Berekend op basis van 436 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 576 beoordelingen sinds 13-09-2018

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Op de site staat levertijd 5-7 dagen, maar dat blijkt 5-7 dagen bij hun binnen en dan pas wordt het naar ons verstuurd.
op 21-06-2021 door .

na een ervaring van de 10-06-2021

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Communicatie in het frans vanuit het m9ederbedrijf is niet zo handig. Ook de status van de bestelling, wat wel en jiet voorradif is en wat uiteindelijk wordt geleverd was onduidelijk. Daatom.was het een plezierige verrassing dat de helle bestelling compleet werd uitgeleverd.
op 07-06-2021

na een ervaring van de 08-05-2021
*Gepseudonimiseerde informatie

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De vangrails die horen bij de Carrera One! racebaan voor de bochten zijn zeer lastig te bevestigen!
op 07-06-2021

na een ervaring van de 24-05-2021
*Gepseudonimiseerde informatie

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Arctica russian nuclear pow
op 07-06-2021 door .

na een ervaring van de 22-05-2021

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Onduidelijkheid over levering, duurt veel te lang voordat men weet of de bestelling is goedgekeurd…
op 05-06-2021 door .

na een ervaring van de 24-04-2021

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Dacht een houten haspel van om en nabij een meter doorsnee besteld te hebben. Kennelijk heb ik de afmeting verkeerd gelezen. Beetje jammer
op 10-05-2021 door .

na een ervaring van de 29-04-2021

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

In eerste instantie was ik bang dat het een nep website was en dat ik naar mijn bestelde spullen kon fluiten. Ik ontving namelijk geen orderbevestiging en de spullen bleven in mijn winkelmanager staan na betaling. Belangrijke tip: betaal met creditcard dan ben je altijd verzekerd. Het is moeilijk contact zoeken. Ik kreeg pas na een week of 2 een bevestiging per mail van mijn bestelling. Vanaf dat moment is alles prima verlopen. Ik kreeg netjes een mail met track and trace en een bericht toen de spullen in Nederland waren aangekomen. De goederen worden vanuit Frankrijk verzonden dus dit duurt even voordat je het ontvangt. Mijn bestelling zag er netjes uit en was prima verzonden. Echt belangrijk om met creditcard te betalen omdat de bank je geld terug haalt op het moment dat je de goederen niet ontvangt. Betalen via iDeal betekent op zo’n moment dat je je geld gewoon kwijt bent als je bestelling niet aan komt. Het stelde mij in ieder geval erg gerust. Ik denk echter nog wel 2x na voordat ik hier weer iets bestel gezien de belabberde communicatie.
op 04-05-2021 door .

na een ervaring van de 06-04-2021

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

het was niet duidelijk of het een vliegtuigje was om in elkaar te lijmen, maar dit was eerder een legoding
op 04-05-2021 door .

na een ervaring van de 14-04-2021

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Website is redelijk. Vindvniet alles makkelijk te vinden. Alleen wel heel veel keuze.
op 04-05-2021 door .

na een ervaring van de 21-02-2021

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Product werd 2 weken nadat ik het had besteld en betaald pas verzonden. Verzending duurde bijna een week. Dus in totaal, 3 weken na mijn betaling pas het product in mijn bezit gekregen.
op 01-05-2021 door .

na een ervaring van de 30-03-2021

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 4

Informatie 1001hobbies.nl

Beschrijving:

1001Modelbouw wordt 1001Hobbies. Model en RC modelbouw : meer dan 100.000 modellen van vliegtuigen, boten, speelgoedsoldaatjes, kleine auto, miniatuur, model vliegtuigen, drones, modeltreinen etc. Snel aan huis geleverd.

Adres:
1001Hobbies - Hobby1
2 Passage Philippe Auguste
75011, Paris
Aanbevelen:
Website:
Categorie:
Contact:
Tel.: 085 80 81 159
contact@1001hobbies.nl
Bevoegde vertegenwoordiger:
1001Hobbies - Hobby1
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
436

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer