Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Goede service. Snelle levering. Mooie producten van prima kwaliteit. Scherpe prijzen.
op 17/10/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
goede communicatie, goed kunnen overleggen en extra hulp aangeboden om een bed van de ene naar andere kamer te verplaatsen
op 18/08/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Zeer goed bed.
op 29/04/2020 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Het is een mooi stevig degelijk bed. Overigens de kleur was ook goed. Meteen mijn smaak.
op 06/12/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Super service
op 20/11/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Goed geholpen met de vragen die we hadden. Bezorging en montage ook in orde. Wij raden Zorgbedonline.nl aan.
op 03/10/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Prima contact met de klantenservice, erg prettig dat we snel werden gebeld voor een bezorg afspraak. Alles is netjes gemonteerd en onze moeder kon snel gebruik maken van haar bed, we kunnen zorgbedonline zeker aanraden.
op 20/02/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
stijlvol met de bestaande meubelen,zeer gemakkelijk te verplaatsen.IK BEN KONTENT MET DE AANKOOP De Beste groeten vanuit Tervuren
op 24/01/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Prettig contact gehad met de klantenservice. Op het laatste moment tocht besloten om mijn hoog laag bed om te wisselen en dit was geen enkel probleem
op 17/01/2019 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Super. Waar medipoint(om bij spoed de telefoon niet op te nemen) tekort schiet, hebben deze mannen het gepresenteerd om met 6 uur een bed te regelen. Alle lof voor zorgbedonline.nl
op 30/12/2018 door .
Beoordeling verzameld door

Informatie Zorgbedonline.nl

Beschrijving:

"Zorgbedonline is een online beddenwinkel die door service en klant gerichte aanpak, in staat om onze zorgbedden gratis te leveren en ook voor u gratis te monteren. Zodoende maken wij het voor u als zorgbehoevende of zorgverlener zo voordelig mogelijk en kunnen u bij levering en montage totaal ontlasten. Wij leveren hoog laag bedden, seniorenbedden, elektrisch verstelbare bodems en leveren we de nodige hulpmiddelen."

Adres:

Handelsstraat 19b
7772TS, Hardenberg
Aanbevelen:
Website:
Contact:
info@zorgbedonline.nl
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
19

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer