Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 374 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1100 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Contact informatie slecht te vinden.
op 05-02-2020 door .

na een ervaring van de 01-12-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Vanwege de stakingen kon onze reis niet doorgaan. maar wij zijn door OUI.sncf niet geïnformeerd. De Nederlandse spoorwegen hebben ons wel informatie gegeven die klopte. maar OUI.sncf niet. En tot op dit moment wachten wij nog steeds op onze terugbetaling. en we hebben nog geen reactie ontvangen.
op 05-02-2020 door .

na een ervaring van de 23-10-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

the overall uoi.sncf experience was a disaster - i still expect one of your employee to contact me so i can get my money back
op 05-02-2020 door .

na een ervaring van de 06-10-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Vanwege de stakingen, heb ik mijn ticket moeten annuleren, maar ik weet nog steeds niet of dat is gelukt en of ik mijn betaling retour ontvang. Ik kreeg eerst een foutmelding over de annulering van mijn retour en daarna het bericht dat ik naar het station moest gaan. Vervolgens was mijn boekingsnummer verdwenen. En dat terwijl de SNCF zelf mijn ticket voor de heenreis had geannuleerd!
op 05-02-2020 door .

na een ervaring van de 03-10-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

3 dagen voor vertrek moesten we onzev vakantie in Bretagne annuleren omdat SNCF slechts tot st Brieux ging en niet tot Brest. Een eventueel alternatief moesten we zelf maar uitzoeken. Zeer slechte service, daar kun je niet op vertrouwen. Voor ons geen reis meer met SNCF!!
op 05-02-2020 door .

na een ervaring van de 05-10-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Niet up to date, onjuiste informatie over wijzigen en annuleren van tickets. In trein tijdens vertraging slechte informatie en niet in het Engels.
op 04-02-2020 door .

na een ervaring van de 26-12-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

niet het volledige bedrag terug gekregen van een afgelaste trein door staking.
de taxen werden mij nog wel aangerekend maar ik had de trein niet kunnen nemen.
Normaal??
op 03-02-2020 door .

na een ervaring van de 27-12-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

tgv.de staking is mijn trein gecancelled,
enerzijds nette en tijdige mail hierover gehad
anderzijds veel gedoe om andere trein te krijgen
en het geld terugvragen lijkt wel treiteren;HEEL SLECHT
ipv.excuses moet ik mij verantwoorden voor het terugvragen van mijn geld met bewijsmateriaal ed.
op 03-02-2020 door .

na een ervaring van de 05-12-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik baalde erg dat erg gestaakt werd en ik niet op mijn bestemming kom kom en. Met mij nog 5 andere familieleden.
op 03-02-2020 door .

na een ervaring van de 11-11-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Moeilijk boeken, kwam in 3 codes er uit. Omboeken lukte daardoor niet.
op 03-02-2020 door .

na een ervaring van de 13-11-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 38

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
374

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer