Berekend op basis van 291 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 291 beoordelingen sinds 16-05-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik kan niet inchecken
op 22-12-2019 door .

na een ervaring van de 20-10-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Geboekt gisteravond Portugal trio 2 personen vertrek 23 nov , geld wordt wel afgeschreven en site springt 2 x in storing en geen bevestiging . Wel 900 euro bah rekening , dit maakt onzeker ... graag hulp groet j.liemburg ( 0651121958)
op 05-12-2019 door .

na een ervaring van de 04-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Na ik geboekt had zag ik een betere prijs bij booking .com
Dit is geen aanbieding wat jullie doen. Voel me opgelicht!!
op 02-10-2019 door .

na een ervaring van de 01-09-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Reserveringsnummet:100013349VPNL
Ik heb een reis voor 2 personen naar Lissabon voor 4 nachten en vlucht geboekt, betaald maar kan niet in mijn app zien
Gr.
Aref
op 29-09-2019 door .

na een ervaring van de 25-08-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Mijn eerste boeking is niet verlopen zoals ik het gewenst had. Geboekt met vlucht en nadien bleek die toch niet met vlucht. Veel problemen gehad om toch een vlucht te bemachtigen, mijn voordeel is in het niet verdwenen ...
op 24-07-2019 door .

na een ervaring van de 30-05-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

extreem slechte ervaring. aanbieding klopt niet met wat je uiteindelijk krijgt.
op 11-07-2019 door .

na een ervaring van de 16-04-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Heel slechte dienstverlening, tegenstrijdige boodschappen, onduidelijkheid en vooral geen reactie op mails.
op 03-07-2019 door .

na een ervaring van de 02-06-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Mijn ervaring kan ik het beste beschrijven met stroef. Qua aanbieding vond ik het ook niet per se veel goedkoper als normaal.
op 16-06-2019 door .

na een ervaring van de 10-03-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

de website is prima, maar de afhandeling van klachten is schandalig !
op 15-06-2019 door .

na een ervaring van de 10-03-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Waardeloos bedrijf dat afspraken niet nakomt, tegen zijn klanten liegt en ze bedriegt. Klantenservice is heel erg slecht! Nooit hier een reis boeken!! Eenmaal geboekt dan laten ze hun klanten vallen en reageren niet (meer) op klachten.
op 15-06-2019 door .

na een ervaring van de 21-03-2019

Informatie Voyage-prive.nl

Beschrijving:

Voyage Privé, specialist van privéverkoop op internet in ✈️ hoogwaardige vakanties en luxe verblijven, biedt haar leden de mogelijkheid om te profiteren

Adres:
Voyage Privé
684 Avenue du club hippique
13080, Aix en Provence
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Voyage Privé
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
291

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer