Berekend op basis van 40 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 40 beoordelingen sinds 25-09-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Prima
op 17-11-2019 door .

na een ervaring van de 10-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik heb niets ontvangen!!! Dus zeer slecht!!!
op 17-11-2019 door .

na een ervaring van de 30-10-2019

Commentaar van ZOOMALIA E2VOLUTION
Goedemiddag

Ik heb zopas je bestelling bekeken en heb gezien dat er inderdaad een fout is opgelopen. We hebben je via je account een mailtje gestuurd om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Vriendelijke groet
Margriet P.

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Mijn pakketje is tot op heden nog niet bezorgd.
op 17-11-2019 door .

na een ervaring van de 29-10-2019

Commentaar van ZOOMALIA E2VOLUTION
Goedemiddag

Ik heb zopas je bestelling bekeken en heb gezien dat er inderdaad een fout is opgelopen. We hebben je via je account een mailtje gestuurd om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Vriendelijke groet
Margriet P.

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snel besteld. Geleverd volgens afspraak. Netjes verpakt
op 16-11-2019 door .

na een ervaring van de 08-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

I give 1/5
My package never arrived. I tried to contact Zoomalia with both email and their online form, but without success.
op 14-11-2019 door .

na een ervaring van de 16-10-2019

Commentaar van ZOOMALIA E2VOLUTION
Beste

Wij hebben je echter wel gecontacteerd via je account waar u ook op geantwoord heeft.

Vriendelijke groet
Margriet P
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Vond erg leuk dat er klein cadeautje in zat !
op 12-11-2019 door .

na een ervaring van de 04-11-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Zeer voordelig en relatief snel bezorgd vanuit Frankrijk.
op 11-11-2019 door .

na een ervaring van de 31-10-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik dacht een voorraad brokken aan te leggen. Krijg is zakken brokken die slechts nog 12 weken houdbaar zijn. Bij mijn vorige leverancier kreeg ik altijd voor dat minimaal nog een jaar houdbaar is.
op 10-11-2019 door .

na een ervaring van de 28-10-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Prima!!
op 04-11-2019 door .

na een ervaring van de 24-10-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Heel goede service
op 01-11-2019 door .

na een ervaring van de 25-10-2019

  • Pagina / 4

Informatie Zoomalia.nl

Beschrijving:

xxxx

Adres:
ZOOMALIA E2VOLUTION
651 route du pays de Gosse
40230, SAINT GEOURS DE MAREMNE
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 0892487487
contact@zoomalia.com
Bevoegde vertegenwoordiger:
ZOOMALIA E2VOLUTION
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
40

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer