Berekend op basis van 200 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 306 beoordelingen sinds 06-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

niks aan gekregen
op 02-08-2020 door .

na een ervaring van de 18-06-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Het spijt ons voor deze verwarring, maar ik zie dat u deze bestelling heb geannuleerd. Wij kunnen het natuurlijk opnieuw bestellen.
Met vriendelijke groet,
Lèna

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Beste, De bestelling van 8 juni heb ik na verschillende telefoongesprekken ontvangen want die werd iedere keer afgebroken.Mijn telefonische bestelling van 26 juni daar wacht ik nog steeds op.Ik heb vroeger nog bij jullie besteld maar dat heb ik nog niet meegemaakt,jullie zijn er niet op vooriut gegaan in tegendeel.Zoals jullie nu bezig zijn raad ik niemand aan om bij jullie te bestellen.In de hoop mijn betselling vlug te ontvangen zonder dat ik nog telefonisch kontakt moet opnemen verwacht ik deze ten spoedigste. Matthys Ingrid
op 24-07-2020 door .

na een ervaring van de 08-06-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Levering van andere klant geleverd gekregen met 1 stuk van zelfde artikel multi-gourmet, wel voor 2 stukken betaald. Gebeld met Ideal praktijk, zeer onaangename persoon aan de telefoon gehad, deze persoon ging ontbrekend artikel verzenden maar tot maat van ramp hebben jullie geen voorraad meer en wachten jullie op levering hiervan. Tot op heden heb ik nog steeds mijn 2de artikel niet gekregen !! Heb reeds mail verzonden naar uw customer service om de levertermijn te weten maar tot op heden hierover geen antwoord gekregen.
op 23-07-2020 door .

na een ervaring van de 23-05-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Excuses voor het eventuele ongemak. Graag zien wij uw volgende bestelling tegemoet.
Met vriendelijke groet,
Léna
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik heb het terug gestuurd naar jullie en die postbus bestaat niet heb het op gestuurd met gls dus de bestelling zit daar vast hoe kan ik het oplossen dat die bestelling nog bij jullie geraakt
op 26-06-2020 door .

na een ervaring van de 25-05-2020

Commentaar van Ideal Praktijk
Beste,
U kunt de artikel retourneren, samen met de faktuur, volgens de kwaliteit en u kunt vragen om een terugbetaling.
Met vriendelijke groet,
Lèna

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

het is nogal eens moeilijk om via het bestelformulier op uw website een artikelnummer in te geven; ik krijg regelmatig dat dat artikel niet bestaat.
op 11-06-2020 door .

na een ervaring van de 13-04-2020

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

De bestel snel dienst met bestelnummers uit het cataloog werkt niet. Ook zijn er dingen die in de cataloog staan niet te krijgen of niet te vinden op de site. De levering gebeurde snel.
op 25-05-2020 door Klant.

na een ervaring van de 10-04-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

ZO INGEWIKKELD DAT U EIGEN MENSEN ER NIET MEER AAN UIT KUNNEN.
op 20-02-2020 door .

na een ervaring van de 06-01-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

veel te lang geduurd voor ik de levering thuis had. ze vonden mijn levering niet omdat ik er 2 keer in stond, met mijn voornaam eerst en laatst.
op 05-02-2020 door .

na een ervaring van de 01-12-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Slechte ervaring....
op 10-01-2020 door .

na een ervaring van de 11-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

nog niets ontangen
op 26-12-2019 door .

na een ervaring van de 27-10-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Ideal-praktijk.be

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
6 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
200

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer