Berekend op basis van 518 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2690 beoordelingen sinds 15-10-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

I ordered 5 boxes of diapers and only received one box. €200 of my order is missing, no answers. No help. We have a newborn baby and only one box of diapers. This is a terrible experience.
op 28-07-2020 door .

na een ervaring van de 03-07-2020

Commentaar van SEBIO
Dear Michael, thank you for your review. I regret this bad experience that should not have happened. I hope your contacts with the custormer service lead to a suitable solution. Kind regards, Nathalie

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Prima service
op 29-06-2020 door .

na een ervaring van de 07-06-2020

Commentaar van SEBIO
Hartelijk bedankt voor uw berichtje en vriendelijkheid Eric. Leuk te horen dat Sebio aan uw verwachtingen voldoet! Met vriendelijke groetjes en fijne dag verder. Nathalie

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik had 10 wasbare luiers besteld, waarvan 3 beschadigd zijn. Er zat geen gebruiksaanwijzing of wasinstructies in de verpakking. De klantendienst heeft zeer beperkte openingsuren en wanneer je binnen deze uren belt, krijg je een bandje te horen dat je moet mailen. Niet tevreden!!
op 20-06-2020 door .

na een ervaring van de 22-05-2020

Commentaar van SEBIO
Bedankt voor uw beoordeling. Ik hoop dat de oplossing die onze klantenservice heeft voorgesteld, geschikt is voor u.Il wens u alvast een fijne dag verder. Nathalie

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik bestelde met thuislevering als geschenk voor iemand en betaalde ook extra daarvoor. Er werd toch in een afhaalpunt geleverd een gemeente verderop dan waar de persoon woont. De ontvanger was niet in de mogelijkheid om dit pakket af te halen. Ik heb dan zelf een half uur met de auto gereden om het pakket af te halen en het door te voeren naar de ontvanger.
op 11-06-2020 door .

na een ervaring van de 14-05-2020

Commentaar van SEBIO
Hartelijk bedankt voor uw berichtje. Ik hoop dat de oplossing die onze klantenservice heeft voorgesteld, geschikt is voor u. Ik wens u alvast een fijne dag verder. Met vriendelijke groetjes. Nathalie

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Ipv. op de aangegeven locatie, werd mijn pakket in een postkantoor op een autoluwe grote markt afgeleverd in een omliggende stad. Zeker in deze periode zat er niet veel anders op dan mijn pakje daar enige tijd te laten liggen terwijl ik het wel dringend nodig had. Uiteindelijk heeft een vriendin het kunnen ophalen, maar was toch een domper als ik het mailtje kreeg dat het daar geleverd was.
op 26-05-2020 door .

na een ervaring van de 30-03-2020

Commentaar van SEBIO
Hartelijk bedankt voor uw berichtje. Spijtig te horen dat u leveringsproblemen had. De inperkingsmaatregelen hebben gevolgen bij ons maar ook gevolgen voor de organisatie van de vervoerders gehad. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groetjes en fijne dag verder. Nathalie

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Mijn eerste ervaring, en voorlopig ook mijn laatste. Op 23 april bestelde ik vol verwachting mijn allereerste spulletjes voor mijn 1e baby. Je kan je inbeelden dat ik erg uitkeek om mijn pakje te openen. Tot op heden heb ik geen bestelling ontvangen, en ook geen enkele communicatie hierover gekregen. Ik zie enkel op de track en trace dat mijn bestelling niet geleverd kan worden wegens beschadiging, maar ondanks mails naar Sebio ontving ik geen info over het vervolg. Waar mijn pakje is en of er al een nieuw onderweg is.... ik weet het niet. Ik hoop van harte op een alsnog snelle afhandeling en tegemoetkoming om dit ongemak recht te zetten, want voorlopig ben ik best teleurgesteld in de service. Hopend op een snelle reactie, mvg, Eline
op 20-05-2020 door .

na een ervaring van de 23-04-2020

Commentaar van SEBIO
Hartelijk bedankt voor uw berichtje Ik hoop dat de oplossing die onze klantenservice heeft voorgesteld, geschikt is voor u. Ik wens u alvast een fijne dag verder. Met vriendelijke groetjes. Nathalie

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

op de website stond een foute inhoud, ik kreeg dus maar de helft van wat ik dacht te bestellen en als ik nu dezelfde inhoud wil aan de correcte prijs (fouten zijn rap gemaakt) van wat ik dacht te kopen betaal ik nu bijna €30 meer....
op 07-05-2020 door .

na een ervaring van de 12-04-2020

Commentaar van SEBIO
Hartelijk bedankt voor uw berichtje Ik hoop dat de oplossing die onze klantenservice heeft voorgesteld, geschikt is voor u. Ik wens u alvast een fijne dag verder. Met vriendelijke groetjes. Nathalie

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Spijtig genoeg heb ik mijn bestelling maar gedeeltelijk ontvangen. De klantendienst was wel heel vriendelijk en heeft zonder problemen het ontbrekende deel gecompenseerd.
op 02-05-2020 door .

na een ervaring van de 04-04-2020

Commentaar van SEBIO
Hartelijk bedankt voor uw berichtje. Gelukkig heeft onze klantenservice een oplossing gevonden.
Al onze excuses voor het ongemak. Ik wens u alvast een fijne dag verder. Met vriendelijke groetjes. Nathalie

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik heb besteld en betaald, maar mijn pakje niet gekregen ☹️
op 20-04-2020 door .

na een ervaring van de 25-03-2020

Commentaar van SEBIO
Hartelijk bedankt voor uw berichtje. Ik hoop dat de oplossing die onze klantenservice heeft voorgesteld, geschikt is voor u. Nogmaals, al onze excuses voor het ongemak. Ik wens u alvast een fijne dag verder. Met vriendelijke groetjes. Nathalie
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

leveringstijd klopte niet
op 21-02-2020 door .

na een ervaring van de 10-02-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Sebio.be

Beschrijving:

Natuurlijke, Bio en ecologische producten voor de hele familie

Adres:
SEBIO
Zone d'activités Nord 37-41
5377, BAILLONVILLE
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 0032(0)84213043
contact@sebio.be
Bevoegde vertegenwoordiger:
SEBIO
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
518

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer