Berekend op basis van 9 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 9 beoordelingen sinds 15-04-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

De telefoonservice in één woord: geweldig
op 18-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 11-04-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Ik kende Juvigo niet dus twijfelde eerst om te boeken maar ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben dat ik toch geboekt heb!!! toffe site, ik kom zeker terug!
op 18-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 11-04-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Super makkelijk geboekt via Juvigo! Tof overzicht en de jongeman aan de telefoon heeft me snel verder kunnen helpen. Mijn dochter kan nu al niet wachten om naar Spanje te vertrekken ;)
op 18-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 11-04-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Super chille website, bij enkele vragen kreeg ik een snel en duidelijk antwoord. Hierdoor heb ik mijn ideale watersportkamp makkelijk gevonden. Bedankt voor jullie service en deze top week!
op 16-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 12-04-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Mijn zoon vond het kamp heel erg leuk, ook ben ik erg tevreden over de service voorafgaande aan het kamp.
op 16-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 12-04-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Dit was top! Alles lekker snel kunnen boeken, mijn zoon is met veel plezier terug van kamp. Hij heeft zelfs heimwee ;)
op 16-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 12-04-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

mijn dochter is echt met veel enthousiasme thuisgekomen van vakantie!!! hulde aan juvigo, ik zit erover na te denken om nog een keertje te boeken
op 16-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 10-04-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

ik vond het makkelijk om te boeken
op 15-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 10-04-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

het overzicht op de site was erg handig. Ik heb de vakantie van mijn dromen gevonden!!
op 15-04-2019 door .

volgend op een bestelling van 10-04-2019

Informatie Juvigo.nl

Beschrijving:

Juvigo - De VakatieVinder

Adres:
Juvigo GmbH
Markgrafendamm 24; SFm Gebäude
10245, Berlin
Aanbevelen:
Website:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Juvigo GmbH
Status:
Al drie maanden geen beoordelingen
Aantal beoordelingen:
9

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer