Berekend op basis van 14 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 15 beoordelingen sinds 30-10-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ondanks dat iedereen zijn best heeft gedaan
een week te laat
DRAMA
op 11-12-2019 door .

na een ervaring van de 18-11-2019

Commentaar van Bedrijfsnaam
Beste klant,

We bedanken u voor uw bericht.
Inderdaad is door de drukte een vertraging opgelopen bij ons transport.
Aangezien dit onze eerst winterseizoen, hebben we onderschat het aantal banden verkocht zou worden op de site. Uiteraard zal de volgende keer dit niet meer gebeuren.
We hopen u alsnog terug te zien op onze site.

Met vriendelijke groet,

Team Hallobanden.nl

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goed vindbaar en voldoende informatie over de gewenste band.
op 08-12-2019 door .

na een ervaring van de 22-11-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Heel tevreden
op 03-12-2019 door .

na een ervaring van de 17-11-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Nvt
op 03-12-2019 door .

na een ervaring van de 15-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Zo slecht behandeling. Mijn bestelling was meer dan 10 dagen laat. Ik heb hem op gezet en nu ben ik aan het wachten meer dan 5 dagen.
Het was echt slecht ervaring die wil ik graag vergeten!!!!!
Verstuur mijn geld terug!

Hafedh Almoshaback
0685669417
op 02-12-2019 door .

na een ervaring van de 09-11-2019

Commentaar van Bedrijfsnaam
We het betreuren van de vertraging die het transportbedrijf heeft ondervonden
tijdens de levering. Deze vertraging heeft te maken met een keuze van activiteit
tijdens het winterseizoen.


Uw Bestelling is na uw annulering terugbetaald.

We laten we ervoor zorgen dat dit soort situaties niet meer gebeuren.

Bedankt voor uw begrip

Met vriendelijke groet ,

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Na het raadplegen van de site telefonisch contact gehad. Mijn vraag werd niet begrepen. Verzendingsmail niet ontvangen. Verzending was aantal dagen vertraagd, maar men kon niet zeggen waarom. Alsnog de mail gekregen. Verzendinformatie niet correct. Later nog een dag vertraging omdat huisnummer onbekend was,
op 28-11-2019 door .

na een ervaring van de 05-11-2019

Commentaar van Bedrijfsnaam
Beste klant,

We bedanken u voor uw bericht en onze excuses voor de late reactie.
Doordat de winterperiode is aangebroken heeft onze transportbedrijf vertraging opgelopen.

Bij deze bieden nogmaals onze excuses voor de vertraging en we doen er alles aan om dit niet meer laten gebeuren.

Met vriendelijke groet,

Team Hallobanden.nl

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

iets langer moeten wachten op de banden dan verwacht , maar ik ben zeer tevreden
op 26-11-2019 door .

na een ervaring van de 10-11-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Uitstekend
op 21-11-2019 door .

na een ervaring van de 05-11-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Google
op 14-11-2019 door .

na een ervaring van de 29-10-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

levering, advies en afwikkeling volgens afspraak. ik weet nu waar voortaan m'n banden vandaan komen. montage door mijn dealer was geen enkel probleem. EEN AANRADER !
op 13-11-2019 door .

na een ervaring van de 28-10-2019

Magazijn

Informatie Hallobanden.nl

Beschrijving:

Hallobanden verkoopt autobanden van alle merken. .

Adres:
Bedrijfsnaam
60 rue de la Tramontane
, Aix en provence
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 0800 02 01 843
klantenservice@hallobanden.nl
Bevoegde vertegenwoordiger:
Bedrijfsnaam
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
14

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer