Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 217 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1164 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Werkt soms met horten en stoten. Kaartjes heenweg waren de zitplaatsen als geboekt. Op de terugweg zaten we achter elkaar in plaats van achter elkaar. Dat is niet leuk.
op 26-07-2020 door .

na een ervaring van de 04-07-2020

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Ingewikkelde om in te loggen. Lastig om reizen te wijzigen.
op 26-07-2020 door .

na een ervaring van de 08-07-2020

Commentaar van OUI.sncf
Dear Dirk

I hope you don't mind to make our exchanges in English as our Dutch speakers advisers aren't available for the moment.

Thank you for taking the time to participate in this survey.

Your opinion is very important to us.

Our teams are always working to optimize the navigation on our site and app.

If you have any difficulties while browsing, please do not hesitate to contact us, one of our advisors will be happy to help you and answer your questions.

To do so, you can contact us either

- by mail : https://forms.oui.sncf/form-28375/OuiSNCF-1st-Form
- on our social networks (Facebook and Twitter)
- Customer Service OUI.Sncf 00 33 1 84 91 91 91 available from Monday to Friday 9 am to 6pm.

The Oui.Sncf team

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik had voor mijn vrouw en kinderen ticket gepakt van brussel midi naar nice. Verbinding van reis hebben ze van parijs gegeven maar verschillende treinstations verschrikkelijk. Zij moest metro pakken met kinderen en koffers en dan begint ellende iederen doet moeijlijk terwijl ze 2 min voor vertrek voor perron was mocht die van conducteur niet naar binnen. Uiteindelijk moets ik met auto gaan halen.
op 26-07-2020 door .

na een ervaring van de 06-07-2020

Commentaar van OUI.sncf
Dear Kubra

I hope you don't mind to make our exchanges in English as our Dutch speakers advisers aren't available for the moment.

Thank you for taking the time to participate in this survey.

For this situation, please contact us through our alternative means of contact:

- by mail: https://forms.oui.sncf/form-28375/OuiSNCF-1st-Form
- on our social networks (Facebook and Twitter)
- Customer Service OUI.Sncf 00 33 1 84 91 91 91 Monday to Friday 9am to 6pm

And if you would like to tell us more about your online booking, please feel free to send us a new review!

We look forward to hearing from you,

The Oui.Sncf team

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Werkt goed, efficiënt en gebruiksvriendelijk
op 25-07-2020 door .

na een ervaring van de 31-05-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ivm COVID-19 werd de TGV Antwerpen-Parijs door SNCF geannuleerd. Het was onmogelijk om geld terug te krijgen via website en de gesuggereerde telefoonnummers vanuit Nederland. Later op vakantie het Franse nummer gebeld - toen lukte het wel, maar de vele pogingen vanuit Nederland kostten veel tijd en waren zeer frustrerend.
op 25-07-2020 door .

na een ervaring van de 15-03-2020

Commentaar van OUI.sncf
Dear Jeroen

I hope you don't mind to make our exchanges in English as our Dutch speakers advisers aren't available for the moment.

Thank you for taking the time to participate in this survey.

Since you are talking about a refund, please contact us through our alternative means of contact:

- by mail: https://forms.oui.sncf/form-28375/OuiSNCF-1st-Form
- on our social networks (Facebook and Twitter)
- Customer Service OUI.Sncf 00 33 1 84 91 91 91 Monday to friday 9am to 6pm

And if you would like to tell us more about your online booking, please feel free to send us a new review!

We look forward to hearing from you,

The Oui.Sncf team
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Goed comfort maar vieze toiletten.
op 09-07-2020 door .

na een ervaring van de 24-06-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Service correct départ et arrivée à l’heure.
op 08-07-2020 door .

na een ervaring van de 17-06-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

trein rijdt op tijd
op 08-07-2020 door .

na een ervaring van de 21-06-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

professioneel, vriendelijk, beleefd
op 06-07-2020 door .

na een ervaring van de 27-05-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik had een voucher die alleen voor het Franse deel werkt, die werd echter niet meegenomen als ik een reis boekte van Amsterdam naar Paimpol. Uiteindelijk is het gelukt door ze apart te boeken (Amsterdam-Parijs, Parijs-Paimpol). Het is ook niet mogelijk om een route met een extra overstap maar betere aansluitingen te kiezen.
op 02-07-2020 door .

na een ervaring van de 25-06-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 22

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
217

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer