Berekend op basis van 468 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1183 beoordelingen sinds 13-09-2018

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

goed, duidelijk en overzichtelijk
op 02-10-2022 door .

na een ervaring van de 12-09-2022

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Het overvalt me dat ik niet meer voor thuis bezorgen kan kiezen maar mijn pakket kilometers ver bij een ESSO station moet afhalen.
op 02-10-2022 door .

na een ervaring van de 25-08-2022

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Veel produkten en veel informatie te vinden.
op 30-09-2022 door .

na een ervaring van de 28-08-2022

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Goed verzorgd
op 30-09-2022 door .

na een ervaring van de 21-08-2022

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

BESTEL HIER NOOIT IETS !!!!! komt afspraken niet na. nemen de telefoon letterlijk nooit op. Terug bel verzoeken worden ook niet gedaan. iets retouneren is onmogelijk.
op 29-09-2022 door .

na een ervaring van de 13-08-2022

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

BESTEL HIER NOOIT IETS !!!!!! Slecht bedrijf, levertijden niet conform afspraak maar 4 weken na beloofde lever datum, probeer een product terug te sturen wat niet goed geleverd is en ook die nemen ze niet aan van de post. ik heb geprobeerd ze te bellen telefoon nemen ze nooit op ! en gevraagd of ze mij willen bellen maar dat gebeurd ook niet. voor garantie kan je ook niet aankloppen omdat je er simpelweg geen contact mee krijgt.
op 29-09-2022 door .

na een ervaring van de 20-08-2022

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Dit is eigenlijk een Franse website met een Nederlandse voordeur. De mensen bij de klantenservice spreken Engels (beetje moeilijk verstaanbaar), en toen ik in Nederlands een mail stuurde kreeg ik in het Duits een antwoord terug. Ik heb een pakket besteld met oa 3 verven waarvan één bedorven was. Ik kreeg in eerste instantie geen email met een trackingcode, vandaar ook contact met de klantenservice (was toen wel snel opgelost). Levering duurde te lang. Kan met het overlijden van Queen Elizabeth te maken hebben gehad.
op 29-09-2022 door .

na een ervaring van de 19-09-2022

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

was in orde
op 29-09-2022 door .

na een ervaring van de 22-09-2022

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

snelheid van levering
op 29-09-2022 door .

na een ervaring van de 16-09-2022

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Heel tevreden, een 9, leuke website, concurerende prijzen, keurig verpakt
op 29-09-2022 door .

na een ervaring van de 30-08-2022

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina 1 / 47

Informatie 1001hobbies.nl

Beschrijving:

1001Modelbouw wordt 1001Hobbies. Model en RC modelbouw : meer dan 100.000 modellen van vliegtuigen, boten, speelgoedsoldaatjes, kleine auto, miniatuur, model vliegtuigen, drones, modeltreinen etc. Snel aan huis geleverd.

Adres:
1001Hobbies - Hobby1
2 Passage Philippe Auguste
75011, Paris
Aanbevelen:
Website:
Categorie:
Contact:
Tel.: 085 80 81 159
contact@1001hobbies.nl
Bevoegde vertegenwoordiger:
1001Hobbies - Hobby1
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
468

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer