Berekend op basis van 112 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 112 beoordelingen sinds 16-05-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Mooie reizen. Mooi aanbod. Waarom bieden jullie heen zeiljacht reizen aan?
op 18-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 17-07-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Ben tevreden
op 17-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 14-07-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik kreeg veel foutmeldingen op de site; combinatie met vlucht was niet mogelijk; de periode die ik zou willen boeken kon niet. Gebeld met alleraardigste collega van Voyage Prive maar ook hij had last van de foutmeldingen. Ik moest vlucht apart boeken en dus zeker zijn dat hotel ook plek had. Hij gaf aan dat kamer net weg was, maar na paar keer proberen op internet lukte het toch wel. Via internet eerst bericht dat het kon, toen was de laatste kamer weer weg en kreeg ik en voorstel voor andere datum, maar uiteindelijk bleek de periode die ik wilde wel te kunnen.
Zou fijn zijn wanneer systeem beter werkt
op 16-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 15-07-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Ook bij een gedeeltelijke betaling van de reis is het betalen via iDeal voor de klant veel makkelijker en
Vriendelijker dan betalen met credit card.
op 16-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 15-07-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Prima website met mooie foto’s, zou graag reisgezelschap vast kunnen instellen.
op 16-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 15-07-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Zeer soepele verwerking van aanbieding en boeking.
op 15-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 13-07-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Meer dan goede prijs-kwaliteit verhouding, xo lijkt het in ieder geval bij boeking (moet nog gaan). In de klantgerichte service van medewerker kan nog veel vooruitgang worden geboekt.
op 14-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 12-07-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Goed
op 14-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 13-07-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

mooie aanbiedingen
op 14-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 13-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Fijne betrouwbare website, makkelijk mee te werken
op 12-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 11-07-2019

  • Pagina / 12

Informatie Voyage-prive.nl

Beschrijving:

Voyage Privé, specialist van privéverkoop op internet in ✈️ hoogwaardige vakanties en luxe verblijven, biedt haar leden de mogelijkheid om te profiteren

Adres:
Voyage Privé
684 Avenue du club hippique
13080, Aix en Provence
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Voyage Privé
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
112

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer