Berekend op basis van 139 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 423 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Duidelijke site en prima geholpen!
op 28-02-2021 door .

na een ervaring van de 03-02-2021

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Ben tevreden over de snelle levering.
op 28-02-2021 door .

na een ervaring van de 05-02-2021

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Alles top geregeld, fiets was niet meer beschikbaar ik kreeg een mooi lijstje met alternatieve fietsen met de zelfde prijs even een mailtje terug sturen met de nieuwe keuze, en alles was geregeld het in elkaar zetten was ook niet al te moeilijk (uurtje werk voor iemand zonder ervaring)
op 26-02-2021 door .

na een ervaring van de 05-02-2021

Commentaar van UNDERWY SAS
Wat een fijne review, we hopen je snel weer terug te zien!

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Toffe bikes, goede parts en prima service!
op 26-02-2021 door .

na een ervaring van de 12-01-2021

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Personal attention. Super fast shipping. Perfect!
op 26-02-2021

na een ervaring van de 27-01-2021
*Gepseudonimiseerde informatie

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

De website kan nog verbeteren als het gaat om de bijverkoop bij specifieke fietsen. Tijdens mijn aankoop was het niet mogelijk om te zien welke accessoires matchten met de fiets. Telefonisch overigens prima geholpen hierbij.
op 24-02-2021 door .

na een ervaring van de 23-01-2021

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

easy to navigate, very good
op 22-02-2021 door .

na een ervaring van de 01-02-2021

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

fghfh
op 21-02-2021

na een ervaring van de 13-04-2017
*Gepseudonimiseerde informatie

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik heb een fietsstandaard besteld! Wat een geweldige standaard. Ik heb veel standaarden gezien en mogen gebruiken maar man man man! Wat een geweldige standaard was dit! Absoluut geen standaard standaard. Als je uitgaat van standaard nou dan heb je het mis! Wat een standaard! Vandaar mijn 5 sterren! Ps; ik heb worstenbroodjes gebakken maar dat terzijde!
op 20-02-2021 door .

na een ervaring van de 01-02-2021

Commentaar van UNDERWY SAS
Dank voor de geweldige review! We krijgen er trek van!

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goeie en snelle feedback, interessante collectie producten, snelle levering, alles dik in orde. Gewoon zo doorgaan zou ik zeggen. 👍👍
op 16-02-2021 door .

na een ervaring van de 06-12-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 14

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
139

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer