Berekend op basis van 164 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2665 beoordelingen sinds 18-12-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

er stond een jas van Peak Performance op in de sale, maar iedere keer als ik wilde bestellen kon het niet.
op 01-01-2020 door .

na een ervaring van de 27-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Still didn't get my package, worst delivery service I've ever seen. They drop a note saying I was not there and will be delivered to a store for me to pick-it up (in the middle of nowhere, btw). I go there the day after, to my surprise, they indicate that the company went to pick it up and send it back to the sender. In less than 24h!!!!! It was not even 24h in the store for me to go to pick it up. This is unacceptable. Never experience such bad service, definitely won't be buying anything else here again.
op 22-12-2019 door .

na een ervaring van de 18-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Still havent received my package.
op 31-10-2019 door .

na een ervaring van de 28-10-2019

Commentaar van EKOSPORT
Goededag,
Bedankt voor uw bestelling op Ekosport.nl.
Uw bestelling is op 28/10 verzonden en wordt volgens DPD vandaag nog geleverd.
Indien u nog vragen hebt, kunt u ons altijd via email contacteren: info@ekosport.nl.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ekosport

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Nightmare, worst customer service ever
op 30-10-2019 door .

na een ervaring van de 10-10-2019

Commentaar van EKOSPORT
Dear Mr Veer,

Thanks for your commentary.
We are sorry to see you are still not pleased by your order.

We offered you multiple solutions for the issue you encountered, you decided to try to correct the problem in a specialized shop and we offered you a commercial gesture for the inconveniences.

Our commercial gesture was generous considering the price of the article you bought on our website.
We could have simply let you send us back the article and refunded the order entirely if we did not want to please you in this unusual situation.

We hope you will reconsider your position as we tried our best to content you in this situation.

Sincerely,

The Ekosport Customer Service
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Prima
op 28-10-2019 door .

na een ervaring van de 02-10-2019

Commentaar van EKOSPORT
Geachte heer,
Bedankt voor uw feedback.
Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling.
Wij verzoeken u om de cijfer te wijzigen: 1 is de laagste cijfer en 5 is de hoogste cijfer.
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ekosport
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Prima netjes verstuurd,
op 28-10-2019 door .

na een ervaring van de 08-10-2019

Commentaar van EKOSPORT
Geachte heer,
Bedankt voor uw feedback.
Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling.
Wij verzoeken u om de cijfer te wijzigen: 1 is de laagste cijfer en 5 is de hoogste cijfer.
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ekosport
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Extremely annoyed with the delivery terms and the track & tracé service. My order is still in transit some where and I do not reveive any additional status updates. Probably bever order again.
op 09-10-2019 door .

na een ervaring van de 04-10-2019

Commentaar van EKOSPORT
Hello,

Thank you for your feedback. We are sorry that you did not receive your order yet. We contacted the carrier and your parcel will be delivered today.
We are sorry for the delay.
If you have any further questions, do not hesitate to contact us at info@ekosport.nl.

Kind regards,
Customer Support Ekosport

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Prima site en levering duurt wat langer maar aceptabel
op 09-10-2019 door .

na een ervaring van de 23-09-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Ekosport.nl

Beschrijving:

Bestel al uw skimateriaal online aan de beste prijs op Ekosport.nl ! meer dan 20 000 referenties ski, snow, nordic, kledij & outdoor op voorraad.

Adres:
EKOSPORT
173 rue des eglantiers
73230, St Alban Leysse
Aanbevelen:
Website:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
EKOSPORT
Status:
Al zes maanden geen beoordelingen
Aantal beoordelingen:
164

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer