Berekend op basis van 210 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 2665 beoordelingen sinds 18-12-2014

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik vind de retourprocedure lastig. Waarom geen retourformulier bij de bestelling ingesloten. Tevens zijn de verzendkosten hoog en de retour kosten idem dito. Ik ben nu bijna 20 euro armer en heb niks. De Jas was niet in een grotere maat beschikbaar. Om de hoge verzend en retour kosten ga ik geen bestelling meer doen.
op 28-01-2020 door .

na een ervaring van de 06-12-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

kleur kwam niet goed overeen met afbeeldingen. pakket bij buren afgeleverd zonder aan te geven met briefje in de bus, vrij onhandig als je meerdere buren hebt en maar gewoon zelf moet gaan zoeken in de hoop dat het ergens is afgeleverd.
op 16-01-2020 door .

na een ervaring van de 12-12-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Goed
op 04-01-2020 door .

na een ervaring van de 29-11-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

prima als je midden in het seizoen iets aan je schaatsschoen krijgt
op 03-01-2020 door .

na een ervaring van de 12-12-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

DPD Delivery from France was 7 days late
op 01-01-2020 door .

na een ervaring van de 12-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De site heeft af en toe leuke aanbiedingen.
op 01-01-2020 door .

na een ervaring van de 29-11-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

er stond een jas van Peak Performance op in de sale, maar iedere keer als ik wilde bestellen kon het niet.
op 01-01-2020 door .

na een ervaring van de 27-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

prima
op 25-12-2019 door .

na een ervaring van de 06-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Still didn't get my package, worst delivery service I've ever seen. They drop a note saying I was not there and will be delivered to a store for me to pick-it up (in the middle of nowhere, btw). I go there the day after, to my surprise, they indicate that the company went to pick it up and send it back to the sender. In less than 24h!!!!! It was not even 24h in the store for me to go to pick it up. This is unacceptable. Never experience such bad service, definitely won't be buying anything else here again.
op 22-12-2019 door .

na een ervaring van de 18-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Prima webshop maar een accurate levering (zeker als dit wordt voorgesteld) wordt wel op prijs gesteld.
op 18-12-2019 door .

na een ervaring van de 11-11-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 21

Informatie Ekosport.nl

Beschrijving:

Bestel al uw skimateriaal online aan de beste prijs op Ekosport.nl ! meer dan 20 000 referenties ski, snow, nordic, kledij & outdoor op voorraad.

Adres:
EKOSPORT
173 rue des eglantiers
73230, St Alban Leysse
Aanbevelen:
Website:
Categorie:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
EKOSPORT
Status:
Al zes maanden geen beoordelingen
Aantal beoordelingen:
210

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer