Berekend op basis van 568 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2532 beoordelingen sinds 18-12-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Ik heb een paar skies gekocht.
Het was een goede aanbieding.
De verzending was prima.
De levering vanuit Frankrijk naar Nederland heeft een week geduurd.
op 14-10-2019 door .

na een ervaring van de 07-10-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Nette ski's, netjes verpakt en volgens afspraak op de juiste dag geleverd.
op 14-10-2019 door .

na een ervaring van de 10-10-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

perfect
op 11-10-2019 door .

na een ervaring van de 08-10-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Contact voor klantenservice was lastig, mailadres of telefoonnummer was niet op de site te vinden. Dit kan beter, maar uiteindelijk prima levering en goede producten.
op 11-10-2019 door .

na een ervaring van de 07-10-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Snelle levering, goed verpakt.
op 10-10-2019 door .

na een ervaring van de 02-10-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Extremely annoyed with the delivery terms and the track & tracé service. My order is still in transit some where and I do not reveive any additional status updates. Probably bever order again.
op 09-10-2019 door .

na een ervaring van de 04-10-2019

Commentaar van EKOSPORT
Hello,

Thank you for your feedback. We are sorry that you did not receive your order yet. We contacted the carrier and your parcel will be delivered today.
We are sorry for the delay.
If you have any further questions, do not hesitate to contact us at info@ekosport.nl.

Kind regards,
Customer Support Ekosport

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Prima merk artikelen. Snelle levering.
op 09-10-2019 door .

na een ervaring van de 01-10-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Prima site en levering duurt wat langer maar aceptabel
op 09-10-2019 door .

na een ervaring van de 23-09-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

te duur
op 09-10-2019 door .

na een ervaring van de 17-09-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik het bij voorbaat al waardeloos als de verzendkosten bij retour voor eigen rekening komen.
op 09-10-2019 door .

na een ervaring van de 02-09-2019

  • Pagina / 57

Informatie Ekosport.nl

Beschrijving:

Bestel al uw skimateriaal online aan de beste prijs op Ekosport.nl ! meer dan 20 000 referenties ski, snow, nordic, kledij & outdoor op voorraad.

Adres:
EKOSPORT
173 rue des eglantiers
73230, St Alban Leysse
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
EKOSPORT
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
568

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer