Berekend op basis van 166 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2904 beoordelingen sinds 15-10-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De website is ok. Veel informatie bij de producten. Maar de kaarsen waren niet goed ingepakt voor verzending en een een beetje beschadigt en andere met een deuk in de deksel. Glas moet toch in papier gewikkelt zijn en niet alleen opvulpapier in het pakje leggen.
op 21-12-2022 door .

na een ervaring van de 11-12-2022

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De lotion was volledig leeggelopen in de doos dus misschien kijken voor een beter sluitsysteem
op 14-12-2022 door .

na een ervaring van de 05-12-2022

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

de bestelling was "vas"geraakt en verdwenen. dat bleek na een telefoontje.
op 24-11-2022 door .

na een ervaring van de 09-11-2022

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Je kan weinig filter toepassen om een product te zoeken.
op 18-10-2022 door .

na een ervaring van de 16-10-2022

Commentaar van Sebio
Ik geef het door aan het team ter info, super bedankt!

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Eerst een totaal andere bestelling ontvangen, vervolgens bij retour sturen van een veel duurdere bestelling geen enkele bevestiging of bedankje oid. Jammer.
op 04-09-2022

na een ervaring van de 17-08-2022
*Gepseudonimiseerde informatie

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Fijne website, maar soms weinig informatie bij de artikelen
op 19-05-2022 door .

na een ervaring van de 01-05-2022

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De diabolo's werden snel geleverd. Echter was het erg lastig de touwtjes los te krijgen aangezien deze erg strak om de stokjes zaten gewonden. Ook deden de lampjes van de diabolo het aan één kant niet direct. Na een paar keer tikken erop deden deze het wel, maar stelt niet echt gerust. Verder alles naar wens!
op 01-05-2022 door .

na een ervaring van de 28-04-2022

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De website is globaal ok Verbeterpunten: - In winkelkar staan verzendkosten op '0' terwijl deze er soms nog bij komen op later moment bij verzending naar huis - in profiel onthouden van recent bestelde items (die je dan gewoon terug kan aanklikken voor in je mandje)
op 09-03-2022 door .

na een ervaring van de 07-03-2022

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Sebio.be

Beschrijving:

Bio en eco producten voor een gezonde levensstijl. Dagelijks zorgen wij ervoor dat jij kan genieten van de meest natuurlijke producten op de markt. Als eco webshop streven we naar eerlijke handel en bieden we consumenten diverse producten aan met respect voor het milieu, de mens en de gezondheid.

Adres:
Sebio
Zone d'Activités Nord 37-41
5377, Baillonville
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 003284480168
contact@sebio.be
Bevoegde vertegenwoordiger:
Sebio
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
166

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer