Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Mooi assortiment, redelijke prijzen, prettig personeel
op 29/06/2022 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Snelle levering.
op 18/06/2022 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Super leuke sandalen. Passen perfect en heel mooi.
op 16/06/2022 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Goede service, ik had 2 bestellingen gedaan omdat ik achteraf toch iets meer wou bestellen en kreeg netjes van 1 bestelling uit hun zelf de verzendkosten terug. Zo netjes!
op 13/06/2022 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Snelle levering en de service is geweldig
op 13/06/2022 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Maat van bikini is niet zoals beschreven. Bestelde bikini maat134-140 valt als een maatje 116. Verzendkosten voor retour valt onder eigen rekening, dat vind ik geen goede service, vooral als het gaat om mijn retourreden.
op 10/06/2022 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Leuk winterjurkje in de sale gekocht!
op 10/06/2022 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Goede service! Bestelde artikel was niet leverbaar, netjes gebeld en een alternatief voorgesteld. Super!
op 05/06/2022 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Snelle service!
op 05/06/2022 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Fijne webshop en winkel!
op 04/06/2022 door .
Beoordeling verzameld door
  • Pagina / 102

Informatie Bubblesandbo.nl

Beschrijving:

Bubbles & Bo is het leukste kinderwarenhuis van Nederland. Je vindt bij ons al het leuks voor baby's, peuters en kids in de leeftijd van 0 tot en met 16 jaar. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeautje, een coole outfit of een seizoensgerelateerd item. Bubbles & Bo biedt een uitgebreid assortiment. Zo hebben we het hele jaar door regenkleding, badkleding en winter/ski-kleding in de collectie. Erg handig als je op vakantie gaat naar een land waar het seizoen anders is dan in Nederland! Bubbles & Bo is een van de eerste winkels die is opgezet vanuit de integrale beleving van internet en winkel. Off- en online lopen hier naadloos in elkaar over. Iedereen maakt zo op bijzondere wijze kennis met de wereld van de twee robotvrienden: Bubbles & Bo. Een unieke wereld Bubbles & Bo is meer dan een kinderwarenhuis, het is een wereld op zich. Een unieke beleving, zowel voor groot als klein. Zo kunnen kinderen hun eigen raket afschieten naar de planeet van Bubbles & Bo, waardoor het gevoel wordt gecreeërd dat je daadwerkelijk naar de ruimte reist. Dat is slechts een van de vele leuke dingen die onze winkel rijk is! One-stop-shop Bij Bubbles & Bo verkopen we een zeer gevarieerd assortiment kleding, schoenen en accessoires. Maar ook boeken en andere leuke spulletjes zijn bij ons te koop. Er is voor iedereen wat wils. We richten ons op kinderen tussen de 0,5 en 16 jaar en verkopen alles wat deze kids nodig hebben op één plek, volgens het one-stop-shop principe. Genoeg reden om even binnen te lopen en te kijken wat nieuw is in de winkel. Kom dus snel naar onze winkel en stap in de bijzondere wereld van Bubbles & Bo!

Adres:

De Hovel 44
5051 NR, Goirle
Aanbevelen:
Website:
Contact:
webshop@bubblesandbo.nl
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
1017

Over Echte-Beoordelingen

La solution Echte-Beoordelingen est éditée par Net Reviews, spécialisé dans la gestion des avis consommateurs suite à une commande en ligne.Zie meer