Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 384 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1081 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

a cause de la greve mon train a été annulé. je n'ai pas pu visiter ma famille, je suis dégouté.
op 18-01-2020 door .

na een ervaring van de 15-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Ik vind het jammer dat bij reservering geen stoel keuze kon maken ( 1 zitter) en vanuit Parijs tot aan Luik 3 x 1 zitters vrij waren!!
op 23-12-2019 door .

na een ervaring van de 17-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Er is geen enkele mogelijkheid om de reis te veranderen, terwijl ik daar extra voor betaald heb.
Telefonisch niet te bereiken.
Via automaat in Frankrijk is mijn ticket niet te veranderen.
Aan loket op station niet mogelijk om te wijzigen omdat ik het via Nederlandse site heb geboekt.
Bij NS internationaal niet mogelijk omdat het niet via hen is geboekt.
op 22-12-2019 door .

na een ervaring van de 25-10-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Rommelige organisatie. Overigens, de medewerkers op de treinen zijn erg behulpzaam. Zowel op de heen als terugweg had ik 1 uur vertraging. Daardoor mistte ik een aansluiting.
op 20-12-2019 door .

na een ervaring van de 19-09-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

De terugreis was niet direct van Parijs naar Rotterdam te boeken wat mij twee uur wachten in Brussel kosten en dat terwijl ik in de trein zat die wel direct door ging
Erg vervelend dus
op 15-12-2019 door .

na een ervaring van de 13-07-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Informatie is lastig te vinden in de Engelse versie, site is onoverzichtelijk
op 15-12-2019 door .

na een ervaring van de 11-11-2019

Klantbeoordelingen

 

2 / 5

Ik heb 3x een prima rit gehad, helaas was de 4e rit niet goed. Flinke vertraging...
op 11-12-2019 door .

na een ervaring van de 08-10-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

reis geboekt naar girona. de avond voor vertrek een mail gekregen dat de treinreis niet door kan gaan tenzij we om 7.05 op parijs montparnasse vertrekken. !!! geen telefoonnumer te vinden, een telefoonnummer gevonden waarop geen antwoord, toen een nummer dat van de NS bleek te zijn. . Gelukkig nog een vlucht te boeken zodat we op tijd in Girona waren. En geen restitutie tot nu toe !!!!
op 11-12-2019 door .

na een ervaring van de 12-09-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

Onduidelijk website, ook kreeg ik constant foutmelding als ik nieuwe kaartjes wilt gaan bestellen. Jammer dat er toen geen telefonische contact mogelijkheid was.
op 11-12-2019 door .

na een ervaring van de 01-11-2019

Klantbeoordelingen

 

1 / 5

OUI personnel have not done their job according to the basic safety rules: they let people enter the train while it was not checked that a sport bag was left in the train. Thus we lost 40 minutes because of OUI personnel not respecting their rules of work! This is scandalous, and the sport bag was very small and without any danger obviously!
op 06-12-2019 door .

na een ervaring van de 19-10-2019

  • Pagina / 8

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
384

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer