Berekend op basis van 521 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2694 beoordelingen sinds 15-10-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik vind sebio.be een geweldige webshop, maar ik heb nog enkele aanbevelingen: ik merk dat de informatie niet altijd volledig is. En bij uitgebreide keuzemogelijkheiden (bv kleuren nagellak), is het moeilijk om te weten of je nu de kleur hebt aangeklikt die je wilde. Bovendien is er geen mogelijkheid om een verlanglijstje aan te leggen (of die heb ik nog niet gevonden).
op 07-08-2020 door .

na een ervaring van de 21-07-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

prima, ik ben niet goed in websites bezoeken...
op 16-07-2020 door .

na een ervaring van de 23-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Overzicht bestelling is niet duidelijk als je naar betaling gaat waardoor het lijkt dat het een onbetrouwbare website is. Enkel bedrag is zichtbaar, produkten niet.
op 16-07-2020 door .

na een ervaring van de 23-06-2020

Commentaar van SEBIO
Beste Tine, spijtig te horen dat je ervaring niet erg goed was. We werken aan de verbetering van onze website en we zullen rekening houden met uw opmerkingen. Met vriendelijke groetjes, Nathalie

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Kon niet genoeg opmaken uit wat ik bestelde
op 15-07-2020 door .

na een ervaring van de 20-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De website zelf is niet erg overzichtelijk en de navigatie kan beter, maar de site biedt wel een super divers en uitgebreid aanbod.
op 29-06-2020 door .

na een ervaring van de 18-06-2020

Commentaar van SEBIO
Hartelijk bedankt voor uw berichtje Cynthia. We werken aan de verbetering van onze website om een nog betere service te bieden. Met vriendelijke groetjes en fijne dag verder. Nathalie

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Zeer tevreden over de broodzak. Reinigingsdoekje is goed. Ga hele set bestellen. Shampoo en die nog niet gebruikt. Wel heel klein. Tandpasta smaakt verschrikkelijk en bevat geen fluor. Is dat wel ok voor de tanden?
op 29-06-2020 door .

na een ervaring van de 30-05-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Bestelling op de website verliep prima, alleen had ik cadeauverpakking gevraagd en een begeleidende boodschap. Misschien ligt de fout daarvoor echter bij B-Post.
op 20-06-2020 door .

na een ervaring van de 27-05-2020

Commentaar van SEBIO
Hartelijk bedankt voor uw berichtje Johan. Spijtig te horen dat het cadeau niet ingepakt was. Al onze excuses. Bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groetjes en fijne dag verder. Nathalie
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Voor de tweede keer op rij is mijn pakket op een andere locatie afgeleverd dan was opgegeven. Ditmaal in een postkantoor ipv thuis, ondanks we thuis waren.
op 09-06-2020 door .

na een ervaring van de 10-05-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

moeilijk overzicht site, pakje was gedeukt toen ik het aankreeg, nu enkel stoffen producten, dus niet problematisch
op 27-05-2020 door .

na een ervaring van de 29-04-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Gemakkelijke bestelling, geen verwittiging van levering en een veel te grote doos voor hetgeen ik besteld had, eigenlijk wel een beetje schandalig ... helemaal niet milieubewust!
op 16-05-2020 door .

na een ervaring van de 23-04-2020

Commentaar van SEBIO
Hartelijk bedankt voor uw berichtje Viki. Spijtig te horen dat de transporteur u niet op de hoogte van de levering heeft gebracht. Wij proberen zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn bij het verpakken van onze producten. Vergeet niet dat de tijd van uw bestelling voor iedereen moeilijk was. Bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groetjes en fijne dag verder. Nathalie
Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Sebio.be

Beschrijving:

Natuurlijke, Bio en ecologische producten voor de hele familie

Adres:
SEBIO
Zone d'activités Nord 37-41
5377, BAILLONVILLE
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 0032(0)84213043
contact@sebio.be
Bevoegde vertegenwoordiger:
SEBIO
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
521

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer