Berekend op basis van 166 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2904 beoordelingen sinds 15-10-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik heb iets gekregen dat ik niet besteld heb en ik krijg geen antwoord van de klantendienst
op 28-01-2023

na een ervaring van de 17-01-2023
*Gepseudonimiseerde informatie

Commentaar van Sebio
Hallo Karlien, dit dossier is inderdaad in behandeling bij u per mail. Nogmaals onze excuses en een fijne dag! Margaux

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Helaas een Franstalig spel gekregen zonder dat dit op voorhand zichtbaar was…
op 21-12-2022 door .

na een ervaring van de 11-12-2022

Commentaar van Sebio
Beste Veerle, Bedankt voor uw berichtje en al ons excuses voor het ongemak. Dit is inderdaad niet op de site vermeld. Aarzel niet ons klantenservice te contacteren als u dit artikel wenst terug te sturen. Met vriendelijke groeten, Vanessa

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Pakketje werd na 3 weken niet geleverd! Zelf moeten contact opnemen. Wel correcte terugbetaling!
op 13-12-2022

na een ervaring van de 08-11-2022
*Gepseudonimiseerde informatie

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Jammer genoeg is de bestelling na een week nog steeds niet toegekomen via b post. Besteld 5/6. Deze zou geleverd worden 9/6.
op 14-06-2022 door .

na een ervaring van de 05-06-2022

Commentaar van Sebio
Beset Marieke, hartelijk bedankt voor uw berichtje en jammer dit te horen. Al onze excuses voor dit ongemak. Ik contacteer u onmiddellijk per email. Met vriendelijke groetjes Cathrine

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Je kan heel moeilijk iets zoeken. Je krijgt zaken die niet relevant zijn. Ik vind de site persoonlijk onhandig in gebruik en niet even duidelijk qua verzending/kosten.
op 08-04-2022 door .

na een ervaring van de 03-04-2022

Commentaar van Sebio
Beste Jolien, hartelijk bedankt voor uw berichtje. Mag ik u nog een beetje geduld vragen? We doen ons best om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Dank u en nog een prettige dag Cathrine
Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Sebio.be

Beschrijving:

Bio en eco producten voor een gezonde levensstijl. Dagelijks zorgen wij ervoor dat jij kan genieten van de meest natuurlijke producten op de markt. Als eco webshop streven we naar eerlijke handel en bieden we consumenten diverse producten aan met respect voor het milieu, de mens en de gezondheid.

Adres:
Sebio
Zone d'Activités Nord 37-41
5377, Baillonville
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 003284480168
contact@sebio.be
Bevoegde vertegenwoordiger:
Sebio
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
166

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer