Berekend op basis van 535 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2450 beoordelingen sinds 18-12-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

30 juni besteld, 4 juli volslagen onduidelijk waar de bestelling is
op 05-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 01-07-2019

Commentaar van EKOSPORT
Goededag,
Het spijt ons dat u uw bestelling nog niet hebt ontvangen.
Volgens DPD wordt uw bestelling vandaag (5 juli) geleverd; Wij hebben u ook via email gecontacteerd.
Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren (info@ekosport.nl).
Met vriendelijke groet,
Klantenservie Ekosport

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Snelle levering en prima producten . Producten zijn conform omschrijving en foto
op 05-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 18-06-2019

Commentaar van EKOSPORT
Goededag,

Bedankt voor uw feedback.

1 is de laagste cijfer en 5 de hoogste.
Wij verzoeken u om uw beoordeling te wijzigen indien u tevreden bent met uw bestelling.

Met vriendelijke groet,
klantenservice Ekosport
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Goede bezorging
op 05-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 14-06-2019

Commentaar van EKOSPORT
Goededag,

Bedankt voor uw feedback.

1 is de laagste cijfer en 5 de hoogste.
Wij verzoeken u om uw beoordeling te wijzigen indien u tevreden bent met uw bestelling.

Met vriendelijke groet,
klantenservice Ekosport

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Ekosport. De artikelen zijn aantrekkelijk geprijsd, de verpakking was perfect, alleen de levering duurde een paar dagen langer dan aangegeven.
Maar omdat ik mijn skies heb gekocht voor de skivakantie van 2020 was dat voor mij geen enkel probleem.
Kontakt met klantenservice via mail was goed.
op 05-06-2019 door .

volgend op een bestelling van 30-04-2019

Commentaar van EKOSPORT
Geachte klant,
Bedankt voor uw feedback. Indien u tevreden bent met onze service, verzoeken wij u om uw beoordeling te wijzigen.
Met vriendelijke groet,
Johanna

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Goede producten tegen aanvaardbare prijs
op 24-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 17-04-2019

Commentaar van EKOSPORT
Geachte heer,
Bedankt voor uw feedback.
Wij verzoeken u om uw cijfer te wijzigen. 1 is het slechtste cijfer en 5 het beste.
Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.
Met vriendelijke groet,
EKOSPORT
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Super geregeld
op 10-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 05-03-2019

Commentaar van EKOSPORT
Geachte heer,
Bedankt voor uw feedback.
Wij verzoeken u om uw cijfer te wijzigen. 1 is het slechtste cijfer en 5 het beste.
Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.
Met vriendelijke groet,
EKOSPORT
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Misleidende levertijden bij het bestelling. Heb me laten verleiden met te mooie beloftes, dom! Volgende keer kies ik toch maar voor een betrouwbare online partij die weten wat het is om beloftes na te komen en echte service verlenen en het belang van de klant op nr 1 hebben staan.
op 17-03-2019 door .

volgend op een bestelling van 12-02-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Ik zou mijn skies woensdag geleverd krijgen maar het is vrijdag heb nog niets ontvangen . Ik ga nu zonder skies op vakantie , waardeloos . Skies liggen vandaag nog iin Frankrijk !! Helpdesk doet niets , wijzen er alleen op dat er al bindingen op zitten en dat ze dus niet retour kunnen. Wat een verschrikkelijk bedrijf .
op 17-03-2019 door .

volgend op een bestelling van 12-02-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

week later en de levering nog steeds niet ontvangen. Is on nederlands en vervoerder dpd is niet te bereiken op zaterdagen, naast dat het bellen met de klantenservice kosten met zich meebrengt. Tijd om over te stappen op een andere vervoerder en de spullen ook zelf eerder uitleveren.
op 11-03-2019 door .

volgend op een bestelling van 05-02-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Onbetrouwbaar.
Het is nu 10 dagen terug dat ik een bestelling gedaan heb. Ik heb nog niets mogen ontvangen. Op mijn mails wordt niet gereageerd en het telefoonnummer is niet bereikbaar. Een onbetrouwbare partij dus.
op 28-02-2019 door .

volgend op een bestelling van 21-01-2019

Informatie Ekosport.nl

Beschrijving:

Bestel al uw skimateriaal online aan de beste prijs op Ekosport.nl ! meer dan 20 000 referenties ski, snow, nordic, kledij & outdoor op voorraad.

Adres:
EKOSPORT
173 rue des eglantiers
73230, St Alban Leysse
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
EKOSPORT
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
535

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer