Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 
Snelle levering maar hopelijk moet je niet in contact komen want dan wordt je eens goed gekleineerd en beledigd
op 02/03/2024 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Goed en netjes verpakt. Ook goede product controle. Ga zo door!
op 02/03/2024 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Hele snelle levering.
op 29/02/2024 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Top service ! Van A tot Z goed voorgelicht, begeleid en ondersteund. Ons hybride alarmsysteem was aan vervanging toe en na een aantal offertes kwamen we tot de conclusie dat een AJAX systeem voor ons het meest passende zou zijn. Een deel hebben we bedraad kunnen houden, maar we zijn wel over naar een modern systeem. Het aansluiten verliep soepel en daar waar ik vragen had werd ik top ondersteund. In één woord PERFECT !
op 27/02/2024 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Snelle service.
op 26/02/2024 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Service is goed
op 25/02/2024 door .
Beoordeling verzameld door

Klantbeoordelingen

 
Top service
op 21/02/2024 door .
Beoordeling verzameld door
secures.nl
Fijn om te horen je tevreden bent Ray, en bedankt voor de positieve beoordeling!

Klantbeoordelingen

 
ik had een defecte Ajax alarm afstandsbediening, de klantenservice reageerde op zondag en snel. Ik moest wel te veel heen en weer mailen en kreeg het gevoel van de helpdesk dat ik iets verkeerd deed. Uiteindelijk kon ik het op eigen kosten retour sturen. zonder tegenbericht kreeg ik wel heel snel een nieuw product opgestuurd. Beter had Secures meteen een nieuw product gestuurd, ik had er behoorlijk wat werk aan, mailen en extra opstuurkosten.
op 14/02/2024 door .
Beoordeling verzameld door
secures.nl
Bedankt voor het delen van uw ervaring en feedback. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons te laten weten wat er is gebeurd. We zijn blij dat onze klantenservice snel heeft gereageerd op uw verzoek, zelfs op een zondag. Onze excuses voor het ongemak tijdens het retourproces. Soms ontvangen we producten die bij nader onderzoek geen defecten vertonen. Ondanks dat het oorspronkelijke defect niet duidelijk was, hebben we ervoor gekozen om het product toch onder garantie te vervangen. We begrijpen dat dit enige heen en weer communicatie en extra kosten met zich mee heeft gebracht, waarvoor we ons oprecht verontschuldigen. We nemen uw feedback ter harte en zullen ons best doen om onze processen te verbeteren, zodat we in de toekomst een vlottere en meer probleemloze ervaring kunnen bieden aan onze gewaardeerde klanten, zoals u. Nogmaals bedankt voor uw begrip en uw tijd om ons uw feedback te geven. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Klantbeoordelingen

 
Goede en duidelijke uitleg mbt de verschillende mogelijkheden. Ook de montage en uitleg ging in een goede sfeer. Zijn zeer tevreden.
op 08/02/2024 door .
Beoordeling verzameld door
secures.nl
Bedankt voor de geweldige feedback en de 5-sterren review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de uitleg. Als u in de toekomst nog vragen heeft, staan we altijd voor u klaar!

Klantbeoordelingen

 
Zeer goede en overzichtelijke webshop met duidelijke en snelle afhandeling
op 05/02/2024 door .
Beoordeling verzameld door
secures.nl
Dank voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze webshop waardeert en ook de duidelijkheid en snelle afhandeling. TOP!
  • Pagina / 36

Informatie Secures.nl

Beschrijving:

Secures® Camerabewaking - Inbraakbeveiliging. Onze specialisten staan voor u klaar. Niet alleen voor een aankoopadvies maar ook als u er even niet uitkomt! VEB Erkend Beveiligingsbedrijf.

Adres:

De Trompet 1540
1967 DB, Heemskerk
Aanbevelen:
Website:
Contact:
info@secures.nl
Status :
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
354

Over Echte-Beoordelingen

La solution Echte-Beoordelingen est éditée par Net Reviews, spécialisé dans la gestion des avis consommateurs suite à une commande en ligne.Zie meer