Berekend op basis van 63 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2801 beoordelingen sinds 15-10-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Wordt steeds snel geleverd en altijd in orde
op 01-07-2022 door .

na een ervaring van de 06-06-2022

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Steeds goede service en snel
op 29-06-2022 door .

na een ervaring van de 24-06-2022

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Een fijn en uitgebreid assortiment waarvan je zeker mag zijn dat de producten veilig zijn. Snelle levering en correcte productinformatie. Ik vond niet makkelijk terug welke producten met elektronische ecocheques betaald kunnen worden, dit was pas bij doorgaan naar de betaling.
op 25-06-2022 door .

na een ervaring van de 20-06-2022

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Schitterend! supersnelle levering.
op 22-06-2022 door .

na een ervaring van de 18-06-2022

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Duidelijk, soms wel wat zoekwerk.
op 22-06-2022 door .

na een ervaring van de 17-06-2022

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Heel goed
op 22-06-2022 door .

na een ervaring van de 16-06-2022

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Duidelijke website, maakt het mogelijk om snel te vinden wat je zoekt. Snelle levering na plaatsen van bestelling.
op 21-06-2022 door .

na een ervaring van de 12-06-2022

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

goede opvolging qua bestelling en levering
op 16-06-2022 door .

na een ervaring van de 10-06-2022

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Jammer genoeg is de bestelling na een week nog steeds niet toegekomen via b post. Besteld 5/6. Deze zou geleverd worden 9/6.
op 14-06-2022 door .

na een ervaring van de 05-06-2022

Commentaar van Sebio
Beset Marieke, hartelijk bedankt voor uw berichtje en jammer dit te horen. Al onze excuses voor dit ongemak. Ik contacteer u onmiddellijk per email. Met vriendelijke groetjes Cathrine

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

heel tevreden
op 03-06-2022 door .

na een ervaring van de 31-05-2022

Commentaar van Sebio
Hallo, het is een genoegen u te lezen, dank u zeer. Cathrine
Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Sebio.be

Beschrijving:

Bio en eco producten voor een gezonde levensstijl. Dagelijks zorgen wij ervoor dat jij kan genieten van de meest natuurlijke producten op de markt. Als eco webshop streven we naar eerlijke handel en bieden we consumenten diverse producten aan met respect voor het milieu, de mens en de gezondheid.

Adres:
Sebio
Zone d'Activités Nord 37-41
5377, Baillonville
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 003284480168
contact@sebio.be
Bevoegde vertegenwoordiger:
Sebio
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
63

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer