Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 223 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1195 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Functioneel goede website, informatief. Wij hadden de pech dat een bestelling de eerste keer niet gelaagd was, maar er was wel afgeschreven van de rekening. We konden niet anders dan een nieuwe bestelling plaatsen. Uiteindelijk heeft SNCF het teveel betaalde bedrag keurig terug gestort.
op 16-09-2020 door .

na een ervaring van de 05-08-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

op tijd veel ruimte als je even voorbij je opgelegde plaats gaat
op 16-09-2020 door .

na een ervaring van de 07-09-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Fijn
op 16-09-2020 door .

na een ervaring van de 21-08-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Betalen niet soepel en geen ideal.
op 16-09-2020 door .

na een ervaring van de 20-08-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Website op zich goed, maar er staat een telefoon nr om te annuleren en dat nr staat op informatie toon = niet aangesloten!
op 16-09-2020 door .

na een ervaring van de 01-07-2020

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Bij het boeken van een treinreis kan alles in het Nederlands. Bij het annuleren gaat het van Nederlands naar Engels en vervolgens helemaal in het frans
op 16-09-2020 door .

na een ervaring van de 13-08-2020

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Boeken is te doen, annuleren en geld terug krijgen is een ramp. Kost mij al enkele dagen en het is Nog niet gelukt. Ondanks toezeggingen van SNCF!
op 15-09-2020 door .

na een ervaring van de 30-04-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Zeer stabiele, overzichtelijke website. Prettig en makkelijk in gebruik.
op 12-09-2020 door .

na een ervaring van de 11-07-2020

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Ik heb eindeloos geprobeerd een ticket naar Toulouse te bestellen en dat werkte niet. Ook kreeg ik geen tijdige reactie op mijn mail en bellen lukte ook niet. Ook later voor de terugweg heb ik niet kunnen bellen.
op 12-09-2020 door .

na een ervaring van de 14-07-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Werkte prima, na annulering makkelijk geld terug. Reis is voorspoedig verlopen
op 02-09-2020 door .

na een ervaring van de 27-06-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 23

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
223

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer