Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Prima bedrijf, snelle levering, goede producten.
op 12/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen D.P. Vreeswijk, Hartelijk bedankt voor je beoordeling !! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Wat mij opvalt is het volgende: als ik een vraag stel, dan krijg ik de indruk dat deze niet goed wordt gelezen. De reden dat ik dat vermoed is dat ik iets meld aan Regenesis, ik vervolgens een antwoord krijg, wat ik al weet. Gevolg: voor de tweede keer krijg ik folders opgestuurd, terwijl ik in mijn vraagstelling al had aangegeven dat ik folders had ontvangen. Extra kosten voor Regenesis wat niet nodig was geweest en geen antwoord op mijn vraag. Wel nog een tweede poging ondernomen om alsnog een antwoord op mijn vraag te krijgen en toen heb ik wel het juiste antwoord gekregen. Op de site wordt ook melding gemaakt van een app die niet meer actueel is.
op 12/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Top geregeld met een keurige voorwaarden
op 11/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen Annika Arentsen, Hartelijk bedankt voor je review!! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Wat een goede service. En een mooie product 👍
op 09/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen I de best, Hartelijk bedankt voor je beoordeling !! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Tevreden over de snelle correcte levering. Het enige wat mij een beetje bevreemdt is dat je geen antwoord krijgt op een email gezonden! Inmiddels is dit naar behoren opgelost.
op 09/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Marie-Antoinette Wassenaar-Keltjens, Bedankt voor je reactie ! We hebben je vandaag een persoonlijke email gestuurd. Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Prima. Snelle levering
op 09/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen J. Van Puijenbroek, Hartelijk bedankt voor je reactie !! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Snel geleverd met goede uitleg over je het magnesium zout het beste kunt gebruiken.
op 08/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen Arnoud Hosman, Hartelijk dank voor je review!! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Het bestelde art was op tijd binnen en keurig verpakt
op 06/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen Mieke Kerremans, Bedankt voor je review!! Fijn dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Snel besteld, snel bezorgd
op 06/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen Henk de Vries, Hartelijk dank voor je review!!! Met vriendelijk groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
👍🏻
op 06/05/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen Ronny, Bedankt voor je review!! Met vriendelijke groet, Monique
  • Pagina / 105

Informatie Regenesis-magnesium.nl

Beschrijving:

Ré-genesis Magnesium is dé pionier en importeur/distributeur van 100% natuurlijke en zuivere magnesiumproducten. Ré-genesis magnesium producten zijn gebaseerd op Zechstein magnesium, ge-optimaliseerd met het zeer kostbare Himalaya magnesium. Onze magnesiumolie is gegarandeerd pure en zuivere 31% magnesiumchloride en onze badkristallen gegarandeerd 47% magnesiumchloride. In onze Serum vind je 100% natuurlijke geleermiddelen, je vind hier dus geen bodycreams, shampoos e.d. met tientallen ingrediënten en weinig magnesium waardoor ze nauwelijks effect hebben.

Adres:

Apolloweg 282
8239 KP, lelystad
Aanbevelen:
Contact:
info@regenesis-magnesium.nl
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
1050

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer