Berekend op basis van 118 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2738 beoordelingen sinds 15-10-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Heel! te vreden.
op 28-10-2020 door .

na een ervaring van de 29-09-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Producten makkelijk te zoeken, alleen geeft hij aan dat ervan producten niet genoeg aanwezig zijn maar niet welke dan zodat je het niet goed kan aanpassen.
op 28-10-2020 door .

na een ervaring van de 08-10-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

groot gamma
op 28-10-2020 door .

na een ervaring van de 07-10-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Assortiment très complet, encore un petit effort à faire pour les délais de livraison!
op 28-10-2020 door .

na een ervaring van de 01-10-2020

Commentaar van SEBIO
Bonjour Rianne, je vous remercie pour votre message. Votre commande a été expédiée par nos soins en date du 02/10, le lendemain donc de la date de votre commande. Nous sommes malheureusement tributaires de Bpost et il semblerait qu'ils aient rencontrés des retards importants au niveau des livraisons dans votre région. J'en suis réellement navrée... Je vous souhaite une belle journée. Bien cordialement Cathrine
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Duidelijk
op 28-10-2020 door .

na een ervaring van de 05-10-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Nog steeds niets ontvangen, helaas.
op 28-10-2020 door .

na een ervaring van de 04-10-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Perfect!
op 23-10-2020 door .

na een ervaring van de 06-10-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

I am still waiting for the package after 10 days. Where is it?
op 23-10-2020 door .

na een ervaring van de 29-09-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

alles snel en goed
op 15-10-2020 door .

na een ervaring van de 30-09-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snelle en correcte behandeling, de levering liep iets minder goed. Er werd verteld te zullen leveren op dag X, maar dat kon dan niet mer in de loop van de dag, en er werd dan prompt gekozen om te leveren op dag Y. Daarvoor bleef ik een dag thuis. Het kon anders
op 15-10-2020 door .

na een ervaring van de 28-09-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 12

Informatie Sebio.be

Beschrijving:

Bio en eco producten voor een gezonde levensstijl. Dagelijks zorgen wij ervoor dat jij kan genieten van de meest natuurlijke producten op de markt. Als eco webshop streven we naar eerlijke handel en bieden we consumenten diverse producten aan met respect voor het milieu, de mens en de gezondheid.

Adres:
SEBIO
Zone d'activités Nord 37-41
5377, BAILLONVILLE
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Tel.: 0032(0)84213043
contact@sebio.be
Bevoegde vertegenwoordiger:
SEBIO
Status :
Al zes maanden geen beoordelingen
Aantal beoordelingen:
118

Vind ons op Facebook

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer