Berekend op basis van 202 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 343 beoordelingen sinds 16-05-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik kan niet inchecken
op 22-12-2019 door .

na een ervaring van de 20-10-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Geboekt gisteravond Portugal trio 2 personen vertrek 23 nov , geld wordt wel afgeschreven en site springt 2 x in storing en geen bevestiging . Wel 900 euro bah rekening , dit maakt onzeker ... graag hulp groet j.liemburg ( 0651121958)
op 05-12-2019 door .

na een ervaring van de 04-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Na ik geboekt had zag ik een betere prijs bij booking .com Dit is geen aanbieding wat jullie doen. Voel me opgelicht!!
op 02-10-2019 door .

na een ervaring van de 01-09-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Reserveringsnummet:100013349VPNL Ik heb een reis voor 2 personen naar Lissabon voor 4 nachten en vlucht geboekt, betaald maar kan niet in mijn app zien Gr. Aref
op 29-09-2019 door .

na een ervaring van de 25-08-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Voyage-prive.nl

Beschrijving:

Voyage Privé, specialist van privéverkoop op internet in ✈️ hoogwaardige vakanties en luxe verblijven, biedt haar leden de mogelijkheid om te profiteren

Adres:
Voyage Privé
684 Avenue du club hippique
13080, Aix en Provence
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Voyage Privé
Status:
Al drie maanden geen beoordelingen
Aantal beoordelingen:
202

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer