Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Een snelle en goede afhandeling van de order. Ook de klantenservice, ondanks de beperkte bezetting, correct, adequaat en plezierig.
op 04/10/2022 door .
Beoordeling verzameld door
smcproducts.shop
Goedemorgen Bouw 21 B.V., Fijn dat u zo'n goed oordeel over ons bedrijf met onze andere klanten wilt delen. Hier zijn wij erg blij mee en blijven ons best doen om onze service goed te houden en zelfs nog te verbeteren. Graag zien wij u nog eens terug op onze website. Nog een fijne dag met vriendelijke groet, Angelique

Klantbeoordelingen

 
Mijn bestelling nog niet complet geleverd.
op 04/10/2022 door .
Beoordeling verzameld door
smcproducts.shop
Hallo Rob, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om te reageren op de vraag van Webwinkelkeur hoe uw ervaring met ons bedrijf is. En inderdaad ik heb even gekeken, u krijgt nog de voetjes voor uw bestelde infrarood panelen. Zoals wij al hebben laten weten, komen ze zo snel als wij ze ontvangen uw kant op. In ieder geval voor nu een fijne dag en graag tot ziens. Johan (Klantenservice)

Klantbeoordelingen

 
De koop en levering voldoen helemaal aan de verwachting.
op 04/10/2022 door .
Beoordeling verzameld door
smcproducts.shop
Hoi John, Fijn dat u even de tijd voor ons heeft genomen om zo uw mening te delen met onze klanten. Wij zijn blij dat u tevreden bent, want daar doen wij het allemaal voor natuurlijk. Nog een fijne dag met vriendelijke groet, Jaqueline

Klantbeoordelingen

 
Nog niets ontvangen
op 29/09/2022 door .
Beoordeling verzameld door
smcproducts.shop
Hallo J.M., Bedankt voor uw moeite om te reageren op het verzoek van Webwinkelkeur om ons bedrijf te beoordelen. Om te beginnen ons welgemeende excuus voor een eventuele fout, want wachten is nooit prettig en daar zijn wij ons wel degelijk van bewust. Helaas worden deze al verstuurd na 3 dagen, terwijl (zoals u weet) de verzendtermijn tussen de 4 en 8 werkdagen is. Ook speelt nu de enorme aanvraag van onze verwarmingstoestellen een grote rol, want de fabrikant heeft inderdaad grote achterstanden. Mocht u het bestelde product inmiddels hebben ontvangen, dan zijn we daar blij om, maar als dit niet het geval is bel ons dan van ma. t/m vr. op ons servicenummer +31 (0)85 060 9432 zodat wij voor u kunnen nakijken wat de oorzaak is dat uw bestelling nog niet is ontvangen. Met hartelijke groet, Enrique (Verkoop Manager)

Klantbeoordelingen

 
Goede communicatie wanneer het product wordt geleverd.
op 27/09/2022 door .
Beoordeling verzameld door
smcproducts.shop
Hoi Henk, Fijn dat u even de tijd voor ons heeft genomen om zo uw mening te delen met onze klanten. Wij zijn blij dat u tevreden bent, want daar doen wij het allemaal voor natuurlijk. Nog een fijne dag! Vriendelijke groet, Jaqueline

Klantbeoordelingen

 
Heb nog niets ontvangen, dus nog geen Mening
op 26/09/2022 door .
Beoordeling verzameld door
smcproducts.shop
Hallo Toon, Bedankt voor uw moeite om te reageren op het verzoek van Webwinkelkeur om ons bedrijf te beoordelen. Om te beginnen ons welgemeende excuus voor een eventuele fout, want wachten is nooit prettig en daar zijn wij ons wel degelijk van bewust. Helaas worden deze al verstuurd na 3 dagen, terwijl (zoals u weet) de verzendtermijn tussen de 4 en 8 werkdagen is. Ook speelt nu de enorme aanvraag van onze verwarmingstoestellen een grote rol, want de fabrikant heeft inderdaad grote achterstanden. Mocht u het bestelde product inmiddels hebben ontvangen, dan zijn we daar blij om, maar als dit niet het geval is bel ons dan van ma. t/m vr. op ons servicenummer +31 (0)85 060 9432 zodat wij voor u kunnen nakijken wat de oorzaak is dat uw bestelling nog niet is ontvangen. Met hartelijke groet, Enrique (Verkoop Manager)

Klantbeoordelingen

 
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Kreeg telefoontje dat product niet leverbaar was. Toen toch geleverd kon worden, meteen telefoontje en gelukkig géén automatische mail. Vond ik zeer prettig.
op 26/09/2022 door .
Beoordeling verzameld door
smcproducts.shop
Hallo Koos, Wij zijn blij dat u tevreden bent en zien u uiteraard graag nog eens terug. Bovendien ook onze dank voor de tijd en moeite die u heeft genomen om ons bedrijf te beoordelen. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Angelique

Klantbeoordelingen

 
snelle levering en goed verpakt
op 13/09/2022 door .
Beoordeling verzameld door
smcproducts.shop
Hoi Nel, Fijn dat u even de tijd voor ons heeft genomen om zo uw mening te delen met onze klanten. Wij zijn blij dat u tevreden bent, want daar doen wij het allemaal voor natuurlijk. Nog een fijne avond! Vriendelijke groet, Jaqueline

Klantbeoordelingen

 
Vorige week dinsdag product besteld en tot vandaag nog niks binnen en ook geen update gehad over de status. Erg jammer.
op 12/09/2022 door .
Beoordeling verzameld door
smcproducts.shop
Hallo Steven, Zoals u bij de bestelling heeft kunnen lezen, worden al onze luchtkoelers altijd eerst getest door een gespecialiseerd bedrijf en is de levertijd dan ook 1 tot 2 weken. Wij zouden dus uiterlijk 19 september 2022 aan u moeten leveren, want u heeft de bestelling op 5 september gedaan. Ik heb inmiddels vernomen dat uw luchtkoeler getest is en toevallig vandaag door DPD is opgehaald, daar zult u nog een bericht van ontvangen. Eigenlijk zitten wij dus binnen de beloofde levertijd. Het is trouwens altijd beter om ons gewoon even te bellen op ons servicenummer: 085 060 94 32 want dan kunnen wij u binnen enkele minuten zeggen hoe het met uw bestelling staat. Met vriendelijke groet en nog een fijne dag, Johan (Klantenservice)

Klantbeoordelingen

 
Duidelijk advies bij telefonisch contact
op 04/09/2022 door .
Beoordeling verzameld door
smcproducts.shop
Beste A.J.A. van Basten, Hartelijk dank voor uw beoordeling en de tijd die u hiervoor heeft genomen. Wij zien u graag weer terug als klant in onze webshop. Nog een fijne dag en met vriendelijke groet, Angelique
  • Pagina / 25

Informatie Smcproducts.shop

Beschrijving:

®SMC Products Actief sinds: 31 augustus 2015 Wij verkopen producten onder onze eigen geregistreerde merknaam ® SMC Products en andere bestaande merknamen en zijn zo ook geregistreerd bij het BOIP Merkenbureau onder registratienummer: 1024164 Voordat wij onze producten verzenden, worden ze altijd eerst volledig gecontroleerd om de klant een goed product te leveren. In Nederland en België leveren wij onze producten via DPD. Voor vragen of klachten over de verzending kunt u ons rechtstreeks bellen op de onderstaande nummers Voor Nederland: 0167 500 441 Voor België: 31 167 500 441

Adres:

Noorddonk 49
4651ZC, Steenbergen
Aanbevelen:
Website:
Contact:
smcklantenservice@gmail.com
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
246

Over Echte-Beoordelingen

La solution Echte-Beoordelingen est éditée par Net Reviews, spécialisé dans la gestion des avis consommateurs suite à une commande en ligne.Zie meer