onepark.co

Beoordeling klanten van onepark.co

4.3 / 5 1

Berekend op basis van 460 beoordelingen verkregen in de afgelopen 12 maanden,

1440 beoordelingen sinds 09/01/2021

Beheer van beoordelingen conform ISO 20488-norm.

Beoordeling onderworpen aan controle.

  • Voor meer informatie over de kenmerken van de beoordeling en de mogelijkheid om contact op te nemen met de beoordelaar, zie ons transparantiehandvest
  • Geen tegenprestatie aangeboden voor de beoordelingen
  • De aankondigingen worden bekendgemaakt en gedurende vijf jaar bewaard
  • Beoordelingen kunnen niet worden bewerkt: als een klant zijn beoordeling wil wijzigen, moet hij contact opnemen met Echte Beoordelingen om de bestaande beoordeling te verwijderen en een nieuwe te plaatsen. De redenen voor het verwijderen van recensies zijn hier beschikbaar

Zoeken in de beoordelingen

Filteren op score

  • 936
  • 329
  • 71
  • 37
  • 89

Informatie onepark.co

Over Echte Beoordelingen

De oplossing Echte Beoordelingen wordt uitgegeven door SKEEPERS, dat gespecialiseerd is in het beheer van beoordelingen van consumenten na een online bestelling. Meer zien

Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden

Acties aangaande Echte Beoordelingen

Evaluaties van klanten

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Prima

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Prima optie om zo te parkeren.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Easy access to Paris and safe and spacious parking

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Soepel het totale proces

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Positive prijs tov normale prijs zonder boeking

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Ik doe steeds beroep op de diensten van Onepark waarover niks dan lof !

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Duidelijke informatie en beschrijving. Kloppend en volgens afspraak. Parkeren op een centrale plek! Blijft spannend, zo middenin Parijs, maar fijn als alles dan ook gaat zoals omschreven.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Nog enkel geboekt maar werkt top!

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Duidelijke en handige website. Reservering snel geregeld.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 1 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Reservering kan niet geannuleerd worden had een fout gemaakt door per ongeluk 24-09 op te geven ipv 25 nu betaal ik een dag voor niks

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

    Antwoord van onepark.co
    Melden

    Dear client, thank you for your comment. We would like to inform you that the cancellation period is set by the car park itself. We recommend you to contact us next time through our contact form in order to help you immediately: https://www.onepark.co/nl/contact Thank you.

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Heel goed

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Snelle en overzichtelijke website, zonder verborgen voorwaarden. Makkelijk en snel een plek geboekt, alles verliep heel soepel!

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Super geregeld, goede tarieven!

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Alles ok

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Prima verlopen, keurig geparkeerd.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Yes

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 1 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Dicht bij onze bestemming, Toen wij de garage wouden verlaten werd er herhaaldelijk niet gereageerd op de intercom, Telefonisch waren ze ook niet te bereiken, Zijn uiteindelijk geholpen na 25 minuten door een vaste huurder van de garage om naar buiten te kunnen, Service van de garage is zeer slecht

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

    Antwoord van onepark.co
    Melden

    Dear client, thank you for your comment and we are sorry to hear that you had problems at the parking. We will forward your message to the corrsponding department in order to avoid such problems in the future. Thank you for trusting in Onepark.

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    IDeal betalen is een verbeterpunt. Verder prima geregeld!

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Mooie garage, (ze waren net bezig om alles te vernieuwen en opnieuw te schilderen. Goed georganiseerd. Midden in het centrum, alles goed geregeld maar weg erg duur.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Tres facile & rapide

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Het was onduidelijk in de parkeergarage dat die van twee verschillende hotels was en daarom hadden we geen code om de parkeergarage te verlaten

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

    Antwoord van onepark.co
    Melden

    Dear client, thank you for your email. We have checked in the system and the access to the car park is through the reception of the hotel and not with a code. As it states in the confirmation email you need to go with the confirmation email to the reception. However, in order to study your case one of our colleagues will get in touch with you to understand what happened exactly. Thank you for trusting in Onepark.

  • 3 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Zu spät, würde falsch ins System eingeben habe dadurch mein Auto zwar schnell (1ne Stunde) nach abmachung bekommen.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

    Antwoord van onepark.co
    Melden

    Lieber Kunde, vielen Dank, für Ihr Kommentar. Damit wir Diesen besser verstehen, wird Sie einer unserer Mitarbeiter per E-mail kontaktieren. Vielen dank, für Ihr Vetrauen.

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Prima app

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Goed georganiseerd. Vlotte parkeermogelijkheid.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Makkelijk te boeken

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    vlot zoals altijd

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 1 / 5 1
    Wijzigen Melden

    It took me 5 attempts before my reservation was accepted by the system. Each time the system got stuck without giving me any indication what the problem was.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

    Antwoord van onepark.co
    Melden

    Dear client, thank you for your email and we are sorry to hear that you had trouble doing the booking. However, we have checekd in the system and we can see only one attempt which was successfull. It is possible that when registering your credit card you had some troubles. We can see now that your credit card is successfully registered and your booking is already ongoing. Thank you for booking with Onepark!

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Eenvoudig en snel geregeld

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Alles duidelijk en correct.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Ging super makkelijk

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Reservering prima

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    prima parkeerplaats

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 1 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Website werkt niet goed met betaling. Je moet 2 x naar bank app gaan en hierdoor is reservering fout gegaan.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

    Antwoord van onepark.co
    Melden

    Dear client, thank you for your comment. We would like to inform you that we have checked in the system and you have one booking which is in error and one booking which was complete. We would like to inform you that when registering a credit card an authorization will be asked. This is a security measure in order to avoid fraudes. Regarding the booking which is in error we would like to inform you that there was a connection problem between the car park and our System. However, we can see that you were able to book and make use of the car park. For you next booking please do not hesitate to contact us: https://www.onepark.co/nl/contact

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    heel vlot

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Snel en gemakkelijk te boeken.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Snel te boeken

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Prima en gemakkelijk geregeld. Gebruiksvriendelijke toegang!

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Goed spijtig dat je alleen met creditcard kan betalen

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Vlot en duidelijk

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Duidelijk en goedkoper

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Goed

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Duidelijk.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Eerst lukte het niet. ik heb een mail gestuurd naar onepark en binnen 2uur had ik al antwoord. Hierna lukte de reservering vlot

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    goed

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Prima locatie. Prijs ook in orde voor een hoofdstad. Vrouw was bij aankomst MEGA onaardig maar de man die ons 'uitcheckte' was behulpzaam.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Men haalde onze wagen op het afgesproken uur af op het afhaalpunt. Bij de terugkeer gebeld van op de trein bij het binnen rijden van het station en onze wagen stond al klaar toen wij uit het station kwamen , beter kan niet.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    vlot en gemakkelijk

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Ok alles duidelijk

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Snelle overzichtelijke site.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Ging makkelijk alleen waarom alleen geen ideal

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 1 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Upon arrival it turned out that the transit bus isnog available. Consequence 25 minute walk with luggage. As i only booked the parking this morning i suspect that the unavailability was known at that time. I advise to inform customers incl alderly and disabled people about the unavailability on your web site

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

    Antwoord van onepark.co
    Melden

    Dear client, thank you for your comment and we are very sorry for this incovenience. The car park has changed their information and unfortunately it was not updated in our system. However, the information is now updated. We have sent you an email in order to compensate this inconvenience. Please do not hesitate to contact us for further information.

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    sdn

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Probleemloos

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Probleemloos

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 1 / 5 1
    Wijzigen Melden

    De beloofde shuttledienst was niet verzekerd! Dit werd niet vooraf aangekondigd, zodat wij voor een fait accompli stonden. Zeer problematisch voor personen met bepaalde gezondheidsproblemen. Gewoonweg onvergeeflijk. Door na te laten dit te vermelden zochten wij geen alternatieve parking die dichterbij was en/of waar eventueel wel een shuttledienst actief was. Mijn beoordeling is dus zelfs niet 1 ster, maar helemaal geen ster.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

    Antwoord van onepark.co
    Melden

    Dear client, thank you for your comment and we are very sorry for this situation. Unfortunately, the access from the car park to the airport changed and the system did not updated the information. We have sent you an email in order to offer you a recompensation. Thank you for your trust.

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Met een paar klikken voor elkaar!!

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    top!

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Goed geregeld

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 2 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Er was niemand bij de infobalie, en niemand die reageerde op de bel…

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

    Antwoord van onepark.co
    Melden

    Dear client, thank you for your email. We have seen that you have a second booking in the car park. In order for you to have a better customer experience we have sent you an email. Thank you for your trust.

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Goede service !

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Prima garage, goede locatie in hartje 5de arrondisement, dichtbij metrolijnen.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Geen bijzonderheden, snelle prima service

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    1ste maal gebruikt....veel keuze

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 1 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Geen mogelijkheid om de code voor uitrijden in te voeren. Niemand aanwezig, ook niet oproepbaar via bel of intercom. Uitrijden alleen mogelijk door nogmaals te betalen via de aanwezige parkeerautomaat. Wij voelen ons dus duidelijk opgelicht.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

    Antwoord van onepark.co
    Melden

    Dear client, thank you for your comment and we are sorry to hear that you had a problem with your booking. We have checked in our system and we haven't received any email from your side regarding this issue. Our customer service has sent you an email in order to receive more information in order to understand what exactly happened. We are happy to help you.

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Zeer snelle afwikkeling en betaalbare parkeerplek gevonden door Onepark

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Bij het registreren: Toen ik mijn eerste boeking deed moest ik mij eerst aanmelden en mijn credit card gegevens ingeven. Na dit gedaan te hebben verdween plots de initiële pagina waar ik aan het boeken was.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Easy to book

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Easy way of booking, love the fact that a map shows the city with price tags of parking. Super! Only thing I miss are better pics and directions for private parkingspots. Entrance picture are often not clear, when I search for the entrance on googlemaps, I often can't find it. Which makes me decide not to choose for those private parkings.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Duidelijk en snel te boeken

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Top

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    makkelijke garage, lekker vlakbij montmartre. Vriendelijk personeel

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Overzichtelijk en soepel

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    correcte afhandeling en goede prijs

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Gewoon perfect

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Heel makkelijk, auto parkeren in garage bij Hotel, hup het hotel in, auto lekker laten staan, twee dagen Parijs, geen zorgen over de auto, Bij vertrek koffers gepakt, in d lift naar parkeer garage, spullen in de auto en weg rijden, Heerlijk en makkelijk. Fred "Bright-Music-Mountain"

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Prima servive, vriendelijk mensen

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Uw parkeergarage, was voor ons al bekend en m’n nummerplaat, stond nog in uw systeem. Makkelijk te boeken.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Niets meer te vertellen

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Makkelijk te reserveren alleen betaling ging niet helemaal goed.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    snel en makkelijk

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    no ore to tell it works perfect

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 1 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Het is onmogelijk om duidelijke informatie te vinden of GPL wel of niet is toegelaten. Er bestaat wel een website met een overzicht van de parkings maar er zijn geen filters waarmee ik kan filteren op hoogte en GPL. Om dat op te lossen zoek ik een parking in open lucht verder van het centrum maar die zijn moeilijk te vinden op de website.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

    Antwoord van onepark.co
    Melden

    Dear Angelina, thank you for your comment which we will use to improve our service. We would like to inform you that we are planning to add this information in the future. Meanwhile we recommend you to contact us through our contact form which you can find on our website: https://www.onepark.co/contact We will do our best and help you to find a suitable parking for you.

    Antwoord van Chiara D
    Melden

    Ok thanks for this information

    De opmerkingen weergeven De opmerkingen verbergen
  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Ging uitstekend

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Goed, er was even wat verwarring over het ophalen en dat ik al op Barcelona Airport stond. Voor de rest alles prima.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Zeer goed

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    De data veranderen tijdens het proces.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 1 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Slechte ervaring , de garage op en afrit is heel smal de wielen zijn beschadigd , bij het terug naar buiten rijden.Ik ben gewoon weg gegaan en niet meer teruggekeerd mits 32€ verlies en schade! Aan 2 wielschijven.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

    Antwoord van onepark.co
    Melden

    Dear client, thank you for your email and we are sorry to hear that your vehicle got damaged. We would like to inform you that we are already studying your case as soon as we received your email. We kindly ask you to check your inbox for new communication from our side. Thank you

    Antwoord van Clara R
    Melden

    Bonjour, J attends de vos nouvelles pour reparez ma voiture cause du parking sous terrein. Merci

    De opmerkingen weergeven De opmerkingen verbergen
  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Goeie en snelle service!

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Gebruiks- en klantvriendelijke site!

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Zeer vlot en duidelijk

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 4 / 5 1
    Wijzigen Melden

    gebruiksvriendelijke en voldoende toelichting over hoe en wat ter plaatse

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Tevreden

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Goed concept, correcte afhandeling ! Ik blijf beroep doen op jullie diensten.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Goede service van een meneer die perfect Engels sprak.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Heel gebruiksvriendelijke site.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Makkelijk een parkeerplaats vinden tegen een betaalbare prijs. Duidelijke beschrijving van de toegang en procedure bij de garage. Nu hopen dat alles gaat zoals beschreven, maar heb alle vertrouwen.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 2 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Er is geen code paal om in te geven. Binnen rijden gebeurt met een bel waarna de poort opent. De inrit is heel krap bij de benedenbocht en inrijden zonder de wielen te beschadigen is met een grote wagen uitgesloten. Het terug uitrijden is terug met een bel en terug beschadiging van de wielkappen. Echt heel krap.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

    Antwoord van onepark.co
    Melden

    Dear client, thank you for your comment which allows us to improve our Service. We are very sorry to hear that you had difficulties with your booking. After checking in the System we have seen that your code was not introduced. According to other clients comments the parking is easy to find and to access. However, we will get in touch with you in order to study your case.

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Prijsofferte duidelijk en overzichtelijk. Reservering & gebruik parking correct en vlekkeloos verlopen

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Super prettige website, prijs wordt duidelijk inclusief vermeld.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

  • 5 / 5 1
    Wijzigen Melden

    Snel geregeld, niet duur. Makkelijk te vinden, met Tom Tom, snelle toegang tot perrons van Gare Flandres.

    Advies van , naar aanleiding van een ervaring van door *

    *Gepseudonimiseerde gegevens op verzoek van de auteur

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde