Berekend op basis van 211 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2665 beoordelingen sinds 18-12-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik vind de retourprocedure lastig. Waarom geen retourformulier bij de bestelling ingesloten. Tevens zijn de verzendkosten hoog en de retour kosten idem dito. Ik ben nu bijna 20 euro armer en heb niks. De Jas was niet in een grotere maat beschikbaar. Om de hoge verzend en retour kosten ga ik geen bestelling meer doen.
op 28-01-2020 door .

na een ervaring van de 06-12-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

kleur kwam niet goed overeen met afbeeldingen. pakket bij buren afgeleverd zonder aan te geven met briefje in de bus, vrij onhandig als je meerdere buren hebt en maar gewoon zelf moet gaan zoeken in de hoop dat het ergens is afgeleverd.
op 16-01-2020 door .

na een ervaring van de 12-12-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

DPD Delivery from France was 7 days late
op 01-01-2020 door .

na een ervaring van de 12-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De site heeft af en toe leuke aanbiedingen.
op 01-01-2020 door .

na een ervaring van de 29-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

prima
op 25-12-2019 door .

na een ervaring van de 06-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Prima webshop maar een accurate levering (zeker als dit wordt voorgesteld) wordt wel op prijs gesteld.
op 18-12-2019 door .

na een ervaring van de 11-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

1234
op 07-12-2019 door .

na een ervaring van de 04-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Goed product! Levertijd duurde erg lang
op 06-12-2019 door .

na een ervaring van de 30-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

levering was niet snel, maar was het wachten waard, mooi product ontvangen.
op 11-11-2019 door .

na een ervaring van de 06-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Helaas duurt de levering 3 tot 5 werkdagen. Je krijgt een link waarop je de levering kunt volgen. Echter is dit in het Frans dus het is maar gokken wanneer je de levering krijgt. Gelukkig is wel alles goed gekomen en ben ik er tevreden met het product en levering
op 11-11-2019 door .

na een ervaring van de 04-11-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Ekosport.nl

Beschrijving:

Bestel al uw skimateriaal online aan de beste prijs op Ekosport.nl ! meer dan 20 000 referenties ski, snow, nordic, kledij & outdoor op voorraad.

Adres:
EKOSPORT
173 rue des eglantiers
73230, St Alban Leysse
Aanbevelen:
Website:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
EKOSPORT
Status:
Al zes maanden geen beoordelingen
Aantal beoordelingen:
211

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer