Berekend op basis van 129 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 131 beoordelingen sinds 23-01-2019

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Vriendelijk en behulpzaam personeel, goed materiaal. De score 'tevreden' over de winkel algemeen heeft met de ligging te maken. Op de kaart was aangegeven dat de winkel vlak bij ons verblijf lag maar dit was niet zo. Op zich kan de winkel daar natuurlijk niets aan doen maar wij vonden het jammer.
op 06-02-2019 door .

na een ervaring van de 28-12-2018

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Ik had moeite om goed zittende skischoenen, maar medewerker bleef met geduld doorzoeken tot het gelukt was. Wel veel verschil in kwaliteit materiaal. Er waren spikslinter nieuwe schoenen, maar ook hele oude/versleten.
op 06-02-2019 door .

na een ervaring van de 28-12-2018

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Sans commentaire
op 06-02-2019 door .

na een ervaring van de 04-01-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik huur nu al een aantal seizoenen bij skimium. Ik reserveer altijd vooraf online. Hierdoor staan mijn skies altijd klaar in de winkel en ben ben ik super snel klaar om de piste op te gaan. Wachttijden zijn kort en service is super. Niets is te veel gevraagd. Het ruilen van de skies om is wat anders te proberen is ook geen probleem. Dit is tot nu toe het geval bij elke winkel. Heb in meerdere gebieden al gebruik gemaakt van skimium.
op 06-02-2019 door .

na een ervaring van de 17-01-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Top winkel en service. Goed materiaal
op 06-02-2019 door .

na een ervaring van de 04-01-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Sans commentaire
op 06-02-2019 door .

na een ervaring van de 04-01-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Altijd goede service en aardige mensen. Als je rekening houdt met piekmomenten (vermijden!) zijn wachttijden beperkt. Er wordt altijd hard gewerkt om mensen zo snel mogelijk te helpen.
op 06-02-2019 door .

na een ervaring van de 04-01-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Vriendelijk, vakbekwaam , nuttige informatie groot assortiment . Aanrader!
op 06-02-2019 door .

na een ervaring van de 03-01-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Prima geregeld en heel goed materiaal
op 06-02-2019 door .

na een ervaring van de 28-12-2018

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 13

Informatie Skimium.nl

Beschrijving:

SKIMIUM, partner van DECATHLON: online verhuur vanski materiaal ➤Het hele jaar tot 50% korting.

Adres:
avis
avis
avis, avis
Aanbevelen:
Website:
Contact:
Bevoegde vertegenwoordiger:
avis
Status:
Al zes maanden geen beoordelingen
Aantal beoordelingen:
129

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer