Berekend op basis van 126 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 306 beoordelingen sinds 06-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Jullie hebben geziegd dat Jullie een ipad geven maar ik krijg niks
op 16-08-2020 door .

na een ervaring van de 02-07-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Het spijt ons voor deze verwarring, maar de modaliteiten voor het verkrijgen van "EEN IPAD" is uitgelegd in de documenten toegevoegd aan de catalogus.
Het toekennen van "EEN IPAD" is onderworpen aan een loting en en er is slechts één winnaar.
Met vriendelijke groeten,
Lèna

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Heel langere leveringstijden. Matige kwaliteit. Onduidelijke betaalsysteem.
op 02-08-2020 door .

na een ervaring van de 13-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Het spijt ons voor deze verwarring, U kunt de artikelen retourneren, samen met de faktuur, volgens de kwaliteit en u kunt vragen om een terugbetaling.
Met vriendelijke groet,
Lèna

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De reden waarom ik deze beoordeling geef, heeft te maken met het geschenk dat niet overeenkwam volgens de aanbieding.
op 02-08-2020 door .

na een ervaring van de 24-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Het spijt ons voor deze verwarring, maar de modaliteiten voor het verkrijgen van "TOESTEL MET TOUCHSCREEN " is uitgelegd in de documenten toegevoegd aan de catalogus.
Het toekennen van "TOESTEL MET TOUCHSCREEN " is onderworpen aan een loting en en er is slechts één winnaar.
Met vriendelijke groeten,

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

alles was perfect met uitzondering van de nageltang, die helemaal niet goed knipt en zeker geen heel harde nagels
op 02-08-2020 door .

na een ervaring van de 19-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
Excuses voor het eventuele ongemak. Graag zien wij uw volgende bestelling tegemoet.
Met vriendelijke groet,

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

niks aan gekregen
op 02-08-2020 door .

na een ervaring van de 18-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Het spijt ons voor deze verwarring, maar ik zie dat u deze bestelling heb geannuleerd. Wij kunnen het natuurlijk opnieuw bestellen.
Met vriendelijke groet,
Lèna

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Heel gemakkelijk in gebruik
op 24-07-2020 door .

na een ervaring van de 17-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste
Bedankt voor uw reactie en wij hopen dat de producten naar wens zijn. Wij kijken uit naar uw volgende bestelling bij Ideal & Praktijk.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ideal & praktijk.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

tevreden
op 24-07-2020 door .

na een ervaring van de 05-06-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Klare website.
op 24-07-2020 door .

na een ervaring van de 13-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik ben zeer tevreden.
op 24-07-2020 door .

na een ervaring van de 11-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw bericht en wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is.
Wij hopen u snel weer te zien op www.ideal-praktijk.nl.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ideal & praktijk.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Vip pakket had ik meer verwacht
op 23-07-2020 door .

na een ervaring van de 29-05-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 13

Informatie Ideal-praktijk.be

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
6 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status :
Al drie maanden geen beoordelingen
Aantal beoordelingen:
126

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer