Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 223 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1195 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De applicatie voor de IPhone werkt uitstekend. Voor de boeking niets dan goeds. Wat mist, is een mogelijkheid om na annulering door SNCF vanwege stakingen, eenvoudig je geld terug te krijgen! Erg moeilijk om dat te realiseren, terwijl SNCF verantwoordelijk is voor de annulering. Heb nog steeds mijn geld niet terug, 325 Euro 1e klas TGV.
op 03-01-2020 door .

na een ervaring van de 07-12-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

staking alles 2 keer zo langzaam
op 03-01-2020 door .

na een ervaring van de 23-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Soms verwarrend, vooral wat betreft het invoeren van het correcte gewenste vertrekuur. Tijdens de staking was het niet mogelijk om vanuit de website om te boeken, wij moesten dit doen aan het loket in Rijsel (meer dan 1 uur wachttijd!), voor iets dat 2 minuten duurde ?
op 03-01-2020 door .

na een ervaring van de 11-12-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik vond het moeilijk om te manoevreren. Resultaten van zoekopdrachten stonden onzichtbaar, maar wel zichtbaar als je naar beneden scrollde. Betaling lukte diverse malen niet.
op 03-12-2019 door .

na een ervaring van de 13-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik kon snel en gemakkelijk mijn reis boeken. Ik heb alleen nog niet mijn faktuur kunnen ontvangen
op 22-11-2019 door .

na een ervaring van de 15-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Alleen 3 uurtr laat wegens staking
op 24-10-2019 door .

na een ervaring van de 19-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

boeken retour lukte niet, moest daar 2 enkele reizen boeken
op 21-10-2019 door .

na een ervaring van de 18-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Geen reactie
op 18-10-2019 door .

na een ervaring van de 19-07-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Goed, maar niet optimaal, omdat de reis met de Thalys niet op mijn Thalys Card is bijgeschreven
op 15-10-2019 door .

na een ervaring van de 22-09-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

trage website, als de goedkoopste prijs staat aangegeven en je klikt dit aan, dan blijkt dit vaak toch niet te kloppen. Veel andere websites zijn vlotter en overzichtelijker als omio of ns internationaal
op 07-10-2019 door .

na een ervaring van de 28-09-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 4

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
223

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer