Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 374 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1100 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Sommige kaartjes kun je 3 maanden vooraf kopen. Andere al 4 maanden vooraf. Dit zou veel eerder kunnen (zoals luchtvaartmaatschappijen het doen)
op 10-01-2020 door .

na een ervaring van de 16-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ticket bestellen was geen probleem. Had echter geen bevestigingsmail ontvangen van Oui van de betaling. Daarnaast kon ik mijn tickets ook niet meer op de website vinden, omdat mijn krantenaccount blijkbaar te laat was geactiveerd. Eenmaal geactiveerd was het ticket dat ik daarvoor had gekocht dus ook niet op mijn account te vinden. Uiteindelijk met betalingscodes toch nog mijn ticket kunnen vinden
op 08-01-2020 door .

na een ervaring van de 21-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik ben niet gesteld op stakingen van de trein
op 04-01-2020 door .

na een ervaring van de 15-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Mijn reis was geannuleerd op 23 december. Ik vind de email om mijn ticket te annuleren en geld terug te ontvangen heel onduidelijk
op 03-01-2020 door .

na een ervaring van de 19-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Als je boekt via qui en er is een probleem wordt je doorverwezen naar sncf of thalys. Misschien dat oui e-mails kan doorsturen en er een speciale afdeling is, die de kwesties spoedig behandelt. Scheelt irritatie!
op 03-01-2020 door .

na een ervaring van de 03-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

De applicatie voor de IPhone werkt uitstekend. Voor de boeking niets dan goeds. Wat mist, is een mogelijkheid om na annulering door SNCF vanwege stakingen, eenvoudig je geld terug te krijgen! Erg moeilijk om dat te realiseren, terwijl SNCF verantwoordelijk is voor de annulering. Heb nog steeds mijn geld niet terug, 325 Euro 1e klas TGV.
op 03-01-2020 door .

na een ervaring van de 07-12-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

staking alles 2 keer zo langzaam
op 03-01-2020 door .

na een ervaring van de 23-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Soms verwarrend, vooral wat betreft het invoeren van het correcte gewenste vertrekuur. Tijdens de staking was het niet mogelijk om vanuit de website om te boeken, wij moesten dit doen aan het loket in Rijsel (meer dan 1 uur wachttijd!), voor iets dat 2 minuten duurde ?
op 03-01-2020 door .

na een ervaring van de 11-12-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik vond het moeilijk om te manoevreren.
Resultaten van zoekopdrachten stonden onzichtbaar, maar wel zichtbaar als je naar beneden scrollde. Betaling lukte diverse malen niet.
op 03-12-2019 door .

na een ervaring van de 13-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik kon snel en gemakkelijk mijn reis boeken. Ik heb alleen nog niet mijn faktuur kunnen ontvangen
op 22-11-2019 door .

na een ervaring van de 15-10-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 7

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
374

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer