Berekend op basis van 97 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 281 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Top product
op 20-02-2020 door .

na een ervaring van de 08-01-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Zeer klantvriendelijk, reageren snel en denken mee. De fiets zelf is goed in elkaar te zetten, alleen voor het monteren van de spatborden moet je geduld hebben.
op 20-02-2020 door .

na een ervaring van de 13-01-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

MOOIE SMAAKVOLLE WEBSITE, VERANTWOORDE PRODUCTEN.
op 20-02-2020 door .

na een ervaring van de 14-01-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Amazing service! Beasty bike was super reactive to my questions and requests and really helped me to find the bike that was best suited for me. The bike arrived safely packed and in great condition.
op 20-02-2020 door .

na een ervaring van de 01-01-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

You did not deliver it to my house. I wanted to take the products on a trip as I had a bicycle waiting there for me to build. I still do not have the products.
op 10-02-2020 door .

na een ervaring van de 11-12-2019

Commentaar van UNDERWY SAS
The package seem to have been lost by the shipping company. We were not noticed about it. When we are, we are putting all effort in retrieving your package and make sure the client gets the ordered products.

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snel verzonden en super ingepakt!
op 06-02-2020 door .

na een ervaring van de 30-12-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

de site een 7 . levering een 7. jullie zijn niet direct bereikbaar. bereikbaarheid een 5
op 02-02-2020 door .

na een ervaring van de 13-12-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

pakket was snel bezorgd naar Belgie ook na een klein propleempje gaande voorraad van artikel
op 02-02-2020 door .

na een ervaring van de 14-12-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Leuk om het bezorgd te krijgen door een fietskoerier!
op 02-02-2020 door .

na een ervaring van de 18-12-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

top!
op 22-01-2020 door .

na een ervaring van de 14-12-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 10

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
97

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer