Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Snelle levering, goed verpakt en prima prijs.
op 21/05/2024 door .
Beoordeling verzameld door
secures.nl
Bedankt Frank voor de 5 sterren review!

Klantbeoordelingen

 
great
op 21/05/2024 door .
Beoordeling verzameld door
secures.nl
Thx Khaled!

Klantbeoordelingen

 
Prima spullen (Ajax) en fijne service. Inmiddels een compleet systeem aangeschaft. Werkt fantastisch.
op 07/05/2024 door .
Beoordeling verzameld door
secures.nl
Mooi om te horen dat je zo tevreden bent Wim en bedankt voor de 5 sterren review!

Klantbeoordelingen

 
Het juiste product wat ik nodig had.
op 06/05/2024 door .
Beoordeling verzameld door
secures.nl
Goed om te horen en bedankt voor je review!

Klantbeoordelingen

 
Zeer vriendelijke en persoonlijke dienstverlening!
op 02/05/2024 door .
Beoordeling verzameld door
secures.nl
Dankjewel voor de positieve review Deniz, en goed je weer even gesproken te hebben.

Klantbeoordelingen

 
Om mijn bestelling dezelfde dag zo snel mogelijk te versturen hadden ze per ongeluk een item verkeerd gestuurd Kan gebeuren! Goed en snel opgelost met een retour label 👍
op 01/05/2024 door .
Beoordeling verzameld door
secures.nl
Ja dat was een ooops momentje, bestellingen na 17:00 worden ook doorgaans niet direct verwerkt. Zoals je hebt ervaren is een foutje dan zo gemaakt. Gelukkig pakte je dit sportief op en konden we de fout snel rechtzetten. Bedankt voor de bestelling en de 5 sterren review!

Klantbeoordelingen

 
Bestelt. Snel geleverd. En goede telefonische instructie. Prima bedrijf Prettige mensen.
op 25/04/2024 door .
Beoordeling verzameld door
secures.nl
Bedankt voor je bestelling! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede telefonische support. Laat het ons weten als je nog vragen hebt!

Klantbeoordelingen

 
Altijd vriendelijke hulp. En snelle levering.
op 18/04/2024 door .
Beoordeling verzameld door
secures.nl
Bedankt voor je positieve reactie! Laat het ons weten als je nog vragen hebt.

Klantbeoordelingen

 
Zéér goede service, snelle reactie en levering, echt een aanrader 👍🏻
op 16/04/2024 door .
Beoordeling verzameld door
secures.nl
Bedankt voor de lovende woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en snelle levering. Laat het ons weten als je nog vragen hebt!

Klantbeoordelingen

 
Top service en goede producten
op 15/04/2024 door .
Beoordeling verzameld door
secures.nl
Bedankt voor je compliment! We streven altijd naar top service en kwalitatieve producten. Laat het ons weten als we je nog ergens mee kunnen helpen!
  • Pagina / 37

Informatie Secures.nl

Beschrijving:

Secures® Camerabewaking - Inbraakbeveiliging. Onze specialisten staan voor u klaar. Niet alleen voor een aankoopadvies maar ook als u er even niet uitkomt! VEB Erkend Beveiligingsbedrijf.

Adres:

De Trompet 1540
1967 DB, Heemskerk
Aanbevelen:
Website:
Contact:
info@secures.nl
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
367

Over Echte-Beoordelingen

La solution Echte-Beoordelingen est éditée par Net Reviews, spécialisé dans la gestion des avis consommateurs suite à une commande en ligne.Zie meer