Klantbeoordelingen van OUI.sncf

Berekend op basis van 380 beoordeling verkregen in de laatste 12 maanden. *

* 1055 beoordelingen sinds 06-04-2017

Klantwaarderingen

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik vond het moeilijk om te manoevreren.
Resultaten van zoekopdrachten stonden onzichtbaar, maar wel zichtbaar als je naar beneden scrollde. Betaling lukte diverse malen niet.
op 03-12-2019 door .

na een ervaring van de 13-11-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Ik kon snel en gemakkelijk mijn reis boeken. Ik heb alleen nog niet mijn faktuur kunnen ontvangen
op 22-11-2019 door .

na een ervaring van de 15-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Alleen 3 uurtr laat wegens staking
op 24-10-2019 door .

na een ervaring van de 19-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

boeken retour lukte niet, moest daar 2 enkele reizen boeken
op 21-10-2019 door .

na een ervaring van de 18-10-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Geen reactie
op 18-10-2019 door .

na een ervaring van de 19-07-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

Goed, maar niet optimaal, omdat de reis met de Thalys niet op mijn Thalys Card is bijgeschreven
op 15-10-2019 door .

na een ervaring van de 22-09-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

trage website, als de goedkoopste prijs staat aangegeven en je klikt dit aan, dan blijkt dit vaak toch niet te kloppen. Veel andere websites zijn vlotter en overzichtelijker als omio of ns internationaal
op 07-10-2019 door .

na een ervaring van de 28-09-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

-- - - - - -
op 03-10-2019 door .

na een ervaring van de 18-08-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

eenvoudig en duidelijk proces voor bestellen en afrekenen ticket. Helaas ticket van Thalys niet in de app te downloaden.
op 03-10-2019 door .

na een ervaring van de 27-09-2019

Klantbeoordelingen

 

3 / 5

In de app zit niet "Mijn tickets" dus kan de ticket niet getoond worden via de mobiele telefoon. En in gewone Franse treinen wordt geen wifi gegeven dus kan de ticket niet via de email getoond worden ! In Belgische treinen heb ik dit probleem niet !
op 27-09-2019 door .

na een ervaring van de 08-07-2019

  • Pagina / 7

Informatie OUI.sncf

Beschrijving:

Tickets voor Europese treinreizen met Thalys, TGV, Eurostar - OUI.sncf De nieuwste acties en info voor treinreizen naar én door Frankrijk of Europa boekt u online op OUI.sncf, mét laagsteprijs garantie.

Adres:
OUI.sncf
2 place de la Défense
92053, Paris - La Défense
Aanbevelen:
Website:
Bevoegde vertegenwoordiger:
OUI.sncf
Status:
bijgewerkt
Aantal beoordelingen:
380

Over Echte-Beoordelingen

Echte-Beoordelingen wordt beheerd door een onafhankelijk bedrijf, actief in het verzamelen van de beoordelingen van de consumenten na een bestelling. Het doel is om u te helpen de meest betrouwbare verkopers onderscheiden.Zie meer