Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 374 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1100 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

krijg soms foutmeldingen en prijskalender werkt vaak niet vanuit buit.
op 08-05-2019 door .

na een ervaring van de 15-03-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

boeken ging goed, maar het is lastig/onmogelijk uitzoeken welke (directe) TGV trajecten er zijn. Tickets werden per post opgestuurd, was leuk, maar een eticket is wel zo handig.
op 07-05-2019 door .

na een ervaring van de 28-01-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

enorm omslachtig
op 26-04-2019 door .

na een ervaring van de 23-01-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Deze reis ging goed. Het lukte me echter laatst niet om een reis van Amsterdam naar Limoges te boeken tijdens een kortingsperiode. Dat geeft geen lekker gevoel. Schermen met een aanbieding waar je in vastloopt. Na de aanbieding lukte het wel. Toen heb ik echter bij ns international geboekt. P
op 22-04-2019 door .

na een ervaring van de 25-01-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ca fonctionne
op 20-04-2019 door .

na een ervaring van de 31-12-2018

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Uw website is consumentvriendelijk, maar wij zagen niet op uw site dat er ook een eerste klas premium is, waardoor wij jammer genoeg in de “verkeerde” eerste klas zijn terechtgekomen.
op 08-04-2019 door .

na een ervaring van de 04-04-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Overveerde besteling van de zelfde reis is iets misgelopen maar ik heb wel betaalt van klacht nog niets gehoord
op 30-03-2019 door .

na een ervaring van de 21-02-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Not intuitive
op 29-03-2019 door .

na een ervaring van de 07-02-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Goed
op 18-03-2019 door .

na een ervaring van de 05-03-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik moest 2 tickets bestellen voor 1 reis, van rotterdam via parijs naar La Fontaine, en het was erg zoeken omdat de 2 tickets in verschillende vormen binnen kwamen
op 15-03-2019 door .

na een ervaring van de 18-02-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 7

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
374

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer