Berekend op basis van 480 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2379 beoordelingen sinds 15-10-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Aanbod goed, navigeren kan veel beter.
op 02-01-2020 door .

na een ervaring van de 21-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De Nederlandse vertalingen zijn soms van slechte kwaliteit, het geeft de website een goedkopig beeld. De maten zijn niet altijd goed aangegeven. Ik kreeg nooit een aankomstbevestiging van mijn pakje, pas nadat ik ongerust ben doorliep ik het ingewikkelde proces van aanmelden om te kijken waar het pakje is, blijkt dat ik al te laat ben om het op te halen, grrr...
op 25-11-2019 door .

na een ervaring van de 15-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Zéér interessante website, al ben ik alle producten ook nog even gaan controleren via de app Yuka. Het zou handig zijn dat een gelijkaardige beoordeling rechtstreeks op de website zou staan.
op 09-11-2019 door .

na een ervaring van de 02-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Laattijdige levering
op 05-11-2019 door .

na een ervaring van de 17-10-2019

Commentaar van SEBIO
Beste Aurélie, ik dank u voor uw beoordeling en uw bestelling werd inderdaad later behandeld door een technisch probleem op het Paypal betaalsysteem. Onze excuses voor het ongemak ! Met vriendelijke groeten
Nathalie

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Aangeven waar de ophaalpunten zijn
op 17-10-2019 door .

na een ervaring van de 07-10-2019

Commentaar van SEBIO
Beste Willy, ik dank u voor uw beoordeling op onze website. Voor Nederland hebben wij enkel thuislevering. We hebben geen contract met afhaalpunten in Nederland, maar ik noteer en geef uw opmerking zeker intern door. Met vriendelijke groeten, Nathalie

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

1 artikel w2s niet naar wens
op 13-10-2019 door .

na een ervaring van de 05-09-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Snelle en correcte levering. Bepaalde producten vielen heel klein uit.
op 04-09-2019 door .

na een ervaring van de 27-07-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Vlotte levering, je vindt producten die je niet in de bio-winkel vindt.
op 08-08-2019 door .

na een ervaring van de 01-07-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Traceersysteem niet efficiënt, de link die wordt gestuurd gaat naar site SeBio ipv pagina die moet aangeven waar pakje is.
op 30-07-2019 door .

na een ervaring van de 21-07-2019

Commentaar van SEBIO
Beste Sari, ik dank u voor uw beoordeling. In principe ontvangt u bij verzending van uw pakje een email van Bpost Track&trace voor de opvolging van uw pakje. Misschien is deze in de spam terecht gekomen ? Met vriendelijke groeten, Nathalie

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Website is basic. Voldoende, alleen artikelen bevatten niet altijd een uitleg op webpage.
Tot nu toe altijd heel tevreden over levering in de pakketautomaat maar bij deze bestelling is mijn pakketje in postkantoor terechtgekomen wat niet de bedoeling was.
op 26-07-2019 door .

na een ervaring van de 18-06-2019

Informatie Sebio.be

Beschrijving:

Natuurlijke, Bio en ecologische producten voor de hele familie

Adres:
SEBIO
Zone d'activités Nord 37-41
5377, BAILLONVILLE
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 0032(0)84213043
contact@sebio.be
Bevoegde vertegenwoordiger:
SEBIO
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
480

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer