Berekend op basis van 439 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1344 beoordelingen sinds 13-09-2018

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Duidelijke site met zeer veel keus voor de modelbouw.
op 26-01-2023 door .

na een ervaring van de 17-01-2023

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

overtreffen steeds weer de verwachtingen.
op 26-01-2023 door .

na een ervaring van de 03-01-2023

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Veel leuke artikelen, vlotte betaling met snelle levering
op 26-01-2023 door .

na een ervaring van de 10-01-2023

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Een zeer overzichtelijke website en bestellen/betalen ging erg makkelijk. Verzending was goed verpakt. Verzending duurde paar dagen, maar alles in goede orde ontvangen. Zal zeker hier weer bestellen! Thanks!
op 26-01-2023 door .

na een ervaring van de 06-01-2023

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Allemaal prima met bestelling en bezorging. Je moet wel even wachten tot je het krijgt. Eén product wat ik had besteld was er niet meer en dan krijg je een vocher? Echt heel raar, nog nooit meegemaakt bij andere sites. Je krijgt gewoon je geld terug. Allereerst moet ik een account aanmaken om die voucher te gebruiken want als het kan reken ik af als gast en ten tweede ik weet niet wanneer ik weer wat bestel bij 1001hobbies. Dus die mail die ik heb gehad over die voucher verdwijnt steeds meer naar beneden in mijn postmap met als gevolg misschien dat het vergeten wordt. Heel onhandig, niet klant vriendelijk.
op 26-01-2023 door .

na een ervaring van de 15-12-2022

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Product as described. I highly recommend.
op 26-01-2023 door .

na een ervaring van de 12-01-2023

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Makkelijke website. Veel producten. Duidelijke productomschrijvingen en snelle verzending.
op 26-01-2023 door .

na een ervaring van de 15-01-2023

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Alles in orde!
op 26-01-2023 door .

na een ervaring van de 11-01-2023

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Zeer ontevreden . Mijn bestelling is helemaal stuk geleverd . Het miniatuur was beschadigd . Afgebroken van zijn merkplatform en de spiegel afgebroken. Ook was er een stuk afgebroken van de pvc vitrine waar het model in staat en was de vitrine helemaal gebarsten . Er is met dit pakje dus serieus gegooid geweest of deftig laten vallen .
op 26-01-2023 door .

na een ervaring van de 28-12-2022

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goede overzichtelijke website met groot assortiment
op 26-01-2023 door .

na een ervaring van de 30-12-2022

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina 1 / 44

Informatie 1001hobbies.nl

Beschrijving:

1001Modelbouw wordt 1001Hobbies. Model en RC modelbouw : meer dan 100.000 modellen van vliegtuigen, boten, speelgoedsoldaatjes, kleine auto, miniatuur, model vliegtuigen, drones, modeltreinen etc. Snel aan huis geleverd.

Adres:
1001Hobbies - Hobby1
2 Passage Philippe Auguste
75011, Paris
Aanbevelen:
Website:
Categorie:
Contact:
Tel.: 085 80 81 159
contact@1001hobbies.nl
Bevoegde vertegenwoordiger:
1001Hobbies - Hobby1
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
439

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer