Berekend op basis van 111 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 363 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik had iets besteld wat achteraf niet meer op voorraad was. Jullie gaven mij 2 opties en ik koos ervoor om wat langer voor het product te wachten, i.v.m. bestellen vanuit Frankrijk. Ik vond jullie service fijn en ik heb het petje netjes binnen gekregen na 1.5 week ongeveer.
op 23-08-2020 door .

na een ervaring van de 01-07-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Prima zaak
op 23-08-2020 door .

na een ervaring van de 25-07-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snelle en correcte levering Tegoed zat Zelfs onmiddellijk bij de levering 👌💪
op 23-08-2020 door .

na een ervaring van de 25-07-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Bij opbellen wordt je zinvol te woord gestaan, beantwoorden je vraag eerlijk en zonder poespas.
op 23-08-2020 door .

na een ervaring van de 27-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goede winkel met mooie producten, goede klantenservice en snelle verzending. Echt een aanrader!
op 16-08-2020 door .

na een ervaring van de 21-07-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Verzenden terwijl ze in vakantie zijn
op 04-08-2020 door .

na een ervaring van de 05-07-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goede klantenservice, het bestelde artikel werd door de bezorgdienst niet geleverd. Binnen een dag is het opgelost en een nieuw artikel geleverd. Top!
op 21-07-2020 door .

na een ervaring van de 25-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Super coole gasten, spenderen graag meer tijd aan iedere klant dan ze hebben. Doen er alles aan iedere klant met een custom fiets de deur uit te laten gaan. Ze zouden dit echt fulltime moeten doen in hun shop die enorm sfeervol en echt uniek is. Toppers!
op 14-07-2020 door .

na een ervaring van de 15-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snelle en persoonlijke feedback over beschikbaarheid én leveringstermijn na de bestelling. Veel keuze, een aanrader!
op 13-07-2020 door .

na een ervaring van de 15-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Top service van Beastybikesssss!
op 12-07-2020 door .

na een ervaring van de 23-05-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 10

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
111

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer