Berekend op basis van 364 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 367 beoordelingen sinds 09-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

jullie zijn slechten mensen hoor A.U.B geen berichtje meer sturen hoor
op 27-06-2019 door .

na een ervaring van de 03-05-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte mevr. Corrie, het is jammer dat het zo traag gegaan is, als het goed is heeft u deze bestelling al ontvangen. Met vriendelijke groeten, Ideal&Praktijk ( Irene )

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Web site mooier dan het geleverde materiaal
op 24-06-2019 door .

na een ervaring van de 30-04-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte mevr. Hunicke, als iets niet bevalt mag u het altijd ruilen , u heeft daarvoor 14 dagen de tijd vanaf de dag dat u de bestelling ontvangen heeft. Met vriendelijke groeten, Ideal & Praktijk ( Irene )

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Zeer slecht, levertyd.
op 12-06-2019 door .

na een ervaring van de 27-03-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Weet niet
op 15-05-2019 door .

na een ervaring van de 21-03-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Goede morgen Mevr. Kuijper,
Wij zullen dat rekening mee houden, bedankt voor de suggestie!

En tot binnenkort bij IDEAL, Gr. Irene

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik heb het pakket geweigerd om in ontvangst te nemen.
Wilt u zo vriendelijk zijn mij uit uw adressen bestand te verwijderen?
op 07-05-2019 door .

na een ervaring van de 13-03-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Goede morgen Mevr. Snoek,
Het is al verwerkt aan uw account. U krijgt binnenkort een brief van ons waar het uitgelegd wordt hoe het procedure verder gaat..
Wij hopen hiermee van dienst te zijn geweest bij IDEAL
Gr. Irene


Klantbeoordelingen

 

1 / 5

De bestelling nooit geleverd. Nu hoef ik hem niet meer. Toen ik dat schreef werd mij per mail bericht dat de bestelling nooit was doorgekomen.
Slechte zaak.
op 05-05-2019 door .

na een ervaring van de 11-03-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Goede morgen Mevr. van Been - Rijswijk,
Wij vinden het zeer jammer dat het zo gegaan is met uw bestelling. Wij zullen het opzoeken wat het fout is gegaan om dit soort situaties te voorkomen.
Wij hopen hiermee van dienst te zijn geweest bij IDEAL, Gr. Irene

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Geen mening.
op 26-04-2019 door .

na een ervaring van de 18-02-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Goede morgen Dhr. Zijlstra
Normaal gesproken als alles goed gaat vanaf de dag dat de bestelling bij ons binnen is duurt het maximaal 10 dagen levertijd.
In dit geval is uw pakket verloren onderweg, helaas kunnen wij dat nog niet voorkomen dat zo iets gebeurd. Onze excuses voor het ongemak.
Tot binnenkort bij IDEAL, Gr. Irene
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Geen commentaar
op 09-04-2019 door .

na een ervaring van de 13-02-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Slechte kwaliteit
op 09-04-2019 door .

na een ervaring van de 13-02-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

lange levertijd
op 05-04-2019 door .

na een ervaring van de 08-02-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte klant Zoals we al hebben aangegeven, is uw bestelling helaas door Post NL verloren.
We hebben uw bestelling opnieuw verzonden zodra we de informatie over het verlies van uw bestelling hebben ontvangen. Om deze reden hebben we meer dan normaal gebracht om deze te leveren.
Ik hoop dat je onze oprechte excuses accepteert.
  • Pagina / 5

Informatie Ideal-praktijk.nl

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
16 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
364

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer