Berekend op basis van 535 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2450 beoordelingen sinds 18-12-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik heb mijn bestelling bognsteedsnnietnbinnen. Wordt ook niet ge-update. Moet overal zelf achterna en er is geen financiële compensatie: wacht alnweken o en me pakket is kwijt bij UPS. Ipv een nieuwe sturen is de klant de dupe en zonder enige compensatie. Nog nooit zoiets meegemaakt!
op 18-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 01-07-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Slecht dat ik voor retour 9 euro moet betalen
op 17-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 15-07-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Goed, alleen 9 euro verzendkosten voor een klein doosje water zuiveringstabletten die in een envelop passen vond ik veel.
op 05-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 13-06-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ontevreden over de late vraag om aanvullende legitimatie vanwege het voorkomen van fraude, dit terwijl er al was betaald! Totaal overbodig!
Heel slecht verpakt aangekomen, product kon ik zonder moeite uit de (gesloten) verpakking halen!
op 18-06-2019 door .

volgend op een bestelling van 13-06-2019

Commentaar van EKOSPORT
Goededag,
Bedankt voor uw feedback.
Wij werken altijd eraan om onze service te verbeteren.
Uw bestelling is binnen 24 uur verstuurd en binnen 2 werkdagen geleverd. Indien de verpakking onvoldoende was, verzoeken wij u om een foto aan info@ekosport.nl te sturen.
Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ekosport
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

10euro bezorgkosten, dagen te laat, en bij1 x niet thuis afgeleverd op ver afgelegen ophaalpunt - niet van deze tijd - voor mij reden om niet meer bij ekosport te bestellen
op 18-06-2019 door .

volgend op een bestelling van 04-06-2019

Commentaar van EKOSPORT
Goededag,
Bedabkt voor uw feedback.
Het spijt ons dat de levering van uw bestelling te laat was. Wij geven uw feedback ook graag aan de verzendingsbedrijf door.
Wij hebben uw bestelling 3 uur na ontvangst verstuurd. U kunt op Ekosport.nl tussen verschillende verzendingsbedrijven kiezen.
Indien u nog vragen hebt, zijn wij altijd via info@ekosport.nl bereikbaar.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ekosport

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Product bevalt uitstekend.
op 18-06-2019 door .

volgend op een bestelling van 06-05-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Onduidelijke site, lange levertijd, product verder ok
op 12-06-2019 door .

volgend op een bestelling van 24-04-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Voldoende, jammer van de grijze ritsjes
op 30-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 24-04-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Bad delivery. Ordered 8 days ago, still no delivery. What happend with the 48/72 hour delivery promise. Link to dpd is only in French. Making contact with Ekosports only possible in morning. Not entbousiastic about this customer service :-(
op 29-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 23-04-2019

Commentaar van EKOSPORT
Dear Customer,
Thank you for your feedback. We are sorry that you encountered problems with the delivery. Your order has been shipped the 23/04. According to DPD the parcel has been delivered yesterday.

If you have any further questions, do not hesitate to contact us by phone (9am till 1pm) or by mail (info@ekosport.nl).

Kind regards,
Ekosport

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

product prima, levering slecht
op 16-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 26-03-2019

  • Pagina / 5

Informatie Ekosport.nl

Beschrijving:

Bestel al uw skimateriaal online aan de beste prijs op Ekosport.nl ! meer dan 20 000 referenties ski, snow, nordic, kledij & outdoor op voorraad.

Adres:
EKOSPORT
173 rue des eglantiers
73230, St Alban Leysse
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
EKOSPORT
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
535

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer