Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Gute Qualität der Ware, schnelle Lieferung, freundlicher Kontakt und vor allem die liebevolle Verpackung der Ware :-)
op 17/04/2021 door .
Beoordeling verzameld door
napoleonbestek.nl
Schön zu hören Gabriele! Vielen Dank und viel Spaß mit dem Besteck.

Klantbeoordelingen

 
Had in eerste instantie zelf per abuis verkeerde kleur besteld. Kon probleemloos worden geruild. Uitstekende service.
op 16/04/2021 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Hele snelle service, prachtig ingepakt, communiceren snel en prettig! En dank voor het cadeautje.
op 16/04/2021 door .
Beoordeling verzameld door
napoleonbestek.nl
Fijn dat je onze service en communicatie zo waardeert. Bedankt voor je beoordeling!

Klantbeoordelingen

 
Geweldige service, snelle afhandeling en leveringen en daarbij ook nog heel mooi ingepakt en een verrassing bijgesloten. Top gewoon!
op 14/04/2021 door .
Beoordeling verzameld door
napoleonbestek.nl
Graag gedaan Anna! Geniet van je aankoop.

Klantbeoordelingen

 
Super mooi ingepakt echt een cadeautje! Super vriendelijk en klantgericht. Echt top!
op 14/04/2021 door .
Beoordeling verzameld door
napoleonbestek.nl
Dank voor je top review Meliani! Veel plezier met je bestek.

Klantbeoordelingen

 
Snelle levering, zorgvuldig en kwalitatief hoog niveau
op 09/04/2021 door .
Beoordeling verzameld door
napoleonbestek.nl
Fijn om te horen Charlotte!

Klantbeoordelingen

 
Der web.shop gefällt mir gut, für die lange zustellung kann er wohl nix, am 26.3. Bestellt, war als ostergesxhenk gedacht, heute, am 8.4. Erst erhalten
op 08/04/2021 door .
Beoordeling verzameld door
napoleonbestek.nl
Vielen Dank für Ihre Bewertung, Astrid. Wir haben Ihre Bestellung noch am selben Tag versendet. Leider haben wir keinen Einfluss auf die Lieferzeiten der Transportunternehmen.

Klantbeoordelingen

 
Goede service, keurig verpakt
op 07/04/2021 door .
Beoordeling verzameld door
napoleonbestek.nl
Dankjewel Marianne!

Klantbeoordelingen

 
Snelle levering, vriendelijk.
op 06/04/2021 door .
Beoordeling verzameld door
napoleonbestek.nl
Dank je wel voor de 5-sterren Cora!

Klantbeoordelingen

 
zeer goede service en zeer klantvriendelijk. En het bestek zelf is zeer mooi
op 02/04/2021 door .
Beoordeling verzameld door
napoleonbestek.nl
Wat fijn om te horen Monika! Geniet van het prachtige bestek.
  • Pagina / 45

Informatie Napoleonbestek.nl

Beschrijving:

Is Napoleonbestek.nl veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk de contactgegevens van de webshop & kijk of ze legitiem zijn.

Adres:

Maagdenpalm 16
3621RM, Breukelen
Aanbevelen:
Contact:
info@napoleonbestek.nl
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
448

Over Echte-Beoordelingen

La solution Echte-Beoordelingen est éditée par Net Reviews, spécialisé dans la gestion des avis consommateurs suite à une commande en ligne.Zie meer