Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Snelle levering goed verpakt maar product werkt nog niet goed heeft misschien even tijd nodig
op 06/10/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Snelle levering !
op 06/10/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Snelle levering
op 06/10/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
behandeling, verzending en aflevering snel en precies zoals is afgesproken. Over de kwaliteit van het gekochte product kan ik nog niet veel zeggen.
op 06/10/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemiddag Annette van Bruinessen, Hartelijk dank voor je beoordeling!! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Jammer niet thuis maar had in de brievenbus gepast
op 06/10/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Snel geleverd
op 04/10/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemiddag Patrick Otten, Hartelijk bedankt voor je reactie! Met vriendleijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Top. Bestelling heel snel geleverd. Nette uitleg van de producten en opvulling in de doos van gebruikt papier....echt veel beter dan plastic of piepschuim. Een dikke 10
op 03/10/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemiddag Mirjam, Hartelijk bedankt voor je beoordeling!! Met Vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Snel en correct geleverd
op 03/10/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemiddag Jeanet Sanstra, Hartelijk bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Snelle, goede levering
op 01/10/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemiddag Annelieke Luyten, Hartelijk bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Magnesiumvlokken zijn goed oplosbaar. Mooie potten waar de vlokken droog in blijven.
op 01/10/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemiddag Nicollette Rens, Hartelijk bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groet, Monique
  • Pagina / 117

Informatie Regenesis-magnesium.nl

Beschrijving:

Ré-genesis Magnesium is dé pionier en importeur/distributeur van 100% natuurlijke en zuivere magnesiumproducten. Ré-genesis magnesium producten zijn gebaseerd op Zechstein magnesium, ge-optimaliseerd met het zeer kostbare Himalaya magnesium. Onze magnesiumolie is gegarandeerd pure en zuivere 31% magnesiumchloride en onze badkristallen gegarandeerd 47% magnesiumchloride. In onze Serum vind je 100% natuurlijke geleermiddelen, je vind hier dus geen bodycreams, shampoos e.d. met tientallen ingrediënten en weinig magnesium waardoor ze nauwelijks effect hebben.

Adres:

Apolloweg 282
8239 KP, lelystad
Aanbevelen:
Contact:
info@regenesis-magnesium.nl
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
1170

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer