Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
goed en netjes ontvcangen snelle levering
op 05/03/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen sheila lambregts, Hartelijk dank voor je reactie, fijn om te horen !!! Met vriendelijke groet, Monique Langenkamp

Klantbeoordelingen

 
Snelle levering en goed verzorgd ingepakt
op 05/03/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen Karin Keukartz, Hartelijke dank voor je mooie beoordeling !! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Heel tevreden binnen 24 uur geleverd.en keurig verpakt ,en goefe gebruiksaanwijzing.
op 04/03/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemiddag Roelie Koning, Bedankt voor je beoordeling. Hier worden wij blij van. met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Heel tevreden. Goede prijs, snelle levering.
op 03/03/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen B. Napotnik, Hartelijk dank voor je review!! Hier worden wij blij van. Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
hoorde via familie over het bestaan van regenesis magnesium.Gelijk besteld ivm afloop krtingsaanbieding;volgendemorgen om 1105 in huis.klasse binnen 12 uur alles geregeld TOP
op 03/03/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen Klaas Jonk, Hartelijk dank voor je review!! Leuk om te horen Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Prima webwinkel!
op 01/03/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen Marjan Grift, Hartelijke dank voor je beoordeling !!! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Snelle levering en duidelijke gebruiks aanwijzing
op 28/02/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemiddag Anja Koning Fijn om te horen !! met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Snelle leverin. Goed mooi verpakt
op 28/02/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemiddag Petra van den Brink Hartelijke bedankt voor je review!! Met vriendelijke groet, Monique Langenkamp

Klantbeoordelingen

 
Snel en met zorg geleverd.
op 25/02/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen Jeannet Kooman, Hartelijk dank voor je review!! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Prima
op 24/02/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Hi Samson Nozadze, Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet, Monique
  • Pagina / 99

Informatie Regenesis-magnesium.nl

Beschrijving:

Ré-genesis Magnesium is dé pionier en importeur/distributeur van 100% natuurlijke en zuivere magnesiumproducten. Ré-genesis magnesium producten zijn gebaseerd op Zechstein magnesium, ge-optimaliseerd met het zeer kostbare Himalaya magnesium. Onze magnesiumolie is gegarandeerd pure en zuivere 31% magnesiumchloride en onze badkristallen gegarandeerd 47% magnesiumchloride. In onze Serum vind je 100% natuurlijke geleermiddelen, je vind hier dus geen bodycreams, shampoos e.d. met tientallen ingrediënten en weinig magnesium waardoor ze nauwelijks effect hebben.

Adres:

Apolloweg 282
8239 KP, lelystad
Aanbevelen:
Contact:
info@regenesis-magnesium.nl
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
986

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer