Berekend op basis van 459 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2315 beoordelingen sinds 15-10-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

omdat ik mijn product terug wou sturen omwille van niet afsluiten. heb ik enkele dagen moeten wachten op een reactie vanuit te klantendienst. Nu nog afwachten hoe alles verder zal verlopen
op 08-10-2019 door .

na een ervaring van de 28-09-2019

Commentaar van SEBIO
Beste Marie, Hartelijk bedankt voor uw berichtje. Mijn collega Vanessa heeft u een retouretiket bij email bezorgd. Zodra we uw retour hebben ontvangen en gecontroleerd, zal de terugbetaling gebeuren. Ik wens u alvast een fijne dag verder. Met vriendelijke groetjes Cathrine

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Bestelling niet ontvangen. Aangegeven via het contactformulier, geen respons.
op 04-10-2019 door .

na een ervaring van de 27-08-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

niets ontvangen al een week te laat
op 23-09-2019 door .

na een ervaring van de 10-09-2019

Commentaar van SEBIO
Beste Julia,
Het blijkt dat Bpost vertraging had op dat moment.
Veel excuses daarom.
Vriendelijke groetjes.
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Maar een gedeelte van de bestelling ontvangen.
op 05-07-2019 door .

na een ervaring van de 26-06-2019

Commentaar van SEBIO
Beste Caroline, ik dank u voor uw beoordeling en wij hebben reeds contact gehad via email betreffende uw tweede pakje dat beschikbaar is in het afhaalpunt. Met vriendelijke groeten
Nathalie
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

De laatste 5 bestellingen werkte de site niet naar behoren en kon ik mijn gratis geschenk niet selecteren.
op 22-03-2019 door .

na een ervaring van de 13-03-2019

Commentaar van SEBIO
Beste Caroline, ik dank u voor uw beroordeling en ik contacteer u in privé betreffende dit ongemak met uw geschenk. Met vriendelijke groeten
Nathalie

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Niet schitterend
op 26-12-2018 door .

na een ervaring van de 16-12-2018

Informatie Sebio.be

Beschrijving:

Natuurlijke, Bio en ecologische producten voor de hele familie

Adres:
SEBIO
Zone d'activités Nord 37-41
5377, BAILLONVILLE
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 0032(0)84213043
contact@sebio.be
Bevoegde vertegenwoordiger:
SEBIO
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
459

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer