Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
's avonds besteld, de volgende dag in huis.
op 16/08/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
De bestelling volgende dag ontvangen! echt 100% Bio👌🏽
op 15/08/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Bijzonder snelle levering in een stevige verpakking.. het ventje van DHL sjouwde zich een bult...25 Kg is niet niks.. best zwaar dus.. Een fijne ervaring dus!
op 12/08/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen E. van Herk, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Vlotte levering netjes verpakt
op 12/08/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemiddag Yvonne Bergwerff, Hartelijk bedankt voor je beoordeling ! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Een snelle levering en goede informatie bijgeleverd.
op 07/08/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen Yvonne Boerboom, Hartelijke bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Goede levering. En handige informatie bijgesloten zodat je weet hoe je het product moet gebruiken.
op 05/08/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemiddag Simonette Verwoest, Hartelijk bedankt voor je reactie!! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Snelle levering, (1 dag), duidelijke gebruiksaanwijzing, goed product... warme en hartelijke groet, Sjirk
op 03/08/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen S. Postma, Hartelijk dank voor je beoordeling ! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Prima qua levertijd en verpakking
op 01/08/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen J. van de Hoven, Hartelijk bedankt voor je beoordeling!!! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
goed
op 01/08/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen Andrae Beltman, Bedankt voor de review!! Met vriendelijke groet, Monique

Klantbeoordelingen

 
Ik heb mijn product binnen enkele dagen ontvangen, en ik ben er tevreden over.
op 31/07/2019 door .
Beoordeling verzameld door
regenesis-magnesium.nl
Goedemorgen Martin Gravesteijn, Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groet, Monique
  • Pagina / 109

Informatie Regenesis-magnesium.nl

Beschrijving:

Ré-genesis Magnesium is dé pionier en importeur/distributeur van 100% natuurlijke en zuivere magnesiumproducten. Ré-genesis magnesium producten zijn gebaseerd op Zechstein magnesium, ge-optimaliseerd met het zeer kostbare Himalaya magnesium. Onze magnesiumolie is gegarandeerd pure en zuivere 31% magnesiumchloride en onze badkristallen gegarandeerd 47% magnesiumchloride. In onze Serum vind je 100% natuurlijke geleermiddelen, je vind hier dus geen bodycreams, shampoos e.d. met tientallen ingrediënten en weinig magnesium waardoor ze nauwelijks effect hebben.

Adres:

Apolloweg 282
8239 KP, lelystad
Aanbevelen:
Contact:
info@regenesis-magnesium.nl
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
1113

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer