Berekend op basis van 178 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 179 beoordelingen sinds 06-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Slechte ervaring....
op 10-01-2020 door .

na een ervaring van de 11-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

nog niets ontangen
op 26-12-2019 door .

na een ervaring van de 27-10-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Gratis product niet wat beloofd
op 23-12-2019 door .

na een ervaring van de 24-10-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

op 29 september deed ik een bestelling online met onmiddellijke betaling. Tot op heden nog steeds niets ontvangen. Hoe kan ik dan tevreden zijn?
op 01-12-2019 door .

na een ervaring van de 24-09-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

te veel reclame die vals zijn en oneerlijk zijn ,en
op 23-11-2019 door .

na een ervaring van de 29-09-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Meer dan anderhalve maand ( 1 maand 1/2 ) wachten op product !!! is echt niet normaal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buj navraag op 18 september 2019 was het product nog steeds niet op voorraad !!!!!!!!!!! Tja , kan ik moeilijk een goede beoordeling geven , zeer zwak in het leveren van producten !!!!!!!!!!! Een oudere dame bij de klantenservice weet ook niet hoelang dit nog zal duren dus .......................... wachten, wachten ....... en nog maar eens wachten.
op 18-10-2019 door .

na een ervaring van de 24-08-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Duurt veel te lang om te leveren. Bestellingen uit Holland heb je de dag erna. Bij jullie bijna 1 maand.
op 01-08-2019 door .

na een ervaring van de 07-06-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Één ster is nog teveel ,het is het meest oneerlijke en malafide bedrijf waar ik ooit iets bestelde.de eerste factuur is er meteen één met extra kosten met de uitleg dat de factuur bij de bestelling zat,niet dus!!!!! Dus opgelet,blijf er zo ver mogelijk van weg!!!!
op 17-07-2019 door .

na een ervaring van de 29-04-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Bestelling geplaatst op 17 mei , tot op heden nog geen levering ontvangen. Heb na de
bestelling nog een voorschot van 25 euro moeten storten dia niet voorzien was.
op 11-07-2019 door .

na een ervaring van de 17-05-2019

Commentaar van Ideal Praktijk
Geachte Dhr. Wij vinden het jammer dat het zo traag is gegaan met uw bestelling, het komt omdat de eerste bestelling bij ons moet altijd een aanbetaling plaatsen, en dat kost allemaal even tijd. Onze excuses voor het ongemak. Inmiddels zult u deze bestelling al hebben ontvangen.

Met vriendelijke groeten, IDEAL & Praktijk ( Irene )

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Eigenlijk ben in best tevreden over IDeal, alleen moet je doen wat je zegt. Als in zeg te willen betalen na levering en ik kan dit selecteren, wens ik achteraf geen mail dat u toch een voorschot wenst. Indien dat zo is (wat ik best begrijp), wil ik dit op voorhand weten.
op 06-07-2019 door .

na een ervaring van de 12-05-2019

Informatie Ideal-praktijk.be

Beschrijving:

.Praktische ideeën voor uw huiselijk comfort IDEAL PRAKTIJK

Adres:
Ideal Praktijk
6 Avenue Industrielle
59520, Marquette-Lez-Lille
Aanbevelen:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
Ideal Praktijk
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
178

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer