Berekend op basis van 436 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 575 beoordelingen sinds 13-09-2018

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Heeft heeft maanden geduurd voordat ik de bestelling in huis had. Bovendien ook nog eerst een verkeerd product. Verder vond ik hinderlijk dat er in drie verschillende talen via email werd gecommuniceerd. Sorry mensen, maar dat kan toch echt anders.
op 15-06-2021 door .

na een ervaring van de 21-05-2021

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Bijzonder gebrekkige communicatie. Telefonisch niet bereikbaar. Via mail werd gecommuniceerd dat niet alles op voorraad was, kreeg na drie weken een doos waar gewoon alles in zat. Via de mail uiteindelijk wel een reactie gekregen, maat dan op een vraag die ik niet stelde. Denk dat ze alleen een aantal standaard reacties geven en voor de rest niets. Voor mij de laatste keer. Bij verspaget.nl is het gewoon daags erna op de post.
op 11-06-2021

na een ervaring van de 21-05-2021
*Gepseudonimiseerde informatie

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Produkt in orde. Klantenservice slecht bereikbaar. Antwoordapparaat niet in het Nederlands. Tijd tussen bestellen en ontvangst veel te lang. Wanneer je een vraag stelt op de site krijg je geen antwoord.
op 07-06-2021 door .

na een ervaring van de 05-05-2021

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

De RC auto die we besteld hebben kwam al binnen waarbij de tyraps al doorgeknipt waren. Hierna erachter gekomen dat de afstandsbediening niet goed reageerd en de auto plotseling achteruit gaat zonder dat je de afstandbedinging bedient. Nog geen reactie vernomen van 1001
op 05-06-2021

na een ervaring van de 15-05-2021
*Gepseudonimiseerde informatie

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Helaas duurde het lang voordat mijn bestelling opgestuurd werd terwijl alles op voorraad zou zijn. Toen ik op de 10e dag na bestellen het pakket ontving, bleek 1 van de 5 bestelde artikelen er niet in te zitten. Vervolgens hier zelf over gemaild en kreeg als antwoord dat het artikel niet meer op voorraad was en dat er een eenmalige tegoedbon voor die waarde op mijn account is gezet. Deze reply was gelukkig wel in het Nederlands want alle andere (automatische mail) kwam in de Franse taal. Bijzonder teleurstellend voor een eerste bestelling.
op 18-05-2021 door .

na een ervaring van de 01-05-2021

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Te hoge onnodige verzendkosten in verhouding met het artikel wat gemakkelijk per brievenbuspost verzonden kan worden
op 04-05-2021 door .

na een ervaring van de 16-04-2021

Commentaar van 1001Hobbies - Hobby1
Hallo,

Dank u voor uw commentaar. Wij nemen goede nota van uw opmerkingen en geven deze informatie door aan de verkoopafdeling.

Dank u voor uw commentaar.


1001hobbies klantendienst.

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Bestelling gaat via Frankrijk en duurt best lang, terwijl ze op de website promoten dat het binnen korte tijd wordt verzonden, heb ik uiteindelijk 3 weken moeten wachten
op 04-05-2021 door .

na een ervaring van de 07-04-2021

Commentaar van 1001Hobbies - Hobby1
Mr. Schipper,

Dank u voor uw commentaar. Wij staan echter op het feit dat u een bestelling heeft geplaatst op 07/04/2021 20:52:23 en dat dit product binnen 2-4 dagen wordt verzonden.
Daardoor is uw pakket op tijd vertrokken, namelijk dinsdag.
Wij danken u voor uw begrip,

Dank u voor uw begrip,
1001hobbies klantendienst.

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Verkeerd pakketje opgestuurd gekregen
op 04-05-2021 door .

na een ervaring van de 06-04-2021

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

De bestelling is nog steeds niet aangekomen. Daarom een slechte beoordeling
op 04-05-2021

na een ervaring van de 05-04-2021
*Gepseudonimiseerde informatie

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik had Carrera Digital 132 autootjes besteld. Deze blijken echter fake namaak of zo. 1 stand: plankgas en ze kunnen ook niet van baan veranderen. De sensor is er zelfs niet. Nutteloos dus. Beide auto's hadden hetzelfde probleem. Dus geen uniek probleem blijkbaar. Vreemd... De bluetooth module die ik tegelijk had aangekocht werkt dan weer wel goed. Hopelijk zie ik mijn geld terug voor de auto's
op 01-05-2021 door .

na een ervaring van de 05-04-2021

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 7

Informatie 1001hobbies.nl

Beschrijving:

1001Modelbouw wordt 1001Hobbies. Model en RC modelbouw : meer dan 100.000 modellen van vliegtuigen, boten, speelgoedsoldaatjes, kleine auto, miniatuur, model vliegtuigen, drones, modeltreinen etc. Snel aan huis geleverd.

Adres:
1001Hobbies - Hobby1
2 Passage Philippe Auguste
75011, Paris
Aanbevelen:
Website:
Categorie:
Contact:
Tel.: 085 80 81 159
contact@1001hobbies.nl
Bevoegde vertegenwoordiger:
1001Hobbies - Hobby1
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
436

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer