Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 217 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1164 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Niet handig dat je de hele app moet downloaden om de ticket te kunnen gebruiken. Zeker niet als je in het buitenland bent. Gewoon ticket via mail en toe te voegen aan bijvoorbeeld Apple Wallet zou veel handiger zijn.
op 10-08-2020 door .

na een ervaring van de 24-07-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Worst experience!!!
op 10-08-2020 door .

na een ervaring van de 13-07-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Duidelijk!
op 10-08-2020 door .

na een ervaring van de 23-06-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ten eerste bestelde ik n treinticket van Parijs naar Perpignan, toen werd mijn geld afgeschreven maar ik ontving geen tickets. Dan is communicatie met OI.sncf vrij lastig. Je moet dagen wachten op n reactie per mail. Later kreeg ik dan toch de tickets, maar kon ik ze niet downloaden. Ook de tickets voor de terugreis niet. Moest ik steeds opnieuw uitleggen aan de conducteur.
op 10-08-2020 door .

na een ervaring van de 04-07-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk
op 04-08-2020 door .

na een ervaring van de 20-07-2020

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Heel duidelijk! Een minpuntje heb ik wel: op de dag van mijn terugreis waren mijn onlinetickets niet beschikbaar, waardoor het instappen en de controles wat extra tijd vroegen.
op 04-08-2020 door .

na een ervaring van de 05-06-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Le 20 juin jai réservé le billet. Le paiement a échoué plusieurs fois selon votre site internet, certes l'argent pour le billet a été transféré de mon compte bancaire 3 fois. Vous m'avez toujours pas donné l'argent que j'ai payé trop. On parle de 124 * 2.... Je suis très mécontente.
op 04-08-2020 door .

na een ervaring van de 20-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Informatie geeft te wensen, is eigenlijk maar 1 sterretje. Het omroepen is ook zeer onduidelijk. Douane wat door het compartiment liep was zeer irriterend en onvriendelijk
op 26-07-2020 door .

na een ervaring van de 08-07-2020

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Prima site, niets op aan te merken
op 26-07-2020 door .

na een ervaring van de 28-06-2020

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

nog steeds onmogelijk om 2 klanten kaarten op te slaan Voyageur voor trajekten binnen frankrijk en Thalys card voor thalys . ook absoluut niet handig dat men de reizen geboekt op de franse versie niet terug ziet op de nederlandse versie en andersom
op 26-07-2020 door .

na een ervaring van de 05-06-2020

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 22

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
217

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer