Berekend op basis van 94 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 219 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Heel goed dat de bestelling met de fietskoerier bezorgd word.
op 01-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 13-06-2019

Commentaar van UNDERWY SAS
Bedankt voor het mooie bericht! We vinden de bezorging van fietsproducten met de fiets een leuke duurzame toevoeging van onze website.

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goede en persoonlijke ondersteuning.
op 01-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 17-06-2019

Commentaar van UNDERWY SAS
Bedankt voor deze mooie opmerking. Waar het lukt proberen we altijd verduidelijking te geven over onze producten en over de verzendingsstatus als daar vragen over zijn.

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

goed
op 01-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 11-06-2019

Commentaar van UNDERWY SAS
Dank voor de mooie review!

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Zeer tevreden over de fietssokken en het petje! Na door mij een gemiste mail toch alles voor vaderdag binnen. Super netjes geholpen aan de telefoon.
op 01-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 12-06-2019

Commentaar van UNDERWY SAS
Dank voor de mooie woorden, fijn dat je vader de spullen op tijd heeft binnengekregen!

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Duidelijk en helder weergegeven.
op 17-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 06-06-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Besteld, op tijd geleverd en goede kwaliteit
op 14-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 28-05-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Overzichtelijk
op 01-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 03-06-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

snel en juist geleverd.
op 11-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 11-05-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Goede en overzichtelijke webshop.
op 11-07-2019 door .

volgend op een bestelling van 23-05-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Goede website, mooie producten en de bestelling werd vlot en per fietskoerier(!) geleverd, mooi!
Winkel in Meppel schijnt ook een aanrader te zijn, ga ik zeker een keer checken als ik in de buurt ben (staat een filmpje op you tube met een impressie van de winkel, leuk om ff te kijken)
op 16-06-2019 door .

volgend op een bestelling van 02-05-2019

  • Pagina / 9

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
94

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer