Berekend op basis van 487 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2173 beoordelingen sinds 15-10-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Maar een gedeelte van de bestelling ontvangen.
op 05-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 26-06-2019

Commentaar van SEBIO
Beste Caroline, ik dank u voor uw beoordeling en wij hebben reeds contact gehad via email betreffende uw tweede pakje dat beschikbaar is in het afhaalpunt. Met vriendelijke groeten
Nathalie
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

De laatste 5 bestellingen werkte de site niet naar behoren en kon ik mijn gratis geschenk niet selecteren.
op 22-03-2019 door .

volgend op een bestelling van 13-03-2019

Commentaar van SEBIO
Beste Caroline, ik dank u voor uw beroordeling en ik contacteer u in privé betreffende dit ongemak met uw geschenk. Met vriendelijke groeten
Nathalie

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Niet schitterend
op 26-12-2018 door .

volgend op een bestelling van 16-12-2018

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik heb nu, bijna een maand nadat ik mijn bestelling heb geplaatst, nog steeds niets ontvangen.... Ik ben absoluut niet tevreden.
op 29-11-2018 door .

volgend op een bestelling van 03-11-2018

Commentaar van SEBIO
Beste Ellen, Hartelijk bedankt voor uw berichtje en jammer te horen dat u uw pakketje nog niet hebt ontvangen. Al onze excuses voor dit ongemak. Ik neem onmiddelijk contact met u per email en wens u alvast een fijne dag verder. Met vriendelijke groetjes Cathrine

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik kan mijn bestelling niet terugvinden en opvolgen. Geen idee waar mijn pakje is
op 14-11-2018 door .

volgend op een bestelling van 06-11-2018

Commentaar van SEBIO
Beste Evelien, Hartelijk voor uw bericht. Het spijt me te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Zoals u weet heeft bpost de hele week gestaakt en uw pakje bevind zich momentel in het sorteercenter van bpost in Brussel. Uw pakje zal deze week geleverd worden. onze excuses voor deze lange wachttijd. Ik wens u een fijne avond. Met vriendelijke groeten, Nicola

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Het pakketje kwam 2 weken later dan afgesproken. Na gemaild te hebben met de klantenservice kwam het pakketje bij jullie terug. Ik moest zelf weer mailen waarom het pakket er nog niet was. Slechte service.
op 02-11-2018 door .

volgend op een bestelling van 08-10-2018

Commentaar van SEBIO
Beste Marieke, Hartelijk dank voor uw bericht.
Er waren op dat moment stakingen bij bpos en tot onze spijt zijn we in zo een geval onmachtig.
Wij worden niet verwittigd door bpost wanneer een pakje niet op tijd aankomt.
Wij doen ons best om positief te beantwoorden op de aanvragen van onze klanten.
Al onze excuses voor het ongemak, en ik wens u een fijne weekend toe.
Met vriendelijke groeten,
Nicola

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Schoentjes die we aankochten zijn beschadigd
op 30-10-2018 door .

volgend op een bestelling van 22-10-2018

Commentaar van SEBIO
Beste Ellen, Hartelijk bedankt voor uw berichtje op de Echte beoordelingen. Al onze excuses voor dit ongemak. Mijn collega neemt onmiddelijk contact me u per email. Ik wens u alvast een fijne dag verder. Met vriendelijke groetjes Cathrine

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

ik heb nog steeds niets ontvangen
op 28-11-2018 door .

volgend op een bestelling van 19-10-2018

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Systeem van cadeaus werkt niet. Ik heb weer het cadeau niet ontvangen
op 13-11-2018 door .

volgend op een bestelling van 03-10-2018

Commentaar van SEBIO
Beste Maria,
Hartelijk dank voor uw bericht! Ik contacteer u in privé.
Met vriendelijke groeten,
Nicola

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

De bestelling was defect bij aankomst. Ik heb met foto's dit onmiddellijk laten weten aan de klantendienst. We zijn nu een week verder en wordt zelfs niet meer gereageerd op mijn mail. Ik ben erg ontgoocheld, zeker omdat het om een duur apparaatje gaat.
op 18-10-2018 door .

volgend op een bestelling van 09-09-2018

Commentaar van SEBIO
Beste Emilie, wij danken u voor uw bericht en nemen contact met u in privé bericht. De leverancier heeft ons ondertussen feedback gegeven. Met vriendelijke groeten
Nathalie

Informatie Sebio.be

Beschrijving:

Natuurlijke, Bio en ecologische producten voor de hele familie

Adres:
SEBIO
Zone d'activités Nord 37-41
5377, BAILLONVILLE
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 0032(0)84213043
contact@sebio.be
Bevoegde vertegenwoordiger:
SEBIO
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
487

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer