Berekend op basis van 53 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 169 beoordelingen sinds 06-11-2015

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Het opzoeken van de turnpakjes en accessoires was duidelijk. Als je aangesloten bent bij Gymfed, kon je een code ingeven voor 10% korting. Dit werkte niet. Na een mailtje aan de klantendienst, kwam dit alsnog in orde.
op 08-10-2019 door .

na een ervaring van de 03-10-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Correcte levering en goede kwaliteit!
op 07-10-2019 door .

na een ervaring van de 07-09-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

5 zeer goed
op 02-10-2019 door .

na een ervaring van de 17-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Vlotte bestelling
op 21-09-2019 door .

na een ervaring van de 08-09-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ledenvan Gymfed krijgen korting. Jammer dat dit enkel voor licentiehouders is. Vroeger was dit anders. Ik heb dit ook reeds gemeld aan de federatie.
op 20-09-2019 door .

na een ervaring van de 15-09-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

eenvoudig
op 10-09-2019 door .

na een ervaring van de 05-09-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Levering heeft lang op zich laten wachten. Tel contact opgenomen maar nimand kon me helpen
op 30-08-2019 door .

na een ervaring van de 30-06-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Snelle levering. Nuttige tip om een maatje groter te bestellen als het om de turnpakjes gaat. Duidelijke site. Het zou leuk zijn als je ook de achterkant van de turnpakjes zou kunnen bekijken.
op 18-08-2019 door .

na een ervaring van de 13-08-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Gemakkelijk terug te vinden, heel overzichtelijk
op 15-08-2019 door .

na een ervaring van de 21-07-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Top!
op 25-06-2019 door .

na een ervaring van de 20-06-2019

  • Pagina / 6

Informatie Agiva-store.be

Beschrijving:

Agiva Store is de specialist in België voor turnpakjes, trainings en andere turnartikelen van het merk agiva

Adres:
AGIVA STORE
Rue de Menin, 415
7700, Mouscron
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
AGIVA STORE
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
53

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer