Berekend op basis van 117 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 373 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Prima overzichtelijk
op 29-10-2020 door .

na een ervaring van de 28-09-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goeie jongens, nog betere service en de mooiste fietsen :-)
op 23-10-2020 door .

na een ervaring van de 30-09-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Volgensmij was er iets verkeerd gegaan tijdens het bestellen. Tog nog snel geregeld en prima service
op 20-10-2020 door .

na een ervaring van de 30-09-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Site niet altijd geheel up to date (item wat ik besteld had was out of stock), maar werd hierover netjes op de hoogte gebracht en gevraagd of ik wilde wachten of een ander gelijkaardig artikel wilde ontvangen.
op 14-10-2020 door .

na een ervaring van de 15-09-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snelle vriendelijke service en top product!
op 14-10-2020 door .

na een ervaring van de 23-09-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Very good
op 11-10-2020 door .

na een ervaring van de 19-09-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

overzichtelijk; product snel gevonden
op 11-10-2020 door .

na een ervaring van de 21-09-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

In principe goed en zeker tevreden, enkel zou ik als ik jullie was wat sneller reageren op de mails, vind t wat lang duren voor je antwoord krijgt verder alles prima 👌👍
op 09-10-2020 door .

na een ervaring van de 04-09-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goede klantenservice, meedenkend en snelle reacties.
op 28-09-2020 door .

na een ervaring van de 31-08-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Veel vertraging bij de levering, pakket zonder reden retour naar afzender. Echter waarschijnlijk een fout van de koerierdienst en niet van BeastyBike.
op 24-09-2020 door .

na een ervaring van de 25-06-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 12

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
117

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer