Berekend op basis van 255 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 255 beoordelingen sinds 16-05-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Mijn 3e reis met Voyage privé ( na Rhodos en Rome ) tot nu toe alleen maar goede ervaringen, alles altijd tot in de puntjes georganiseerd
op 10-12-2019 door .

na een ervaring van de 09-12-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Mooie aanbiedingen en overzichtelijke opties.
op 09-12-2019 door .

na een ervaring van de 08-12-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

geen
op 09-12-2019 door .

na een ervaring van de 07-12-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Alles is altijd goed geregeld en de gegeven info klopt !!
op 07-12-2019 door .

na een ervaring van de 06-12-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Geen opmerkingen
op 07-12-2019 door .

na een ervaring van de 06-12-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

...
op 06-12-2019 door .

na een ervaring van de 05-12-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Geboekt gisteravond Portugal trio 2 personen vertrek 23 nov , geld wordt wel afgeschreven en site springt 2 x in storing en geen bevestiging . Wel 900 euro bah rekening , dit maakt onzeker ... graag hulp groet j.liemburg ( 0651121958)
op 05-12-2019 door .

na een ervaring van de 04-11-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Tot heden ben ik al altijd zeer tevreden geweest van de service!
op 04-12-2019 door .

na een ervaring van de 02-12-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Alles was heel duidelijk, wel vond ik het vreemd dat het via mijn telefoon goedkoper was dan bij mijn partner.
op 03-12-2019 door .

na een ervaring van de 02-12-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Ik was tot enkele dagen geleden zeer tevreden en ging ervan uit dat de kwaliteit hoog was. Ik ben al meer dag 3 jaar lid en boek bijna alle reisjes via voyage privé. Het werk snel en de aanbiedingen lijken heel goed. Nu heb ik een aanbieding geboekt die niet bleek te kloppen, het hotel is via de reguliere weg bijna even goedkoop terwijl ik heb geboekt met 74% korting, bijna de laagste prijs die er bij zat. Het klopt echt niet, dat heeft een medewerker die ik hierover sprak ook aangegeven. Ik ben benieuwd hoe dit opgelost wordt, heb jullie gemaild met een klacht hierover, Ik vind de service matig want heb van beide medewerkers niets teruggehoord op de vraag of ik de reservering kan annuleren. Daarvoor was ik er wel tevreden over. Met vriendelijke groet, liesbeth Jans
op 03-12-2019 door .

na een ervaring van de 02-11-2019

  • Pagina / 26

Informatie Voyage-prive.nl

Beschrijving:

Voyage Privé, specialist van privéverkoop op internet in ✈️ hoogwaardige vakanties en luxe verblijven, biedt haar leden de mogelijkheid om te profiteren

Adres:
Voyage Privé
684 Avenue du club hippique
13080, Aix en Provence
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Voyage Privé
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
255

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer