Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 299 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1131 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ok - boeking eenvoudig
op 23-03-2020 door .

na een ervaring van de 26-01-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

het zou fijn zijn als je zelf mag bepalen waar je zit in de trein. ik denk ook dat het pretig zou zijn als de prijzen niet zo verschillend zouden zijn en goedkoper. maar dat is mijn mening.
meer ruimte tussen stoelen ik ben zelf best lang. wifi inde trein
op 23-03-2020 door .

na een ervaring van de 26-02-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

1ère classe moyen
op 07-03-2020 door .

na een ervaring van de 22-12-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Prima site
op 05-03-2020 door .

na een ervaring van de 24-02-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Wel goede website. Echter wil ik bijv reizen van Hendaye naar Lille dan gaat dat altijd via Parijs. Als ik invul reis Bordeaux naar Lille dan gaat het wel rechtstreeks zonder overstap. Vreemd.
op 02-03-2020 door .

na een ervaring van de 02-01-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Sommige kaartjes kun je 3 maanden vooraf kopen. Andere al 4 maanden vooraf. Dit zou veel eerder kunnen (zoals luchtvaartmaatschappijen het doen)
op 10-01-2020 door .

na een ervaring van de 16-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ticket bestellen was geen probleem. Had echter geen bevestigingsmail ontvangen van Oui van de betaling. Daarnaast kon ik mijn tickets ook niet meer op de website vinden, omdat mijn krantenaccount blijkbaar te laat was geactiveerd. Eenmaal geactiveerd was het ticket dat ik daarvoor had gekocht dus ook niet op mijn account te vinden. Uiteindelijk met betalingscodes toch nog mijn ticket kunnen vinden
op 08-01-2020 door .

na een ervaring van de 21-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik ben niet gesteld op stakingen van de trein
op 04-01-2020 door .

na een ervaring van de 15-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Mijn reis was geannuleerd op 23 december. Ik vind de email om mijn ticket te annuleren en geld terug te ontvangen heel onduidelijk
op 03-01-2020 door .

na een ervaring van de 19-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Als je boekt via qui en er is een probleem wordt je doorverwezen naar sncf of thalys. Misschien dat oui e-mails kan doorsturen en er een speciale afdeling is, die de kwesties spoedig behandelt. Scheelt irritatie!
op 03-01-2020 door .

na een ervaring van de 03-10-2019

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 6

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
Al drie maanden geen beoordelingen
Aantal beoordelingen:
299

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer