Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 223 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1195 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

men kan geen duidelijke informatie vinden als men wil annuleren of om boeken. ik probeer een reis op 13 augustus om te boeken, druk op de knop OMBOEKEN en NIETS... i
op 11-08-2020 door .

na een ervaring van de 22-06-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Worst experience!!!
op 10-08-2020 door .

na een ervaring van de 13-07-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ten eerste bestelde ik n treinticket van Parijs naar Perpignan, toen werd mijn geld afgeschreven maar ik ontving geen tickets. Dan is communicatie met OI.sncf vrij lastig. Je moet dagen wachten op n reactie per mail. Later kreeg ik dan toch de tickets, maar kon ik ze niet downloaden. Ook de tickets voor de terugreis niet. Moest ik steeds opnieuw uitleggen aan de conducteur.
op 10-08-2020 door .

na een ervaring van de 04-07-2020

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Le 20 juin jai réservé le billet. Le paiement a échoué plusieurs fois selon votre site internet, certes l'argent pour le billet a été transféré de mon compte bancaire 3 fois. Vous m'avez toujours pas donné l'argent que j'ai payé trop. On parle de 124 * 2.... Je suis très mécontente.
op 04-08-2020 door .

na een ervaring van de 20-06-2020

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Ingewikkelde om in te loggen. Lastig om reizen te wijzigen.
op 26-07-2020 door .

na een ervaring van de 08-07-2020

Commentaar van OUI.sncf
Dear Dirk

I hope you don't mind to make our exchanges in English as our Dutch speakers advisers aren't available for the moment.

Thank you for taking the time to participate in this survey.

Your opinion is very important to us.

Our teams are always working to optimize the navigation on our site and app.

If you have any difficulties while browsing, please do not hesitate to contact us, one of our advisors will be happy to help you and answer your questions.

To do so, you can contact us either

- by mail : https://forms.oui.sncf/form-28375/OuiSNCF-1st-Form
- on our social networks (Facebook and Twitter)
- Customer Service OUI.Sncf 00 33 1 84 91 91 91 available from Monday to Friday 9 am to 6pm.

The Oui.Sncf team

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik had voor mijn vrouw en kinderen ticket gepakt van brussel midi naar nice. Verbinding van reis hebben ze van parijs gegeven maar verschillende treinstations verschrikkelijk. Zij moest metro pakken met kinderen en koffers en dan begint ellende iederen doet moeijlijk terwijl ze 2 min voor vertrek voor perron was mocht die van conducteur niet naar binnen. Uiteindelijk moets ik met auto gaan halen.
op 26-07-2020 door .

na een ervaring van de 06-07-2020

Commentaar van OUI.sncf
Dear Kubra

I hope you don't mind to make our exchanges in English as our Dutch speakers advisers aren't available for the moment.

Thank you for taking the time to participate in this survey.

For this situation, please contact us through our alternative means of contact:

- by mail: https://forms.oui.sncf/form-28375/OuiSNCF-1st-Form
- on our social networks (Facebook and Twitter)
- Customer Service OUI.Sncf 00 33 1 84 91 91 91 Monday to Friday 9am to 6pm

And if you would like to tell us more about your online booking, please feel free to send us a new review!

We look forward to hearing from you,

The Oui.Sncf team

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ivm COVID-19 werd de TGV Antwerpen-Parijs door SNCF geannuleerd. Het was onmogelijk om geld terug te krijgen via website en de gesuggereerde telefoonnummers vanuit Nederland. Later op vakantie het Franse nummer gebeld - toen lukte het wel, maar de vele pogingen vanuit Nederland kostten veel tijd en waren zeer frustrerend.
op 25-07-2020 door .

na een ervaring van de 15-03-2020

Commentaar van OUI.sncf
Dear Jeroen

I hope you don't mind to make our exchanges in English as our Dutch speakers advisers aren't available for the moment.

Thank you for taking the time to participate in this survey.

Since you are talking about a refund, please contact us through our alternative means of contact:

- by mail: https://forms.oui.sncf/form-28375/OuiSNCF-1st-Form
- on our social networks (Facebook and Twitter)
- Customer Service OUI.Sncf 00 33 1 84 91 91 91 Monday to friday 9am to 6pm

And if you would like to tell us more about your online booking, please feel free to send us a new review!

We look forward to hearing from you,

The Oui.Sncf team
Alle commentaren weergeven

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Jullie zijn zeer slecht bereikbaar in deze coronatijden en het is niet duidelijk waar je je ticket kunt annuleren met terugbetaling in deze uitzonderlijke situatie
op 14-04-2020 door .

na een ervaring van de 31-01-2020

Commentaar van OUI.sncf
Dear Anne Mara

Thank you for taking the time to participate in this survey.

Your opinion is important.

We understand your return, but here, we only deal with reviews regarding our site or our application.

The good news is that to make a complaint following the situation you encountered, it's on the following link:

https://www.sncf.com/fr/service-client/reclamations

And if you want to tell us more about your online reservation, don't hesitate to send us a new review!

Thank you for your understanding. I wish you a good day.

The OUI.Sncf team

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Duurde heel lang om iemand aan de telefoon te krijgen
op 14-04-2020 door .

na een ervaring van de 08-01-2020

Commentaar van OUI.sncf
Dear Morris

Thank you for taking the time to participate in this survey.

Your opinion is important.

We understand your return, but here, we only deal with reviews regarding our site or our application.

The good news is that to make a complaint following the situation you encountered, it's on the following link:

https://www.sncf.com/fr/service-client/reclamations

And if you want to tell us more about your online reservation, don't hesitate to send us a new review!

Thank you for your understanding. I wish you a good day.

The OUI.Sncf team

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

booking was ok, but: Thalys cancelled early March my train 9328 (on 25-3), so I couldn't travel anymore. I called Thalys, but because I booked with OuiGo, they referred me to you. OuiGo could not be reached! - no telefone-number, and no answer on my email. Only at the end of March could I cancel, and I lost half my money. Due to a cancellation of Thalys!!!
op 11-04-2020 door .

na een ervaring van de 28-01-2020

Commentaar van OUI.sncf
Dear Frank

Thank you for taking the time to participate in this survey.

Your opinion is important.

We understand your return, but here, we only deal with reviews regarding our site or our application.

The good news is that to make a complaint following the situation you encountered, it's on the following link:

https://www.sncf.com/fr/service-client/reclamations

And if you want to tell us more about your online reservation, don't hesitate to send us a new review!

Thank you for your understanding. I wish you a good day.

The OUI.Sncf team

Beoordelingen worden weergegeven in chronologische volgorde
  • Pagina / 8

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
223

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer