Berekend op basis van 607 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2650 beoordelingen sinds 18-12-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Still havent received my package.
op 31-10-2019 door .

na een ervaring van de 28-10-2019

Commentaar van EKOSPORT
Goededag,
Bedankt voor uw bestelling op Ekosport.nl.
Uw bestelling is op 28/10 verzonden en wordt volgens DPD vandaag nog geleverd.
Indien u nog vragen hebt, kunt u ons altijd via email contacteren: info@ekosport.nl.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ekosport

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Nightmare, worst customer service ever
op 30-10-2019 door .

na een ervaring van de 10-10-2019

Commentaar van EKOSPORT
Dear Mr Veer,

Thanks for your commentary.
We are sorry to see you are still not pleased by your order.

We offered you multiple solutions for the issue you encountered, you decided to try to correct the problem in a specialized shop and we offered you a commercial gesture for the inconveniences.

Our commercial gesture was generous considering the price of the article you bought on our website.
We could have simply let you send us back the article and refunded the order entirely if we did not want to please you in this unusual situation.

We hope you will reconsider your position as we tried our best to content you in this situation.

Sincerely,

The Ekosport Customer Service
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Prima
op 28-10-2019 door .

na een ervaring van de 02-10-2019

Commentaar van EKOSPORT
Geachte heer,
Bedankt voor uw feedback.
Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling.
Wij verzoeken u om de cijfer te wijzigen: 1 is de laagste cijfer en 5 is de hoogste cijfer.
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ekosport
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Prima netjes verstuurd,
op 28-10-2019 door .

na een ervaring van de 08-10-2019

Commentaar van EKOSPORT
Geachte heer,
Bedankt voor uw feedback.
Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling.
Wij verzoeken u om de cijfer te wijzigen: 1 is de laagste cijfer en 5 is de hoogste cijfer.
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ekosport
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Extremely annoyed with the delivery terms and the track & tracé service. My order is still in transit some where and I do not reveive any additional status updates. Probably bever order again.
op 09-10-2019 door .

na een ervaring van de 04-10-2019

Commentaar van EKOSPORT
Hello,

Thank you for your feedback. We are sorry that you did not receive your order yet. We contacted the carrier and your parcel will be delivered today.
We are sorry for the delay.
If you have any further questions, do not hesitate to contact us at info@ekosport.nl.

Kind regards,
Customer Support Ekosport

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Prima site en levering duurt wat langer maar aceptabel
op 09-10-2019 door .

na een ervaring van de 23-09-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

De klantenservice is niet bereikbaar, ik wou mijn bestelling annuleren maar kreeg geen reactie. We zijn nu een week later en heb niks meer gehoord ook geen schoenen binnen gekregen of unerhaubt een mail dat ze verzonden zijn. Ik ga hier werk van maken, belachelijk hoe slecht de service is.
op 09-10-2019 door .

na een ervaring van de 04-09-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Waar blijft m’n pakket? Inmiddels al 5 dagen aan het wachten, en de DPD zegt dat mijn pakket al is ontvangen?
op 02-10-2019 door .

na een ervaring van de 29-08-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Never by a freetour set over there, they don't mount (which costs you another 50 euros in your local shop.
op 30-09-2019 door .

na een ervaring van de 27-08-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Bizar slechte bereikbaarheid van de klantenservice.
op 05-09-2019 door .

na een ervaring van de 02-08-2019

Informatie Ekosport.nl

Beschrijving:

Bestel al uw skimateriaal online aan de beste prijs op Ekosport.nl ! meer dan 20 000 referenties ski, snow, nordic, kledij & outdoor op voorraad.

Adres:
EKOSPORT
173 rue des eglantiers
73230, St Alban Leysse
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
EKOSPORT
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
607

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer