Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 223 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1195 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Betalen niet soepel en geen ideal.
op 16-09-2020 door .

na een ervaring van de 20-08-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Website op zich goed, maar er staat een telefoon nr om te annuleren en dat nr staat op informatie toon = niet aangesloten!
op 16-09-2020 door .

na een ervaring van de 01-07-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Was wel te doen
op 19-08-2020 door .

na een ervaring van de 02-08-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Er wordt niet op mail gereageerd, geen online ticket, niet duidelijk hoe je kunt restitueren.
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 06-07-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Website werkt goed maar ik kon mijn ticket niet online (of telefonisch) wijzigen omdat een deel van de route met TGV en een deel met Thalys was. Ook op het kantoor in Parijs lukte het niet. Niemand sprak daar goed Engels. Thalys stuurde me naar SNCF, SNCF stuurde me naar Thalys, enzovoorts. Dit is echt belachelijk slecht.
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 30-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Niet handig dat je de hele app moet downloaden om de ticket te kunnen gebruiken. Zeker niet als je in het buitenland bent. Gewoon ticket via mail en toe te voegen aan bijvoorbeeld Apple Wallet zou veel handiger zijn.
op 10-08-2020 door .

na een ervaring van de 24-07-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Informatie geeft te wensen, is eigenlijk maar 1 sterretje. Het omroepen is ook zeer onduidelijk. Douane wat door het compartiment liep was zeer irriterend en onvriendelijk
op 26-07-2020 door .

na een ervaring van de 08-07-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

nog steeds onmogelijk om 2 klanten kaarten op te slaan Voyageur voor trajekten binnen frankrijk en Thalys card voor thalys . ook absoluut niet handig dat men de reizen geboekt op de franse versie niet terug ziet op de nederlandse versie en andersom
op 26-07-2020 door .

na een ervaring van de 05-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Werkt soms met horten en stoten. Kaartjes heenweg waren de zitplaatsen als geboekt. Op de terugweg zaten we achter elkaar in plaats van achter elkaar. Dat is niet leuk.
op 26-07-2020 door .

na een ervaring van de 04-07-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik had een voucher die alleen voor het Franse deel werkt, die werd echter niet meegenomen als ik een reis boekte van Amsterdam naar Paimpol. Uiteindelijk is het gelukt door ze apart te boeken (Amsterdam-Parijs, Parijs-Paimpol). Het is ook niet mogelijk om een route met een extra overstap maar betere aansluitingen te kiezen.
op 02-07-2020 door .

na een ervaring van de 25-06-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 4

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
223

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer