Berekend op basis van 436 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 576 beoordelingen sinds 13-09-2018

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snelle en juiste levering
op 17-03-2021 door .

na een ervaring van de 02-09-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

No problems have arisen i received everything according what i ordered and im not missing any parts i can now finally start on making a Fokker DXXI Dutch variant Diorama and the model itzelf Thank you guys very much! might order other things in future Greetings ~Carlo
op 17-03-2021 door .

na een ervaring van de 02-09-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Okay delivery well packaged good quality service Nice website lot of choice Reasonable pricing Everything was packaged really well in box Very positive
op 17-03-2021 door .

na een ervaring van de 01-09-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Veel keuze en snelle levering Prima
op 17-03-2021 door .

na een ervaring van de 01-09-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Alles mooi op tijd geleverd volgens de afspraak Topservice
op 17-03-2021 door .

na een ervaring van de 31-08-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Bestellen ging makkelijk en overzichtelijk Levertijd was wel wat lang maar dat was vooraf ook al aangegeven
op 17-03-2021 door .

na een ervaring van de 31-08-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Alles In orde
op 17-03-2021 door .

na een ervaring van de 30-08-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Naar mijn mening heeft 1001 Modelkits een schitterende collectie modellen aan een goede prijs Bovendien is de service perfect Je weet onmiddellijk wat je bestelde wanneer er geleverd wordt en alles klopt ook Superservice Zo lang men die modellen verkoopt die ik wil kopen blijf ik klant bij 1001 Modelkits
op 17-03-2021 door .

na een ervaring van de 30-08-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Zeer ruime keuze en snelle verzending
op 17-03-2021 door .

na een ervaring van de 30-08-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Mooie modelbouw ben er heel blij en een zeer goede service :)
op 17-03-2021 door .

na een ervaring van de 25-08-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 44

Informatie 1001hobbies.nl

Beschrijving:

1001Modelbouw wordt 1001Hobbies. Model en RC modelbouw : meer dan 100.000 modellen van vliegtuigen, boten, speelgoedsoldaatjes, kleine auto, miniatuur, model vliegtuigen, drones, modeltreinen etc. Snel aan huis geleverd.

Adres:
1001Hobbies - Hobby1
2 Passage Philippe Auguste
75011, Paris
Aanbevelen:
Website:
Categorie:
Contact:
Tel.: 085 80 81 159
contact@1001hobbies.nl
Bevoegde vertegenwoordiger:
1001Hobbies - Hobby1
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
436

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer