Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 380 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1055 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Rapide, favile a remplir
op 29-11-2019 door .

na een ervaring van de 22-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

trein reed niet
op 29-11-2019 door .

na een ervaring van de 28-09-2019

Klantbeoordelingen

 

4 / 5

Annulering terugreis ivm staking..netjes omgeboekt maar kostte wel een uur of 4 van mijn verblijf in Parijs...dat vind ik heel jammer.
op 26-11-2019 door .

na een ervaring van de 05-11-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

snel duidelijk
op 26-11-2019 door .

na een ervaring van de 20-10-2019

Klantbeoordelingen

 

5 / 5

Ik heb telefonisch geboekt. De mevrouw aan de telefoon was deskundig en zéér behulpzaam (alles morst worden gespeld).
op 24-11-2019 door .

na een ervaring van de 23-09-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Gereserveerde stoelen niet beschikbaar
op 24-11-2019 door .

na een ervaring van de 06-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik kon snel en gemakkelijk mijn reis boeken. Ik heb alleen nog niet mijn faktuur kunnen ontvangen
op 22-11-2019 door .

na een ervaring van de 15-10-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Lastig mee te werken.
Wij hadden grote problemen ivm treinstaking. Kunnen nu heel moeilijk de pagina van Qui.sncf invullen om restitutie te vragen.
op 21-11-2019 door .

na een ervaring van de 23-06-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

J'ai due aller en avion a cause des greves
op 21-11-2019 door .

na een ervaring van de 04-09-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik had een optie genomen op een ticket en toen ik deze online wilde betalen kwam ik steeds niet op de betaalpagina terecht maar werd ik steeds teruggestuurd naar het reisoverzicht. Telefonisch was het niet mogelijk om een eticket te kopen en uiteindelijk was het alleen mogelijk om een papieren ticket per post thuisgestuurd te krijgen wat erg onhandig was.
op 20-11-2019 door .

na een ervaring van de 01-10-2019

  • Pagina / 38

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
380

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer