Berekend op basis van 94 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 219 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Vond het jammer dat het product dat ik gekocht had op de website op voorraad stond wat achteraf niet zo bleek te zijn.

Verder tervreden!
op 01-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 29-05-2019

Commentaar van UNDERWY SAS
De meeste onderdelen kunnen we binnen een week a 10 werkdagen leveren als deze niet direct op onze site op voorraad zijn. Heel soms komen we er na de bestelling achter dat het product er ook bij onze leverancier niet meer is. We proberen dan snel de klant te verwittigen en een oplossing te zoeken.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Goede website, mooie producten en de bestelling werd vlot en per fietskoerier(!) geleverd, mooi!
Winkel in Meppel schijnt ook een aanrader te zijn, ga ik zeker een keer checken als ik in de buurt ben (staat een filmpje op you tube met een impressie van de winkel, leuk om ff te kijken)
op 16-06-2019 door .

volgend op een bestelling van 02-05-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Prima! Goed product en snelle en vriendelijke levering via Shortcut Fietskoeriers/Fietskoeriers.nl
op 13-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 04-05-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

De website voor al je singlespeed / fixie onderdelen. Zeer vlotte levering en duidelijk contact over de status van je bestelling.
op 10-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 30-04-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goede communicatie en snelle en nette levering
op 09-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 02-05-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

duidelijk en informatief
op 09-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 03-05-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Overzichtelijk
op 02-06-2019 door .

volgend op een bestelling van 10-04-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Super!
op 29-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 15-04-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goede service en snelle levering
op 29-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 22-04-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Prima kwaliteit en levering.
op 24-05-2019 door .

volgend op een bestelling van 27-03-2019

  • Pagina / 10

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
94

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer