Berekend op basis van 530 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2414 beoordelingen sinds 18-12-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Over het algemeen tevreden.
op 14-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 08-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Toppie
op 13-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 09-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik beveel dit bedrijf aan.
op 12-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 09-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Top! Alleen later geleverd dan gezegd maar was voor mij geen probleem. Vroeg me alleen af of er iets mis was gegaan.
op 12-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 24-06-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Wat betreft webside: Sommige webpagina's hebben geen terugkeerfunctie naar de vorige pagina (in de browser die ik gebruikte).
Wat betreft beoordeling: Ik heb geen mogelijkheid om "niet van toepassing" aan te geven. Vandaar dat ik de "klantendienst"en "retourprocedure" 3-sterren (=neutraal) heb gegeven.
op 12-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 02-07-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Prima product!
op 11-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 27-06-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Erg goedkope webshow
op 11-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 08-07-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

erg blij met de geleverde producten.
op 10-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 04-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

The order was delivered in 2-3 days as indicated. The product was just as described. Great customer service. Thanks!
op 08-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 02-07-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Prima snelle service.
op 08-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 02-07-2019

  • Pagina / 53

Informatie Ekosport.nl

Beschrijving:

Bestel al uw skimateriaal online aan de beste prijs op Ekosport.nl ! meer dan 20 000 referenties ski, snow, nordic, kledij & outdoor op voorraad.

Adres:
EKOSPORT
173 rue des eglantiers
73230, St Alban Leysse
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
EKOSPORT
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
530

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer