Berekend op basis van 96 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 593 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

snelle afwerking van mijn bestelling
op 07-08-2022 door .

na een ervaring van de 16-03-2022

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Old school flava
op 06-08-2022

na een ervaring van de 14-07-2022
*Gepseudonimiseerde informatie

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

This is the second woom bike we have and we love it. Super easy for both our children to learn to ride a bicycle, lightweight and very stable. This bike we got from beasty bikes arrived in two days compared to the first one we bought directly with Woom and took two months! Communication with Beasty bikes was always fast and clear. would recommend them 100%
op 05-08-2022 door .

na een ervaring van de 13-07-2022

Commentaar van UNDERWY SAS
Great to hear your kids enjoy this brand so much! Also good to mention is that the WOOM bikes wil keep their value. When not passing trough your own family, selling for a good price is easy!
Thanks for the reccomendation, that is so nice to hear!

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Prima website
op 05-08-2022 door .

na een ervaring van de 11-07-2022

Commentaar van UNDERWY SAS
Danku!

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

snelle levering
op 31-07-2022 door .

na een ervaring van de 04-07-2022

Commentaar van UNDERWY SAS
We zijn altijd afhankelijk van de post, dan is het fijn om te horen als feedback dat het goed gaat. Vaak hoor je het als het niet goed gaat. Daarom +1 voor je reactie!

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Intuïtief om te zoeken
op 30-07-2022 door .

na een ervaring van de 27-06-2022

Commentaar van UNDERWY SAS
Dank u voor uw mooie 5 sterren!

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

De levering van de tas bleek 8-12 werkdagen te zijn ipv de 24-48 uur. Gelukkig geen probleem en de service per chat en telefoon was snel en erg behulpzaam.
op 30-07-2022 door .

na een ervaring van de 24-06-2022

Commentaar van UNDERWY SAS
Fijn dat je extra geduld had, we waarderen dat!

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

De website is eigenlijk nog in aanbouw en de gegevens kloppen niet altijd. Dit word ruimschoots gecompenseerd door het vlotte reageren op berichten met vragen en ook het telefonisch contact. Super service en ook overgedragen afspraken door medewerkers onderling. Heel erg bedankt voor de service en de vlotte afhandeling
op 29-07-2022 door .

na een ervaring van de 01-07-2022

Commentaar van UNDERWY SAS
Dit is een mooie review, ook 1 waar we iets mee kunnen. Dank je wel!
Fijn om te horen dat het besteldproces goed is bevallen.

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Vlotte levering, Bij de vraag om een intracommunautaire factuur te krijgen is er ook geen probleem,
op 28-07-2022 door .

na een ervaring van de 05-07-2022

Commentaar van UNDERWY SAS
Dank voor uw review. Wat een mooi woord ook ''intracommunautair''.
Tot de volgende x dan regelen we het weer!

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

In één woord: GEWELDIG! Super nette en goede levering. Helaas ontbrak er bij ons een belangrijk onderdeel (de zadelklem) waardoor onze zoon niet kon fietsen op zijn verjaardag. Dit werd super opgelost door Beasty Bike. Zoon kon met wat improvisatie toch fietsen en onderdeel (in een geweldige verjaardagsverpakking) is opgestuurd en aangekomen. Super dit! Volgende WOOM (en alle benodigdheden) bestellen wij weer hier!!
op 27-07-2022 door .

na een ervaring van de 25-06-2022

Commentaar van UNDERWY SAS
O dit is fijn om te horen. Als het om een verjaardag van een kind gaat lopen wij nog een stukje harder. Ook goed dat u zelf niet twijfelt en belt, zo lossen we het op. We hopen dat de extra meegestuurde WOOM-bel ook vrolijk op los resoneert!
Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina 1 / 10

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
96

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer