Berekend op basis van 480 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2379 beoordelingen sinds 15-10-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Great.
op 04-01-2020 door .

na een ervaring van de 26-12-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Zoveel keuze uit natuurlijke, gezonde verzorgingsproducten en je kan ook met ecocheque betalen! Super Sebio
op 03-01-2020 door .

na een ervaring van de 23-12-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Super snel en vriendilijk
op 02-01-2020 door .

na een ervaring van de 05-12-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Online shop die doet wat hij moet doen: duidelijk productoverzicht, eenvoudige bestelprocedure, betrouwbare betaalprocedure, en snelle levering. Zo moet het!
op 02-01-2020 door .

na een ervaring van de 24-12-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Mijn bestelling lag blijkbaar in een ophaalpunt, ik heb hier geen mail/briefje in de brievenbus over gekregen. Ik moest zelf mailen om te vragen waar mijn pakket bleef. Persoonlijk vind ik dit een slechte service voor zo’n grote bestelling.
op 02-01-2020 door .

na een ervaring van de 25-12-2019

Commentaar van SEBIO
Beste Lisse, ik dank u voor uw beoordeling. Wanneer u een bestelling plaatst met een gastenlogin is er geen mogelijkheid om het pakje op te volgen. Dit kan enkel met een klantenaccount. Ik zie dat u ondertussen een klantenaccount heeft aangemaakt, dit zal dus bij een volgende bestelling in orde zijn. Met vriendelijke groeten, Nathalie
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Uitstekende service
op 02-01-2020 door .

na een ervaring van de 26-12-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Alles ok
op 02-01-2020 door .

na een ervaring van de 24-12-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Heel correct, betrof een geschenk via Orange - heel tevreden !
op 02-01-2020 door .

na een ervaring van de 23-12-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Vlotte levering!
op 02-01-2020 door .

na een ervaring van de 20-12-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Aanbod goed, navigeren kan veel beter.
op 02-01-2020 door .

na een ervaring van de 21-11-2019

  • Pagina / 48

Informatie Sebio.be

Beschrijving:

Natuurlijke, Bio en ecologische producten voor de hele familie

Adres:
SEBIO
Zone d'activités Nord 37-41
5377, BAILLONVILLE
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 0032(0)84213043
contact@sebio.be
Bevoegde vertegenwoordiger:
SEBIO
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
480

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer