Berekend op basis van 99 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 342 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Top service!
op 23-06-2020 door .

na een ervaring van de 01-06-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Prettige website met veel keuze. Oscar is een fijn persoon om zaken mee te doen. Kennis van zaken, klantvriendelijk en snel qua handelen. Ik koop hier praktisch al mijn fietsbenodigdheden qua fixie/singlespeed supplies en dat zal zo blijven met dit soort service.
op 23-06-2020 door .

na een ervaring van de 02-06-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Bestelling incompleet geleverd, waarbij er niet is gecommuniceerd dat een product niet meer op voorraad is. Als ik dit had geweten dan had ik een deel van de bestelling geannuleerd. Na contact met de klantenservice over het ontbrekende product te horen gekregen dat het product niet meer leverbaar is. Bedrag werd gecrediteerd, maar niet de gehele waarde van het missende product. Daarnaast zit ik nu met een incomplete bestelling, waardoor ik feitelijk niets aan mijn bestelling heb. Webshop oogt professioneel, maar klantenservice moet (een stuk) beter. Graag ontvang ik alsnog de aankoopwaarde van het niet leverbare product volledig terug.
op 21-06-2020 door .

na een ervaring van de 18-05-2020

Commentaar van UNDERWY SAS
Beste klant, de Covid-9 periode, en de run op fietsen is iets wat we nooit hadden kunnen voorzien,1 telefoontje naar onze zaak en we proberen een oplossing te zoeken. Ja het was druk, maar we zijn altijd bereidwillig.
We zijn 2 broers, superbereikhaar en van goede wil, contact ons de volgende x.

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

The Beasty Bike Team in Meppel could not have been more helpful. They are truly amazing guys and I would recommend them to anyone!!
op 17-06-2020 door .

na een ervaring van de 05-05-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snel en prima in orde.
op 17-06-2020 door .

na een ervaring van de 27-05-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Vlotte levering in moeilijke tijden.
op 16-06-2020 door .

na een ervaring van de 10-05-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Goed
op 16-06-2020 door .

na een ervaring van de 26-05-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goed en zeer vriendelijk personeel. Top winkel!
op 12-06-2020 door .

na een ervaring van de 20-05-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik had een paar vragen over de levering van mijn bestelling, die werden via de chat snel en vriendelijk beantwoord. Levering ook oké!
op 07-06-2020 door .

na een ervaring van de 15-05-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Website is prima!..veel onderdelen staan alleen helaas niet op voorraad
op 07-06-2020 door .

na een ervaring van de 17-05-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 10

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
99

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer