Berekend op basis van 165 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 165 beoordelingen sinds 25-09-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Beste de website is goed maar de bezorging duurt lang en slecht.
Helaas wij gaan elders bestellen.
Bedankt voor het contact
Mvrgr Bram Nooteboom
op 28-01-2020 door .

na een ervaring van de 20-12-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Dacht dat ik 2 verschillende kleuren krabpaal had uit gekozen. Maar helaas dat was niet het geval. En terugsturen is wel een beetje gedoe. Dus nu maar houden
op 21-01-2020 door .

na een ervaring van de 13-01-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

ze zijn goed een snel maar zo duur jammer
op 21-01-2020 door .

na een ervaring van de 14-01-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

heldere en correcte informatie, overzichtelijk en snel
op 21-01-2020 door .

na een ervaring van de 15-01-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

perfect and will order again!!!!!faster than i expected
op 21-01-2020 door .

na een ervaring van de 13-01-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Prima site en goede afhandeling
op 21-01-2020 door .

na een ervaring van de 14-01-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De website vind ik prima, maar de levertijd, wel 10 dagen, vond ik erg lang. En ik zat echt op het product te wachten.
op 21-01-2020 door .

na een ervaring van de 11-01-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Prima geregeld , kreeg direct na mijn bestelling een bevestiging , na 1 dag bevestiging dat het verstuurd is daarna dat de chauffeur onderweg is .
op 21-01-2020 door .

na een ervaring van de 14-01-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goede firma in goede staat ontvangen
op 21-01-2020 door .

na een ervaring van de 14-01-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Kreeg 2 dozen geleverd i.p.v. 1 doos. In de tweede doos zat iets wat ik niet besteld had. Contact gehad met de klantenservice: doos hoefde niet retour maar mocht ik schenken aan een goed doel. Zeer netjes!
op 20-01-2020 door .

na een ervaring van de 13-01-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 17

Informatie Zoomalia.nl

Beschrijving:

xxxx

Adres:
ZOOMALIA E2VOLUTION
651 route du pays de Gosse
40230, SAINT GEOURS DE MAREMNE
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 0892487487
contact@zoomalia.com
Bevoegde vertegenwoordiger:
ZOOMALIA E2VOLUTION
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
165

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer