Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Pompje werk niet
op 21/02/2020 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen Sabina Van dam, Bedankt voor je review! Wij hebben inmiddels een nieuw pompje naar je toegestuurd. Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Ik heb niks ontvangen
op 28/10/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen Betty Berends, We vinden het erg spijtig dat we zo'n slechte review hebben gekregen van u omdat we zien dat u uw bestelling op 25-10-2019 heeft geplaatst en volgens de track an trace van DHL is uw pakket 26-10-2019 afgeleverd. Ook heb ik navraag gedaan bij onze klantenservice maar er is geen contact geweest over uw niet ontvangen pakket, ik zal hun vragen met u contact op te nemen om te kijken wat we hier aan kunnen doen. Ik hoop dat alles goed komt en dat u uw beoordeling na goede afloop zou willen herzien. Met vriendelijke groet, Duncan

Klantbeoordelingen

 
Steeds verkeerd mailadres gebruikt. Bleef meerdere mails ontvangen over pakket dat niet voor mij was. Ook na melding en excuses nog steeds mails ontvangen. Ook nu weer verkeerd mailadres.
op 07/07/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Bestelling gedaan magnesium olie navulfles 1+1 gratis. Kreeg echter maar 1 fles. Bij navraag wordt mij aangegeven dat dit ten tijde van bestelling nooit op de website heeft kunnen staan. Stond er wel degelijk! Reactie van medewerker is eigenlijk dat ik sta te liegen en probeer te profiteren van een aanbieding die niet op de website stond. Erg slecht!
op 11/06/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Geachte heer de Jong, Wat vervelend dat u zo'n slechte beoordeling heeft over ons dit komt ook zelden voor. Ik heb navraag gedaan over uw situatie en geconstateerd dat mijn collega gelijk heeft gehad de actie van 1+1 GRATIS magnesiumolie en serum was van 29 mei tot 4 juni 12:00 daarna is er een nieuwe actie opgezet de 1+1 gratis magnesium scrub wo 5 t/m di 11 juni 12:00 u heeft op donderdag 06/06/2019 om 20:47 uw bestelling gedaan dat is ruim 2 dagen na de actie. Als u niet tevreden bent kunt u altijd het product retour sturen en dan krijgt u uw aankoopbedrag terug. Met vriendelijke groet, Bryan

Klantbeoordelingen

 
Waarom ik iets moet aanpassen is me niet duidelijk
op 07/06/2018
Beoordeling verzameld door

Geanonimiseerde informatie
regenesis-magnesium.nl
Beste Maria, hartelijk dank voor uw reactie. Gaat uw stelling over deze beoordeling? Wilt u weten waarom u iets in deze beoordeling aan moet passen? Met vriendelijke groet, Jojanneke

Klantbeoordelingen

 
De dag na mijn bestelling kreeg ik een bericht in mijn mail van een aanbieding 1+1 gratis dat zou gelden voor de maand april. Heb direct een mail gestuurd dat ik erg teleur gesteld was dat dat voor mij niet gold? Deze mail is nooit beantwoord.
op 30/04/2018
Beoordeling verzameld door

Geanonimiseerde informatie
regenesis-magnesium.nl
Beste Hilda, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft deze beoordeling in te vullen. Wat betreft de acties, deze zijn altijd pas bekend op de dag dat ze in gaan. Omdat wij eigenlijk altijd wel acties hebben kan het dus voorkomen dat u net naast de voor u meest interessante actie grijpt. Wat we heel spijtig vinden is dat we uw email niet hebben kunnen terugvinden, wij vinden het belangrijk iedere email te beantwoorden. Is het mogelijk dat u uw email nog eens stuurt maar dan naar j.c.schepel@magnesium-minerals.nl zodat wij kunnen uitzoeken wat er gebeurt is met uw email en het niet meer voorkomt in de toekomst? Hartelijk dank, met vriendelijke groet, Jojanneke Schepel

Klantbeoordelingen

 
Werkt nog niet zo goed en vind de huid plakkerig worden maar ik gebruik het ook nog niet zo lang
op 16/10/2017
Beoordeling verzameld door

Geanonimiseerde informatie

Klantbeoordelingen

 
De magnesium serum- en olie geven mij helaas urenlang irritatie en uitslag. En daar schijnen veel mensen last van te hebben.
op 27/09/2017
Beoordeling verzameld door

Geanonimiseerde informatie

Informatie Regenesis-magnesium.nl

Beschrijving:

Ré-genesis Magnesium is dé pionier en importeur/distributeur van 100% natuurlijke en zuivere magnesiumproducten. Ré-genesis magnesium wordt uitsluitend ecologisch, milieuvriendelijk en handmatig en met respect voor mens en dier gewonnen. Onze magnesiumolie bestaat gegarandeerd uit puur en zuiver 31% magnesiumchloride en onze badkristallen gegarandeerd uit 47% magnesiumchloride.

Adres:

Apolloweg 282
8239 KP, lelystad
Aanbevelen:
Contact:
info@regenesis-magnesium.nl
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
1415

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer