Berekend op basis van 99 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 245 beoordelingen sinds 18-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Great service
op 14-09-2019 door .

volgend op een bestelling van 20-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Super goede service. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd er gelijk een (niet ge-automatiseert maar persoonlijk) mailtje naar me gestuurd. Heb over de mail én over de telefoon veel kunnen overleggen over mijn bestelling en wanneer ik deze geleverd wou hebben/op kon komen halen. Top service!
op 13-09-2019 door .

volgend op een bestelling van 26-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snelle verzending. Goede prijs!
op 11-09-2019 door .

volgend op een bestelling van 01-08-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Prima site
op 11-09-2019 door .

volgend op een bestelling van 05-08-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Perfect.
op 04-09-2019 door .

volgend op een bestelling van 28-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Top service, product was helaas niet op voorraad maar ik kreeg netjes een telefoontje wanneer ik hem verwachten kon!
op 04-09-2019 door .

volgend op een bestelling van 23-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Top!
op 04-09-2019 door .

volgend op een bestelling van 25-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Vlotte navigatie, bestelling, en correcte levering
op 31-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 24-07-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Maatvoering fietsen zou beter beschreven kunnen worden. Bijv. Voor welke persoonslengte de fiets geschikt is.
op 31-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 13-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goede communicatie en uitstekende service.
op 31-08-2019 door .

volgend op een bestelling van 22-07-2019

  • Pagina / 10

Informatie Beastybike.nl

Beschrijving:

Beasty Bike is gespecialiseerd in fixie / singlespeed, onderdelen, fietsverlichting en trendy accessoires.

Adres:
UNDERWY SAS
103 Rue Blomet
75015, Paris
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
UNDERWY SAS
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
99

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer