Berekend op basis van 338 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 16257 beoordelingen sinds 10-03-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Top
op 19-01-2022

na een ervaring van de 08-01-2022
*Gepseudonimiseerde informatie

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Grote keuze op website. Gemakkelijk om te bestellen en af te rekenen. Goede opvolging v/d levering.
op 16-01-2022 door .

na een ervaring van de 05-01-2022

Commentaar van Medicare-Market Online Services
Beste Mijnheer Nevejans,

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om ons een positieve reactie achter te laten.

Tot binnenkort in onze webshop!

Het team van Medi-Market

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Zeer duidelijk en eenvoudig.
op 14-01-2022 door .

na een ervaring van de 03-01-2022

Commentaar van Medicare-Market Online Services
Beste,
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw mening te geven. We zijn blij dat onze diensten aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Tot binnenkort in onze webshop!

Het team van Medi-Market

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

gemakkelijk en veilig.
op 13-01-2022

na een ervaring van de 02-01-2022
*Gepseudonimiseerde informatie

Commentaar van Medicare-Market Online Services
Beste Mevrouw
Het hele Medi-Market-team dank u voor uw feedback en is blij te weten dat u onze service hebt gewaardeerd.
Tot binnenkort in onze webshop!
Het team van Medi-Market

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Very good and very fast. Thank you.
op 13-01-2022 door .

na een ervaring van de 02-01-2022

Commentaar van Medicare-Market Online Services
Dear,
Thank you for your positive reaction We'll put it true to the all staff of Medi-Market
May we welcome you soon on or webshop
Regards
Team Medi-Market

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Heel goed
op 12-01-2022 door .

na een ervaring van de 31-12-2021

Commentaar van Medicare-Market Online Services
Beste

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om ons een positieve reactie achter te laten.
Tot binnenkort in onze webshop!
Het team van Medi-Market

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Groot assortiment. Snelle levering.
op 12-01-2022 door .

na een ervaring van de 30-12-2021

Commentaar van Medicare-Market Online Services
Beste meneer,

Bedankt voor uw positieve mening, we zullen niet nalaten uw feedback door te geven aan het team logistiek.
Tot binnenkort in onze webshop!

Het team van Medi-Market

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Heel goed
op 12-01-2022 door .

na een ervaring van de 30-12-2021

Commentaar van Medicare-Market Online Services
Beste mevrouw,
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw mening te geven. We zijn blij dat onze diensten aan uw verwachtingen hebben voldaan.
Tot binnenkort in onze webshop!
Het team van Medi-Market

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Heel goed, prima service. Beveel ik aan
op 10-01-2022 door .

na een ervaring van de 27-12-2021

Commentaar van Medicare-Market Online Services
Beste mevrouw,
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw mening te geven. We zijn blij dat onze diensten aan uw verwachtingen hebben voldaan.
Tot binnenkort in onze webshop!
Het team van Medi-Market

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Zeer slordig verpakt in doos. Zag er niet nieuw uit
op 07-01-2022

na een ervaring van de 28-12-2021
*Gepseudonimiseerde informatie

Commentaar van Medicare-Market Online Services
Beste klant,
We hebben goed nota genomen van uw beoordeling, we zullen niet nalaten uw feedback door te geven aan het logistiek team.
Tot binnenkort in onze webshop!
Het team van Medi-Market
Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina 1 / 34

Magazijn

Informatie Medi-market.be

Beschrijving:

Medi-Market, de voordeligste online parafarmacie van België.

Adres:
Medicare-Market Online Services
Avenue Cicéron 7
1140, Evere
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.:  32 2 705 83 35
support-nl@medi-market.be
Bevoegde vertegenwoordiger:
Medicare-Market Online Services
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
338

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer