Berekend op basis van 519 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2664 beoordelingen sinds 18-12-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Ik zou mijn skies woensdag geleverd krijgen maar het is vrijdag heb nog niets ontvangen . Ik ga nu zonder skies op vakantie , waardeloos . Skies liggen vandaag nog iin Frankrijk !! Helpdesk doet niets , wijzen er alleen op dat er al bindingen op zitten en dat ze dus niet retour kunnen. Wat een verschrikkelijk bedrijf .
op 17-03-2019 door .

na een ervaring van de 12-02-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

week later en de levering nog steeds niet ontvangen. Is on nederlands en vervoerder dpd is niet te bereiken op zaterdagen, naast dat het bellen met de klantenservice kosten met zich meebrengt. Tijd om over te stappen op een andere vervoerder en de spullen ook zelf eerder uitleveren.
op 11-03-2019 door .

na een ervaring van de 05-02-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Onbetrouwbaar.
Het is nu 10 dagen terug dat ik een bestelling gedaan heb. Ik heb nog niets mogen ontvangen. Op mijn mails wordt niet gereageerd en het telefoonnummer is niet bereikbaar. Een onbetrouwbare partij dus.
op 28-02-2019 door .

na een ervaring van de 21-01-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik betaal aan verzendkosten heen en retour meer dan aan het product!!!! En dan te bedenken dat het product retour komt omdat de omschrijving op de website niet klopt. Zeer ontevreden en laatste keer dat ik iets gekocht heb. M.vr.gr.
op 22-02-2019 door .

na een ervaring van de 17-01-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Na het lezen van de reviews (waar veel negatieve feedback te vinden is) op dinsdag 15/1 toch besloten een bestelling te plaatsen, skies en skistokken, aangezien de prijzen erg scherp zijn. Vervolgens gekozen voor “standaard” verzending via UPS. Pakket is netjes geleverd op 21/1 en alle producten zien er perfect uit, incl de juiste afstelling. Absoluut tevreden!
op 20-02-2019 door .

na een ervaring van de 17-01-2019

Commentaar van EKOSPORT
Geachte heer,
Bedankt voor uw feedback.
Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling.
Wij verzoeken u om de cijfer te wijzigen: 1 is de laagste cijfer en 5 is de hoogste cijfer.
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Ekosport
Alle commentaren weergeven

Informatie Ekosport.nl

Beschrijving:

Bestel al uw skimateriaal online aan de beste prijs op Ekosport.nl ! meer dan 20 000 referenties ski, snow, nordic, kledij & outdoor op voorraad.

Adres:
EKOSPORT
173 rue des eglantiers
73230, St Alban Leysse
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
EKOSPORT
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
519

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer