Berekend op basis van 100 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 344 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Op zich mooi op tijd geleverd. Alleen vind ik het niet professioneel dat je een fietstas in een oud doosje van een of ander tafeltje stopt en dichtplakt. Waarom dan niet in een goedkoop kaal doosje of een transportbag? Produkt goed, verpakking 'marktplaats' kwaliteit Succes!!
op 15-08-2020 door .

na een ervaring van de 11-07-2020

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Had mijn fiets begin mei besteld. Op de site stond dat mijn fiets binnen 24 tot 48 uur geleverd zou worden. Geheel begrijpelijk konden zij dit vanwege COVID niet halen. Ik mocht van mijn bestelling afzien maar heb dat niet gedaan. Ik zou als tegenprestatie een leuke attentie ontvangen bij de levering van mijn fiets. Toen mijn fiets uiteindelijk 17 juli geleverd zou worden ging het pas echt helemaal fout. Beasty Bike had fietskoerier.nl ingeschakeld om mijn fiets te bezorgen. Aangezien een pakket met fiets veel te groot is om door fietskoerier te kunnen bezorgen heeft fietskoerier DHL ingeschakeld. Vervolgens heeft DHL mij een track en trace code gestuurd waarop ik kon zien wanneer mijn fiets door hun zou worden bezorgd. Eerst zou dat zaterdag 18 juli zijn: ik ben de hele dag thuis gebleven maar er is niemand geweest. Zaterdagavond zag ik dat DHL via de track en trace de bezorgdag naar maandag 20 juli had gezet. Ik heb halsoverkop vrijgenomen van mijn werk en heb de hele maandag gewacht maar weer geen DHL. Dinsdag ook niet en na heel veel bellen, chatten met DHL en hulp van fietskoerier kon ik vrijdag 24 juli mijn fiets zelf halen vanaf een City Hub in Nieuwegein. DHL heeft nooit bezorgd en heeft zonder opgave van reden mijn fiets donderdag 23 juli retour afzender gestuurd. Van Beasty Bikes heb ik niks meer gehoord. Ook de beloofde attentie vanwege de late levering heb ik niet gevonden. Daarnaast was een presentje of korting wel op zijn plaats geweest gezien alle ellende en misstanden.
op 15-08-2020 door .

na een ervaring van de 22-05-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Verzenden terwijl ze in vakantie zijn
op 04-08-2020 door .

na een ervaring van de 05-07-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goede klantenservice, het bestelde artikel werd door de bezorgdienst niet geleverd. Binnen een dag is het opgelost en een nieuw artikel geleverd. Top!
op 21-07-2020 door .

na een ervaring van de 25-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Super coole gasten, spenderen graag meer tijd aan iedere klant dan ze hebben. Doen er alles aan iedere klant met een custom fiets de deur uit te laten gaan. Ze zouden dit echt fulltime moeten doen in hun shop die enorm sfeervol en echt uniek is. Toppers!
op 14-07-2020 door .

na een ervaring van de 15-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Bestelling was week te laat zonder verdere communicatie, terwijl op website 24/48h stond. Verder alles ok
op 14-07-2020 door .

na een ervaring van de 23-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

te weinig aandacht
op 13-07-2020 door .

na een ervaring van de 11-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snelle en persoonlijke feedback over beschikbaarheid én leveringstermijn na de bestelling. Veel keuze, een aanrader!
op 13-07-2020 door .

na een ervaring van de 15-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Top service van Beastybikesssss!
op 12-07-2020 door .

na een ervaring van de 23-05-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Het product dat ik besteld had was helaas niet meer in stock. Ik werd persoonlijk gecontacteerd door Beast Bike via mail met het aanbod voor een ander gelijkaardig product te kopen. De verzending was niet lang na mijn bevestiging van nieuwe bestelling en het product was hier schadeloos en op tijd. Ondertussen heel blij met de aankoop, bedankt Beasty Bike!
op 07-07-2020 door .

na een ervaring van de 30-05-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 10

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
100

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer