Berekend op basis van 142 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 475 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snelle levering Milieuvriendelijk (=gebruikte) verpakking. Goede prijs tov andere winkels Uitstekende kwaliteit
op 22-06-2021 door .

na een ervaring van de 01-06-2021

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

A tracking code is always useful, but did not come with this. I like the idea of a bike courier, so that compensates for it. However, my Basil Portland front rack was delivered with too little screws to mount it and quite a visible scratch on an insignificant spot. It was offered to be exchanged quickly, but then you have the hassle of sending stuff back and forth. Preferred to solve it with my own screws, but just to say I got an incomplete product.
op 22-06-2021 door .

na een ervaring van de 31-05-2021

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snelle En goede levering en Per fietskoerier dus dat is geweldig.
op 16-06-2021 door .

na een ervaring van de 18-05-2021

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Magere voldoende: grootste ergernis is dat je in het overzicht van producten NIET ziet wat niet op voorraad is, waardoor je ALLES stuk voor stuk moet aanklikken.
op 14-06-2021

na een ervaring van de 21-05-2021
*Gepseudonimiseerde informatie

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goede communicatie, snelle levering
op 08-06-2021 door .

na een ervaring van de 17-05-2021

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snel verzonden met de fietskoerier.
op 08-06-2021 door .

na een ervaring van de 07-05-2021

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goede service. Miste een onderdeel en deze is alsnog verstuurd
op 06-06-2021 door .

na een ervaring van de 16-05-2021

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goed product
op 06-06-2021 door .

na een ervaring van de 14-05-2021

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

gewon goed
op 06-06-2021 door .

na een ervaring van de 12-05-2021

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Makkelijke overzichtelijke site.
op 06-06-2021 door .

na een ervaring van de 13-05-2021

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 15

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
142

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer