Berekend op basis van 100 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 344 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Had mijn fiets begin mei besteld. Op de site stond dat mijn fiets binnen 24 tot 48 uur geleverd zou worden. Geheel begrijpelijk konden zij dit vanwege COVID niet halen. Ik mocht van mijn bestelling afzien maar heb dat niet gedaan. Ik zou als tegenprestatie een leuke attentie ontvangen bij de levering van mijn fiets. Toen mijn fiets uiteindelijk 17 juli geleverd zou worden ging het pas echt helemaal fout. Beasty Bike had fietskoerier.nl ingeschakeld om mijn fiets te bezorgen. Aangezien een pakket met fiets veel te groot is om door fietskoerier te kunnen bezorgen heeft fietskoerier DHL ingeschakeld. Vervolgens heeft DHL mij een track en trace code gestuurd waarop ik kon zien wanneer mijn fiets door hun zou worden bezorgd. Eerst zou dat zaterdag 18 juli zijn: ik ben de hele dag thuis gebleven maar er is niemand geweest. Zaterdagavond zag ik dat DHL via de track en trace de bezorgdag naar maandag 20 juli had gezet. Ik heb halsoverkop vrijgenomen van mijn werk en heb de hele maandag gewacht maar weer geen DHL. Dinsdag ook niet en na heel veel bellen, chatten met DHL en hulp van fietskoerier kon ik vrijdag 24 juli mijn fiets zelf halen vanaf een City Hub in Nieuwegein. DHL heeft nooit bezorgd en heeft zonder opgave van reden mijn fiets donderdag 23 juli retour afzender gestuurd. Van Beasty Bikes heb ik niks meer gehoord. Ook de beloofde attentie vanwege de late levering heb ik niet gevonden. Daarnaast was een presentje of korting wel op zijn plaats geweest gezien alle ellende en misstanden.
op 15-08-2020 door .

na een ervaring van de 22-05-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Bestelling incompleet geleverd, waarbij er niet is gecommuniceerd dat een product niet meer op voorraad is. Als ik dit had geweten dan had ik een deel van de bestelling geannuleerd. Na contact met de klantenservice over het ontbrekende product te horen gekregen dat het product niet meer leverbaar is. Bedrag werd gecrediteerd, maar niet de gehele waarde van het missende product. Daarnaast zit ik nu met een incomplete bestelling, waardoor ik feitelijk niets aan mijn bestelling heb. Webshop oogt professioneel, maar klantenservice moet (een stuk) beter. Graag ontvang ik alsnog de aankoopwaarde van het niet leverbare product volledig terug.
op 21-06-2020 door .

na een ervaring van de 18-05-2020

Commentaar van UNDERWY SAS
Beste klant, de Covid-9 periode, en de run op fietsen is iets wat we nooit hadden kunnen voorzien,1 telefoontje naar onze zaak en we proberen een oplossing te zoeken. Ja het was druk, maar we zijn altijd bereidwillig.
We zijn 2 broers, superbereikhaar en van goede wil, contact ons de volgende x.

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

You did not deliver it to my house. I wanted to take the products on a trip as I had a bicycle waiting there for me to build. I still do not have the products.
op 10-02-2020 door .

na een ervaring van de 11-12-2019

Commentaar van UNDERWY SAS
The package seem to have been lost by the shipping company. We were not noticed about it. When we are, we are putting all effort in retrieving your package and make sure the client gets the ordered products.

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Bestelling was veel te laat toegekomen
op 13-11-2019 door .

na een ervaring van de 30-09-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
100

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer